DFI LANPARTY / INFINITY

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

K!ll3r píše:no tuhle desku nedavno prodaval spider , dal na ni snad 265 samo uprava L12 , kdyby jste si vsimli mohli jste ji mit :wink: , edit amici maj prece 110V sit , takze to jste mohli cekat :wink:
No a ? Co má to, že mají Amíci 115V / 60 Hz v zásuvce, dělat s možnostma přetaktování ? :?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

paneboze to si myslis ze ji ta mjako necham lezet ? jiste ze koupim zdroj hned jak budu mit penize...
i5-2500K 3,4 GHz, 8GB ram, GTX 1060 6GB, Sound Blaster X-Fi
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Po měsíci provozu úplná spokojenost, hlavně ta FSB, max. 257 při 1,8V na chipsetu, (ale ta teplota s pasivem 60°C :? ) šla by ještěn výš, ale paměti už melou z posledního.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

TomV píše:
K!ll3r píše:no tuhle desku nedavno prodaval spider , dal na ni snad 265 samo uprava L12 , kdyby jste si vsimli mohli jste ji mit :wink: , edit amici maj prece 110V sit , takze to jste mohli cekat :wink:
No a ? Co má to, že mají Amíci 115V / 60 Hz v zásuvce, dělat s možnostma přetaktování ? :?
taky to nějak nechápu..? :? (řečičky že s Intelem to pochopim neberu :-D )
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Čím chladíte NB ve speedfanu má +-44°C a čidlo mi hlásí 57°C :onfire: to je pekáč :) , ten pasiv to neuchladí chce to vrtuli.SB není o moc chladnější větší pasiv by snad pomohl.
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

Zdravim opet..mam hustej problem..mam desku DFI Ultra Infinity a procal AMD Athlon XP-M 2600+ z FOXPC nechce mi to jet...hlasi to procesor neznamy 800mhz pokud zmenim frekvenci manualne tak se to vubec nezapne..co stim prosimvas ? neodepisujte na PM prosim piste sem do fora..dik
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Nahrát nový bios :)
IkarNet.com
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkarNet.com »

Díky. A nemohl bys mě dát přímo odkaz na novej BIOS k té desce? Já to strašně nerad hledám. Předem díky. :)
IkarNet.com - Bezdrátová počítačová síť v Brně
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

IkarNet.com píše:Díky. A nemohl bys mě dát přímo odkaz na novej BIOS k té desce? Já to strašně nerad hledám. Předem díky. :)
A nechtel bys to rovnou hodit domu na CD, nebo myslis ze to nekoho bude bavit hledat za tebe, kdyz to tebe nebavi ? :evil:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
IkarNet.com
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jiri Drak píše:
IkarNet.com píše:Díky. A nemohl bys mě dát přímo odkaz na novej BIOS k té desce? Já to strašně nerad hledám. Předem díky. :)
A nechtel bys to rovnou hodit domu na CD, nebo myslis ze to nekoho bude bavit hledat za tebe, kdyz to tebe nebavi ? :evil:

Ale jo klidně můžeš..:-))))) Ne našel jsem si to sám, ale mám jinej problém Teď už ta deska rozpozná procesor ale stále tam uvádí rychlost jen 800Mhz. Pokud to změnín ručně tak se nic nezapne a musím vymazat nastaveni BIOSu aby to znovu nabehlo. Ušlo mě nějaké nastavení? Předem díky.... - já se moc v tomhle nevyznám.....já raději počítačové sítě a servery.:-)
Nabu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nabu »

Lidi snad to nak vyresite jinak sem investoval do tech komponentu zbytecne :( abyste to chapali ty dili sou moje a kamos (IkarNet.com
) mi to sklada tak mu stim pls nak helpnete :)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

IkarNet.com píše:
Jiri Drak píše: A nechtel bys to rovnou hodit domu na CD, nebo myslis ze to nekoho bude bavit hledat za tebe, kdyz to tebe nebavi ? :evil:

Ale jo klidně můžeš..:-))))) Ne našel jsem si to sám, ale mám jinej problém Teď už ta deska rozpozná procesor ale stále tam uvádí rychlost jen 800Mhz. Pokud to změnín ručně tak se nic nezapne a musím vymazat nastaveni BIOSu aby to znovu nabehlo. Ušlo mě nějaké nastavení? Předem díky.... - já se moc v tomhle nevyznám.....já raději počítačové sítě a servery.:-)
A my vime co ty tam nastavujes ? Jake FSB, jaky nasobic, jake Vcore ? Jake k tomu mas pameti ? Jestli ti nejde zmenit nasobic nebo FSB ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Takže třeba takhle:::>FSB na 200MHz,násobič na 11x,a voltíky na procesoru aspoň na 1,65V.Pak je můžeš snižovat nebo zvyšovat, když budeš taktovat výš :) .Pozor na paměti, máš DDR 400MHz?
IkarNet.com
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

TOPIČ píše:Takže třeba takhle:::>FSB na 200MHz,násobič na 11x,a voltíky na procesoru aspoň na 1,65V.Pak je můžeš snižovat nebo zvyšovat, když budeš taktovat výš :) .Pozor na paměti, máš DDR 400MHz?

No tak jsem zkusil tohle a ted to jede. Jo je tam DDR 400Mhz 512Mb.
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“