MAXTOR DIAMON MAX PLUS 9 120GB 8 Mb cache nebo
Segate ST3120026A 120 GB 8Mb cache.
Na ceně nezáleží, spíš na Hlučnosti
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

no specialne kvuli tobe to premerim jeste jednou....Spectral píše:No vidišto, Maxtor má 59 MB/s a furt na něj někdo bude plivat, že je pomalejší než WD. By mě zajímalo, kolik z nich ten disk mělo...
nejrychlejší WD JBčko je 80gigovýSentenced píše:no specialne kvuli tobe to premerim jeste jednou....Spectral píše:No vidišto, Maxtor má 59 MB/s a furt na něj někdo bude plivat, že je pomalejší než WD. By mě zajímalo, kolik z nich ten disk mělo...par Maxtoru jsem taky mel a vykonove me teda nepresvedcily... nejde jen o data na zacatku. jde taky o to jak makaj kdyz uz jsou zasekany po 3 mesicnim pouzivani. a tady jednoznacne vede WD..
nevim proc klades takovej duraz na rychlost na zacatku disku, kdyz tam je nasekanej jen system... nemyslim si ze by to byl nejdulezitejsi parametr. (btw. ty testy jsem tenkrat provadel jeste na wd80JB... takze tipuju ze 120 bude trochu rychlejsi.) zjistim.porovnam je oba vedle sebe.

Maj - SAMSUNG má podobnou krabičku + do ní navíc dávají 4 šroubkyxombox píše: Seagaty maj nejlepsi "cestovni" baleni, takovy zadny jiny disky nemaj![]()

Přesně tak. Taky mám WD 120GB JB. Je rychlej a tichej. je rozhodně kvalitnější než Seagate Barracuda 5. Nemá teplotní čidlo narozdíl od Barracudy.Sentenced píše:Já osobne bych se taky primlouval za WD. Nejen pro to ze jejich disky uz pouzivam X let, ale po vsech tech letech mi proste prijdou jako nejkvalitnejsi..... Ted mam doma 120JB a nemuzu si vynachvalit.
Rychlostne je na tom VELMI dobre a hlučnej rozhodne neni.....
btw. to označeni "digishit" si nech od cesty at se to tu nezvrhne.....