Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

já jsem od té hry nic neočekával (kromě hw nároků), takže vlastně splnila mé představy... 8)
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

mr_sheen píše: hm kazdy ma jiny nazor,to je jasne.ale par lidi us to tady srovnavalo..far cry vs doom.
Ano, vcetne me :wink:, ale nevidim na srovnavani fakt nic spatnyho. Kazda hra je jina, to bezpochyby, ale to snad nic neubira na moznosti je srovnavat, porovnavat jejich kvality, klasifikovat pripadny rozdily a herni moznosti.

Treba FarCry nabizi podle me mnohem variabilnejsi gameplay, na druhou stranu na Doomu se mi libi jeho komorni atmosfera, a jak spravne napsal M. Bach v Levelu, jeho "cista, krystalicka hratelnost", ktera - ted uz moje doplneni - si na nic nehraje a je sva. FarCry je prototypem moderniho FPS, Doom neni. Doom se drzi uz 10 let osvedceneho receptu, receptu uz trochu dychavicneho - aspon tot muj nazor. Na druhou stranu ID dokazi "to malo" udelat natolik zabavne, ze to ani nevadi. FarCry byl takovej nekdy az moc vyumelkovanej, pribeh mel naprosto o nicem, to DooM proti tomu rulezzz, na druhou stranu FarCry prinesl nejaky ten svezi vitr do plachet zanru. A to je proste nutne. Pred 10 lety ID se svym Doomem vytreli vsem zrak, byli revolucni, a to nejen grafikou, a tak jsem treba i ja ocekaval u Dooma 3 neco podobnyho. Zel se tomu tak nestalo. Doom 3 je vynikaji, skvele zmaknutou, nekdy i dech berouci, nicmene porad jen slepou ulickou. To neni rozhodne malo, jen urcite nejde o zadnou revoluci, ktera by se mohla cinit narok na misto v sini slavy hernich dejin, jak je tomu treba bezpochyby u puvodniho Dooma.
show must go on..
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

nj far cry si zahraje vic lidi znovu,protoze ma vic postupu jak resit ukoly..kdezto doom3 si zahraji no po 2-3-4 jen skalni priznivci..coz je to urcite skusim na vsechny obtiznost.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Meverick
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nastaveni

Příspěvek od Meverick »

Poradte co nastavit(editovat, ne nasaveni ve hre) a jak pro sestavy:
P4HT 2.4@3.06, 1GB ram, 5900 ultra a
Celeron(tualatin ne ten shit z p4)1.3@1.5 512 ram GF3ti 500
*.pk4 ruzbalim
Core 2 Quad Q6600 2.4@3,6GHz (9x400), Noctua NH-U12P(2x12cm), Asus P5E Deluxe X48 flashnuta na Asus Rampage Formula, 4096MB A-Data DDR2 1066 CL5 Extreme Edition, Sapphire HD4870x2 2GB, Dell 2209wa, Creative X-Fi mX Xtreme Gamer, Logitech Z-2300, Logitech G930, puvodni RAID 0 (3xWD Raptor 36GB) vystridal Intel X25-M 80GB 34nm + Samsung SP F1 HD103UJ +WD 3200AAKS , Samsung SH-S203D, FDD3.5" Teac, Thermaltake Soprano, Corsair TX650, Logitech G5x, Compad Speed-Pad, Qsenn SWT1000,
Dell Precision M4400, Acer 3002LM
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 Shadow - Souhlas - co víc dodat :)

2 MR.Sheen - zkratil jsem ti citaci...

2 Maverick - thread o vysledcich benchmarku z DIII je v biosech, tam uvidis jak se to na kterym HW hejbe

2 ALL - nehadejte se, zkracujte citace a budte hodný :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

Sentenced píše:2 ALL - nehadejte se, zkracujte citace a budte hodný :)
peace
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Tak sem se konecne dostal k tomu co sem chtel udelat hned pote co sem 10minut hral doom-uninstall. Uz je pryc :) CoD rulezzzz
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Dewil píše:Tak sem se konecne dostal k tomu co sem chtel udelat hned pote co sem 10minut hral doom-uninstall. Uz je pryc :) CoD rulezzzz
To je dobře žes nám to sem napsal, hned se mi bude líp spát.. :lol:

2 All: Jsem v pekle, ale nemůžu najít baterku...nevíte kde je? Je tam vůbec?
Protože bez ní je to o ničem...thx all
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Peklo jsem taky probehl bez baterky, stejne je tam všude láva, pekelny ohne, ohniváci a podobny srandy, takze na cestu je celkem videt. Jestli je neco v pekle pekelny, tak je to ta poslední potvora. Ta me celkem zdržela :-)

btw. ID soft se nejak umirnili - už ani peklo neni co bejvalo :lol: - napočital jsem všeho všudy 2 nebo 3 chlápky obraceny na zdi se střevama volne visícíma dolu, driv jich tam bylo víc teda........ :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Dewil píše:Tak sem se konecne dostal k tomu co sem chtel udelat hned pote co sem 10minut hral doom-uninstall. Uz je pryc :) CoD rulezzzz
CoD je pro lamy,D3 pro chlapy :lol:
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Tak sem to dohral, no nebylo to az tak spatny jak tady nekdo psal.
Uz to nekdo skousel na nightmare?
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 MR. Sheen - tyhle prupovídky si nech od cesty nebo tu nekdo dalsi zacne psát (treba já :lol: ) Ze DIII je pro decka a bezmozky z jůesej a FC je pro lidi co chtej hrát :wink: Proste zadnej flame.

Totalne flamovy prispevky o ničem jako ten tvuj poslední budu bez upozorneni mazat, aby se nekdo nedivil, proč mu jeho prispevek nahle zmizel....

Harmonek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Harmonek »

Ahoj zkoušeli stze ty nove catylist 4.8 prej podle ofic. maji přidat vykon do doom3 až 12% a verze 4.9 ma byt ještě slibnějši
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Harmonek píše:Ahoj zkoušeli stze ty nove catylist 4.8 prej podle ofic. maji přidat vykon do doom3 až 12% a verze 4.9 ma byt ještě slibnějši
Zkoušel, nárůst výkonu není žádný oproti 4,9beta. Měl jsem nemlich stejnej výsledek v timedemu jako u 4,9beta...bez změny fps při rozl. 1024x768 high 2xAA - 38,6fps :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

ČEŠTINA DooM3 :

Autor : Mrazík

Link:
http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=7789

tak sosejte :roll:
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Tak už jsem někde v delta labs 4.
Šíleně mě to nudí. V Painkilerovi se alespoň měnilo prostředí.
Už se těším do pekla, tam snad bude nějaká ta změna.

Doom 3, pro mě teda rozhodně není a nebude důvod k upgradu HW.
Čekal jsem prostě mnohem víc.

Dost se mi líbí příšery a různé mechanické stroje a hejblata. Ale např. na textury se nedá z blízka dívat, jakej je to humáč. A taky na některé objekty(barely, plechovky od coly, kde člověk vidí několikastěn místo válcového tvaru)

Taky drtivá většina žářivek přežije i raketometnou střelu(asi nějakej speciální matroš či co :lol: )

Prostě Doom3 je někde děsně vymakanej a někde 2 roky zpět.

Jako by ho vydali narychlo a vykašlali se na komplexní promakanost, kterou nám ID soft několik let slibovali.

Nechci dooma 3 srovnávat s žádnou hrou, ale např. Suffering mě baví daleko víc. A to jsem se o něm dozvěděl, až když vyšel. Za to na Dooma3 jsme čekali několik let.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mno, dotavil jsem to v pátek a pořád mám jakési nutkání jen tak pro radost odprásknout pár impů, či polechtat rotačákem cacodemona :razz:
Dá se říct, že sem se u Dooma slušně bavil, tavil sem ho snad týden, každý den několik hodin, bez zákysu, tudíž můžu říct, že je dost rozsáhlej. Grafika je solidní, v některých momentech sem fakt čuměl :)
Hudba by asi prospěla, osobně bych si představoval podobný nářez, jako u Quaka 2.
Teď , když už je čeština, asi ho dotavim znova, poněvač předtím sem v PDA akorát hledal kódy ke skříňkám s municí :razz: Takže mi asi unikly některé souvislosti a narážky a kdo ví co. Jediný, co mě fakt rozzuřilo, byl ten divnej zvuk rotačáku. Zní to jako kdyby někdo stepoval na kapotě trabanta :blee: :down:
Apocalyptus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apocalyptus »

1. On s FarCry nic neporovnava, max. tak s HL2
2. I kdyby porovnaval, tak na tom nic trapnyho nevidim
3. Ne kazdy je ochoten dat 14 tisic za grafickou kartu
4. Trapny je spis to tvy "US"
5. Jinak s tebou souhlasim, Doom ted uz hodnotim pozitivne, viz muj predchozi post.
Diky Shadow, uz by som vyzeral ako hlupak len preto ze ma niekto nepochopil...
PC: AMD XP 2500+, MB Gigabyte GA-7VA KT400, 512MB DDR400, Sapphire Radeon 9600XT 128MB (500/650), Maxtor 40GB 7.2k, LG GSA4163b, ATX 400W, LCD 17'' Benq
NB: IBM R50e (Link)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Roxyman píše: 2 All: Jsem v pekle, ale nemůžu najít baterku...nevíte kde je? Je tam vůbec?
Protože bez ní je to o ničem...thx all
Odpovím si sám : není! :)
Už jsem prošel peklem a zabil toho šmejda na konci...vzhledem k tomu že jsem věděl jak na něj, tak sem ho zdolal na 2 pokus :wink: .
Tady byl k vidění pěkný efekt letícího světla a jeho dopad na okolí :up: .
Teď jsem už zase zpátky na Marsu a docela po pekle vítaná změna prostředí...Docela hezký lokace...
No už abych to měl za sebou, hraju to už dva tejdny a furt nejsem na konci... :oops: (co bych taky chtěl když tomu dám vždy jen tak 2-3hodiny večer)

Ad Mrazíkova čeština : Docela dobrý, ale jak to dělal narychlo tak jsou tam sem-tam překlepy...jsem zvědavej na tu od Polise..
djshimi
Nováček
Nováček

Příspěvek od djshimi »

Včera sem to nainstaloval a poté co jsem zde četl jaké má Doom 3 nároky jsem čekal, že mi to pojede tak 800x600 medium. Šlapalo to jak hodinky, tak jsem zvyšoval a skončil jsem až u 1024x768 High (vše kromě AA je zapnuto) a hra valí bez jedinyho škubnutí. Nemam ani rozpakovany ty *.pk4 soubory. FW 61,77 sou naprosto super. V pekle to asi bude trosku narocnejsi, ale na moje slaby zelezo je to hodne slusny ne?
3570K@4,5Ghz,FAN:Noctua NH-U12P SE,8 GB RAM Kingston HyperX 1600, MSI Z77A-G45 , Gainward GTX 570 @870/1740/4200 Mhz, Seasonic 650W, iiyama E2710HDSD
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“