Doom 3
Moderátor: Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

- shadow
- Středně pokročilý

Ano, vcetne memr_sheen píše: hm kazdy ma jiny nazor,to je jasne.ale par lidi us to tady srovnavalo..far cry vs doom.
Treba FarCry nabizi podle me mnohem variabilnejsi gameplay, na druhou stranu na Doomu se mi libi jeho komorni atmosfera, a jak spravne napsal M. Bach v Levelu, jeho "cista, krystalicka hratelnost", ktera - ted uz moje doplneni - si na nic nehraje a je sva. FarCry je prototypem moderniho FPS, Doom neni. Doom se drzi uz 10 let osvedceneho receptu, receptu uz trochu dychavicneho - aspon tot muj nazor. Na druhou stranu ID dokazi "to malo" udelat natolik zabavne, ze to ani nevadi. FarCry byl takovej nekdy az moc vyumelkovanej, pribeh mel naprosto o nicem, to DooM proti tomu rulezzz, na druhou stranu FarCry prinesl nejaky ten svezi vitr do plachet zanru. A to je proste nutne. Pred 10 lety ID se svym Doomem vytreli vsem zrak, byli revolucni, a to nejen grafikou, a tak jsem treba i ja ocekaval u Dooma 3 neco podobnyho. Zel se tomu tak nestalo. Doom 3 je vynikaji, skvele zmaknutou, nekdy i dech berouci, nicmene porad jen slepou ulickou. To neni rozhodne malo, jen urcite nejde o zadnou revoluci, ktera by se mohla cinit narok na misto v sini slavy hernich dejin, jak je tomu treba bezpochyby u puvodniho Dooma.
show must go on..
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nj far cry si zahraje vic lidi znovu,protoze ma vic postupu jak resit ukoly..kdezto doom3 si zahraji no po 2-3-4 jen skalni priznivci..coz je to urcite skusim na vsechny obtiznost.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Meverick
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nastaveni
Poradte co nastavit(editovat, ne nasaveni ve hre) a jak pro sestavy:
P4HT 2.4@3.06, 1GB ram, 5900 ultra a
Celeron(tualatin ne ten shit z p4)1.3@1.5 512 ram GF3ti 500
*.pk4 ruzbalim
P4HT 2.4@3.06, 1GB ram, 5900 ultra a
Celeron(tualatin ne ten shit z p4)1.3@1.5 512 ram GF3ti 500
*.pk4 ruzbalim
Core 2 Quad Q6600 2.4@3,6GHz (9x400), Noctua NH-U12P(2x12cm), Asus P5E Deluxe X48 flashnuta na Asus Rampage Formula, 4096MB A-Data DDR2 1066 CL5 Extreme Edition, Sapphire HD4870x2 2GB, Dell 2209wa, Creative X-Fi mX Xtreme Gamer, Logitech Z-2300, Logitech G930, puvodni RAID 0 (3xWD Raptor 36GB) vystridal Intel X25-M 80GB 34nm + Samsung SP F1 HD103UJ +WD 3200AAKS , Samsung SH-S203D, FDD3.5" Teac, Thermaltake Soprano, Corsair TX650, Logitech G5x, Compad Speed-Pad, Qsenn SWT1000,
Dell Precision M4400, Acer 3002LM
Dell Precision M4400, Acer 3002LM
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2 Shadow - Souhlas - co víc dodat
2 MR.Sheen - zkratil jsem ti citaci...
2 Maverick - thread o vysledcich benchmarku z DIII je v biosech, tam uvidis jak se to na kterym HW hejbe
2 ALL - nehadejte se, zkracujte citace a budte hodný
2 MR.Sheen - zkratil jsem ti citaci...
2 Maverick - thread o vysledcich benchmarku z DIII je v biosech, tam uvidis jak se to na kterym HW hejbe
2 ALL - nehadejte se, zkracujte citace a budte hodný
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- C@esar
- Začátečník

peaceSentenced píše:2 ALL - nehadejte se, zkracujte citace a budte hodný
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je dobře žes nám to sem napsal, hned se mi bude líp spát..Dewil píše:Tak sem se konecne dostal k tomu co sem chtel udelat hned pote co sem 10minut hral doom-uninstall. Uz je prycCoD rulezzzz
2 All: Jsem v pekle, ale nemůžu najít baterku...nevíte kde je? Je tam vůbec?
Protože bez ní je to o ničem...thx all
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Peklo jsem taky probehl bez baterky, stejne je tam všude láva, pekelny ohne, ohniváci a podobny srandy, takze na cestu je celkem videt. Jestli je neco v pekle pekelny, tak je to ta poslední potvora. Ta me celkem zdržela 
btw. ID soft se nejak umirnili - už ani peklo neni co bejvalo
- napočital jsem všeho všudy 2 nebo 3 chlápky obraceny na zdi se střevama volne visícíma dolu, driv jich tam bylo víc teda........ 
btw. ID soft se nejak umirnili - už ani peklo neni co bejvalo
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
CoD je pro lamy,D3 pro chlapyDewil píše:Tak sem se konecne dostal k tomu co sem chtel udelat hned pote co sem 10minut hral doom-uninstall. Uz je prycCoD rulezzzz
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
2 MR. Sheen - tyhle prupovídky si nech od cesty nebo tu nekdo dalsi zacne psát (treba já
) Ze DIII je pro decka a bezmozky z jůesej a FC je pro lidi co chtej hrát
Proste zadnej flame.
Totalne flamovy prispevky o ničem jako ten tvuj poslední budu bez upozorneni mazat, aby se nekdo nedivil, proč mu jeho prispevek nahle zmizel....
Totalne flamovy prispevky o ničem jako ten tvuj poslední budu bez upozorneni mazat, aby se nekdo nedivil, proč mu jeho prispevek nahle zmizel....
- Harmonek
- Začátečník

-
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel, nárůst výkonu není žádný oproti 4,9beta. Měl jsem nemlich stejnej výsledek v timedemu jako u 4,9beta...bez změny fps při rozl. 1024x768 high 2xAA - 38,6fpsHarmonek píše:Ahoj zkoušeli stze ty nove catylist 4.8 prej podle ofic. maji přidat vykon do doom3 až 12% a verze 4.9 ma byt ještě slibnějši
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Tak už jsem někde v delta labs 4.
Šíleně mě to nudí. V Painkilerovi se alespoň měnilo prostředí.
Už se těším do pekla, tam snad bude nějaká ta změna.
Doom 3, pro mě teda rozhodně není a nebude důvod k upgradu HW.
Čekal jsem prostě mnohem víc.
Dost se mi líbí příšery a různé mechanické stroje a hejblata. Ale např. na textury se nedá z blízka dívat, jakej je to humáč. A taky na některé objekty(barely, plechovky od coly, kde člověk vidí několikastěn místo válcového tvaru)
Taky drtivá většina žářivek přežije i raketometnou střelu(asi nějakej speciální matroš či co
)
Prostě Doom3 je někde děsně vymakanej a někde 2 roky zpět.
Jako by ho vydali narychlo a vykašlali se na komplexní promakanost, kterou nám ID soft několik let slibovali.
Nechci dooma 3 srovnávat s žádnou hrou, ale např. Suffering mě baví daleko víc. A to jsem se o něm dozvěděl, až když vyšel. Za to na Dooma3 jsme čekali několik let.
Šíleně mě to nudí. V Painkilerovi se alespoň měnilo prostředí.
Už se těším do pekla, tam snad bude nějaká ta změna.
Doom 3, pro mě teda rozhodně není a nebude důvod k upgradu HW.
Čekal jsem prostě mnohem víc.
Dost se mi líbí příšery a různé mechanické stroje a hejblata. Ale např. na textury se nedá z blízka dívat, jakej je to humáč. A taky na některé objekty(barely, plechovky od coly, kde člověk vidí několikastěn místo válcového tvaru)
Taky drtivá většina žářivek přežije i raketometnou střelu(asi nějakej speciální matroš či co
Prostě Doom3 je někde děsně vymakanej a někde 2 roky zpět.
Jako by ho vydali narychlo a vykašlali se na komplexní promakanost, kterou nám ID soft několik let slibovali.
Nechci dooma 3 srovnávat s žádnou hrou, ale např. Suffering mě baví daleko víc. A to jsem se o něm dozvěděl, až když vyšel. Za to na Dooma3 jsme čekali několik let.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno, dotavil jsem to v pátek a pořád mám jakési nutkání jen tak pro radost odprásknout pár impů, či polechtat rotačákem cacodemona
Dá se říct, že sem se u Dooma slušně bavil, tavil sem ho snad týden, každý den několik hodin, bez zákysu, tudíž můžu říct, že je dost rozsáhlej. Grafika je solidní, v některých momentech sem fakt čuměl
Hudba by asi prospěla, osobně bych si představoval podobný nářez, jako u Quaka 2.
Teď , když už je čeština, asi ho dotavim znova, poněvač předtím sem v PDA akorát hledal kódy ke skříňkám s municí
Takže mi asi unikly některé souvislosti a narážky a kdo ví co. Jediný, co mě fakt rozzuřilo, byl ten divnej zvuk rotačáku. Zní to jako kdyby někdo stepoval na kapotě trabanta

Dá se říct, že sem se u Dooma slušně bavil, tavil sem ho snad týden, každý den několik hodin, bez zákysu, tudíž můžu říct, že je dost rozsáhlej. Grafika je solidní, v některých momentech sem fakt čuměl
Hudba by asi prospěla, osobně bych si představoval podobný nářez, jako u Quaka 2.
Teď , když už je čeština, asi ho dotavim znova, poněvač předtím sem v PDA akorát hledal kódy ke skříňkám s municí
- Apocalyptus
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Diky Shadow, uz by som vyzeral ako hlupak len preto ze ma niekto nepochopil...1. On s FarCry nic neporovnava, max. tak s HL2
2. I kdyby porovnaval, tak na tom nic trapnyho nevidim
3. Ne kazdy je ochoten dat 14 tisic za grafickou kartu
4. Trapny je spis to tvy "US"
5. Jinak s tebou souhlasim, Doom ted uz hodnotim pozitivne, viz muj predchozi post.
PC: AMD XP 2500+, MB Gigabyte GA-7VA KT400, 512MB DDR400, Sapphire Radeon 9600XT 128MB (500/650), Maxtor 40GB 7.2k, LG GSA4163b, ATX 400W, LCD 17'' Benq
NB: IBM R50e (Link)
NB: IBM R50e (Link)
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Odpovím si sám : není!Roxyman píše: 2 All: Jsem v pekle, ale nemůžu najít baterku...nevíte kde je? Je tam vůbec?
Protože bez ní je to o ničem...thx all
Už jsem prošel peklem a zabil toho šmejda na konci...vzhledem k tomu že jsem věděl jak na něj, tak sem ho zdolal na 2 pokus
Tady byl k vidění pěkný efekt letícího světla a jeho dopad na okolí
Teď jsem už zase zpátky na Marsu a docela po pekle vítaná změna prostředí...Docela hezký lokace...
No už abych to měl za sebou, hraju to už dva tejdny a furt nejsem na konci...
Ad Mrazíkova čeština : Docela dobrý, ale jak to dělal narychlo tak jsou tam sem-tam překlepy...jsem zvědavej na tu od Polise..
- djshimi
- Nováček

-
Včera sem to nainstaloval a poté co jsem zde četl jaké má Doom 3 nároky jsem čekal, že mi to pojede tak 800x600 medium. Šlapalo to jak hodinky, tak jsem zvyšoval a skončil jsem až u 1024x768 High (vše kromě AA je zapnuto) a hra valí bez jedinyho škubnutí. Nemam ani rozpakovany ty *.pk4 soubory. FW 61,77 sou naprosto super. V pekle to asi bude trosku narocnejsi, ale na moje slaby zelezo je to hodne slusny ne?
3570K@4,5Ghz,FAN:Noctua NH-U12P SE,8 GB RAM Kingston HyperX 1600, MSI Z77A-G45 , Gainward GTX 570 @870/1740/4200 Mhz, Seasonic 650W, iiyama E2710HDSD