No a ? Co má to, že mají Amíci 115V / 60 Hz v zásuvce, dělat s možnostma přetaktování ?K!ll3r píše:no tuhle desku nedavno prodaval spider , dal na ni snad 265 samo uprava L12 , kdyby jste si vsimli mohli jste ji mit, edit amici maj prece 110V sit , takze to jste mohli cekat
DFI LANPARTY / INFINITY
Moderátor: Eddward
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Nabu
- Začátečník

-
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
taky to nějak nechápu..?TomV píše:No a ? Co má to, že mají Amíci 115V / 60 Hz v zásuvce, dělat s možnostma přetaktování ?K!ll3r píše:no tuhle desku nedavno prodaval spider , dal na ni snad 265 samo uprava L12 , kdyby jste si vsimli mohli jste ji mit, edit amici maj prece 110V sit , takze to jste mohli cekat
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nabu
- Začátečník

-
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- IkarNet.com
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
A nechtel bys to rovnou hodit domu na CD, nebo myslis ze to nekoho bude bavit hledat za tebe, kdyz to tebe nebavi ?IkarNet.com píše:Díky. A nemohl bys mě dát přímo odkaz na novej BIOS k té desce? Já to strašně nerad hledám. Předem díky.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- IkarNet.com
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jiri Drak píše:A nechtel bys to rovnou hodit domu na CD, nebo myslis ze to nekoho bude bavit hledat za tebe, kdyz to tebe nebavi ?IkarNet.com píše:Díky. A nemohl bys mě dát přímo odkaz na novej BIOS k té desce? Já to strašně nerad hledám. Předem díky.
Ale jo klidně můžeš..
IkarNet.com - Bezdrátová počítačová síť v Brně
- Nabu
- Začátečník

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
A my vime co ty tam nastavujes ? Jake FSB, jaky nasobic, jake Vcore ? Jake k tomu mas pameti ? Jestli ti nejde zmenit nasobic nebo FSB ?IkarNet.com píše:Jiri Drak píše: A nechtel bys to rovnou hodit domu na CD, nebo myslis ze to nekoho bude bavit hledat za tebe, kdyz to tebe nebavi ?
Ale jo klidně můžeš..)))) Ne našel jsem si to sám, ale mám jinej problém Teď už ta deska rozpozná procesor ale stále tam uvádí rychlost jen 800Mhz. Pokud to změnín ručně tak se nic nezapne a musím vymazat nastaveni BIOSu aby to znovu nabehlo. Ušlo mě nějaké nastavení? Předem díky.... - já se moc v tomhle nevyznám.....já raději počítačové sítě a servery.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- IkarNet.com
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
TOPIČ píše:Takže třeba takhle:::>FSB na 200MHz,násobič na 11x,a voltíky na procesoru aspoň na 1,65V.Pak je můžeš snižovat nebo zvyšovat, když budeš taktovat výš.Pozor na paměti, máš DDR 400MHz?
No tak jsem zkusil tohle a ted to jede. Jo je tam DDR 400Mhz 512Mb.
IkarNet.com - Bezdrátová počítačová síť v Brně