Které repro
Moderátor: CageJ
- Kašpy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- smile4me
- Začátečník

-
Jo, taky je mám. Ze začátku nadšený, jako ze všeho, co si koupím a teď bych je hned vyměnil. Když dám basy na max., tak pokud jen maiinko zesílím volume, tak už stejně woofer nestíhá a místo basů vydává jakési chrchlání z bassreflexu a nedá se to poslouchat. Nevím, na co tam jsou tak mohutné basy.Kašpy píše:tak už mám ty repra doma a jsou SUPEEEEEEEER
ps:pokud milujete bassy tak jako já!tak si je určitě kupte!
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- Kašpy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mě to nedělá...ale bassy si nedávám na max mam jen na 60%centechsmile4me píše:Jo, taky je mám. Ze začátku nadšený, jako ze všeho, co si koupím a teď bych je hned vyměnil. Když dám basy na max., tak pokud jen maiinko zesílím volume, tak už stejně woofer nestíhá a místo basů vydává jakési chrchlání z bassreflexu a nedá se to poslouchat. Nevím, na co tam jsou tak mohutné basy.Kašpy píše:tak už mám ty repra doma a jsou SUPEEEEEEEER
ps:pokud milujete bassy tak jako já!tak si je určitě kupte!Pokud chci ty bedýnky vyhulit, tak musím dát basy na min. aby se to dalo poslouchat, ale pořád lepší než nějaké geniusy za 500,-
při 100%se to nedá poslouchát je to až moc přebassované
- zdenekxy
- Začátečník

- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, určitě mam zájem, ale bohužel tu buu až ve středu, včera večer sem přijel z chaty a za 10 min. jedu zase na nádražízdenekxy píše:Scorpe docela nedávno jsem si koupil Creative GigaWorks S750 a nahradil jimi Hercules XPS 2.100 SILVER ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24617 ). A teď mě ty starý zabírají místo. Tak jestli bys je chtěl tak ti je nechám za těch 600Kč.
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- zdenekxy
- Začátečník

To máš určitě pravdu
, ještě aby nehráli lépe když jsou dvakrát dražší. A navíc mají i větší výkon ( 2x9W RMS + 25W RMS ).
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach