Gothic II

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Fe3C
Začátečník
Začátečník

Gothic II

Příspěvek od Fe3C »

Prave som si to znova nainstaloval a tak som chcel vediet ako sa vam darilo v tejto skvelej gameske a za koho ste dohrali a kto vam robil problemy.
Ja som to dohral za paladina. Druhykrat neviem za koho, skusim asi maga.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

supr parba moc mne bavila rpg to je moje taky premejslim ze rozjedu za maga az bude cas dojel sem to za pala
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
ds
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ds »

Gothic 2 bylo moje 1 rpg ktere jsem hral a dohral .Hral jsem to za maga.
A asi vcera jsem dohral gothic 1.chtel bych se zeptat u gothicu 2 kdo dal tomu zlodejskemu cechu 6 kalichu co se stane nejaky dalsi ukol?.Ja jsem je nasel ale uz jsem je vsechny zabil .
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

jak to tak vypada RPG fandu tu moc neni :) nebo se nechtej priznat 8)
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

vacatko píše:jak to tak vypada RPG fandu tu moc neni :) nebo se nechtej priznat 8)
Omyl.. Gothic 2 jsem ale jeste nehral. Tehdy jsem na to nemel compa, a ted me to zatim mijelo. Kazdopadne po Doomu jdu na nej :wink: . Proste citim mezeru ve vzdelani :D
show must go on..
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

muzu vrele doporucit je to opravdu pekne udelana gamesa sice sem postradal poradny dungy ale ty uz nak v posledni dobe asi nefrcej pac ani v morrowindu zadnej poradnej nebyl zlaty mighty :sad:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jedine Arx Fatalis, jen tam jsou poradny dungy, pripadne pripravovany add-on k DAoC - Catacombs - http://daoc.catacombs.com/ - na to ale nemam cas :sad:
show must go on..
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

se chistam na everquest 2 az pride :) neni tu nakej paran verquestu 1 ? ze bych s nim pokecal a vytah z nej par info :D
Mic-buchanov
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mic-buchanov »

vacatko píše:jak to tak vypada RPG fandu tu moc neni :) nebo se nechtej priznat 8)

Ja ti dam ze tu neni zadny RPG fanda :evil:

Poprve jsem to dohral za paladina a kdyz sem to po pul roce nainstaloval znovu tak se mi to nepodarilo rozjet porad to hlasilo neco s Direct X. Nepomohla ani reinstalace ani nic podobneho.

Asi nacisto preinstaluju wokna :twisted: :twisted: :twisted:
Nekradu, Nekořím, Nepiju - Tak proc mi porat chybi prachy na hardware a tuning????? AMD 2500+Barton WATERCOOLED - MSI K7N2 Delta -LWATERCOOLED - 2x 256 333MHz - ATI 9000 Pro - 120GB Maxtor -
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

ja som presiel jednotku ale dvojka ma nejak nechytila... ale ani na to nemam stroj :D Tak si radsej pockaj co prinesie cas...(jaky komp).. hehe :-D
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

k0$Ti píše:ja som presiel jednotku ale dvojka ma nejak nechytila... ale ani na to nemam stroj :D Tak si radsej pockaj co prinesie cas...(jaky komp).. hehe :-D
Sa nevyhovaraj ze ta to nechytilo. To chyti kazdeho RPG friendly gamera :x .
Skor to bol tym kompom :P :roll: :wink:
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Já jsem o gothic-ku 1 ani nevěděl až jsem jednou neměl co dělat, tak jsem si uklízel céda a jak jsem probíral level CD, tak vydím Gothic KRÁL MEZI RPG KOMPLETNĚ V ČEŠTINĚ! Říkám si: Hmm, když to tam napíšou, tak to musí být dobrý! Taková pařba se jen tak nezažije. Za 2 dny bylo po pařbě(přiznávám na 2 nebo 3 úkoly jsem měl návod), tak dobře udělaná hra se jen tak nepodaří! Co jsem to dohrál, tak jsem sháněl dvojku a jak jsem jí měl, tak x měsíců jsem se na to třepa, než jsem měl finance na novej kompl. Už to mám nainstalované ale pařím Far Cry. Doporučuju všem co hrají CS nebo podobný žánr Gothic ať 1 nebo 2 je parádní odreagování. Místo toho, že na potkání vpálíte každýmu kulku mezi oči, tak si s lidima pokecáte jaký mají problémy a jak je řešít. Gothic je prostě KRÁL MEZI RPG
k0$Ti
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k0$Ti »

Kmonda píše:.....Gothic je prostě KRÁL MEZI RPG
no tak to si teda nemyslim :-D Je sice dobry ale na Diablo alebo Fallout rozhodne nema 8-)
I'm breathing so I guess I'm still alive even if signs seem to tell me otherwise.
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Aji Fallout je dobrej, ale diablo mě nechitilo. Zato kamoš od toho nemůže odejít. Nebudu se hádat, to je věc nazoru.
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

k0$Ti píše:
Kmonda píše:.....Gothic je prostě KRÁL MEZI RPG
no tak to si teda nemyslim :-D Je sice dobry ale na Diablo alebo Fallout rozhodne nema 8-)
Myslim si ze sa tu porovnavaju dost rozdielne typy hier....nemyslite? :oops:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Vsechny jmenovany RPG jsou SUPER. :) Jsem ten Gothic 2 taky konecne rozjel, sice nemam ted moc na nej cas, ale i ty chvilky prochazeni se tim nadhernym svetem a kochani se fantastickymi sceneriemi, roklemi a vrcholky, ale i treba pouhymi farmami... za to urcite stoji...nadhera....
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak dneska vyšlo anglický demo na tuhle hru (snad po víc než roce) ... jdu sosat, ať to můžu co nejdřív vyzkoušet :) (snad to bude aspoň tak dobrý jako jednička)

Tady je link... http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=8721

EDIT : No tak ne dneska, ale před dvěma dny, jsem si toho nějak nevšim :oops:
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jo, mě taky opravdu fascinuje, že demo vyšlo až dva roky po releasu plné hry....holt jowood... kdyby radši udělali oficiální anglickej, nebo u nás někdo potažmo českej release datadisku Night of the Raven....
show must go on..
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Hmm... gothic 2..? Mrknete na moji konfiguraci.. :sad: :-D :-D
Jakoze jednicku jsem dohral tim stylem, ze jsem za tyden naspal tak 10 hodin.. ve skole... kotel...
Uz nejak shanim case.. do leta ho udelam, a v lete prijde mega velky upgrade..
tzn.. me asi ze skoly vyhodi.... :) :)
Jinak k tomu falloutu... na bonuswebu pred nedavnem psali, ze byl potvrzenej 3. dil.. uz je jasny, ze se na nem zacina pracovat... Ma to bejt zase stara dobra izometrie.. a ma to vyjit nekdy v 2007.. tak jsem zvedavej jestli me to bude jeste bavit.. snad jo..
djluis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djluis »

je to maximalni parba a taky brutalni zrout casu ktery vas vtahne do reality gothic sveta a ten normalni pozemsky cas leti stejne rychle jako ve vesmiru
INTEL P4,3,4ghz--2x512mb ram 400mhz---2xHD seagate SATA 200gb---2xHD maxtor SATA 250gb---Geforce 6600,256mb ram,PCIexpress---Audigy2---monitor HP p1110 21"---toshiba DVD rom---LG 4160 dual layer
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“