Propojení PC s doménou a pracovní skupinou
Moderátor: Don
- Dony
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no leda tak, že bys měl mašinu, na kterou bys nainstaloval nějaký Windows 2000 Server nebo 2003 server v režimu primary domain controller, to se blbě simuluje_Stepan píše:co obnáší doménový řadič (nastavení atd...) nelze to doma nějak nasimulovat?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Dony
- Středně pokročilý

to nemuzes nasimulovat z jednoho duvodu, na domenovym radici je databaze (uzivatele, skupiny, pocitace...), slo by radic prenest, ale musel bys znat heslo domenoveho administratora, aby sis mohl zreplikovat radic a ten si pak donest domu...
V systemove politice Active Directory jsem nic, co by to mohlo zakazat nenasel, ani nevim, ze by neco takoveho bylo, je to preci uplne normalni autentizace... to je nejaka zahada
V systemove politice Active Directory jsem nic, co by to mohlo zakazat nenasel, ani nevim, ze by neco takoveho bylo, je to preci uplne normalni autentizace... to je nejaka zahada
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak otvírám tento starý thread protože, nyní mám v tom PC z práce admin práva (nasatavili je sami, to aby si někdo nemyslel, že jsem je získal nekalým způsobem a nechtěl třebaz z toho důvodu poradit). Zkusil jsem nainstalovat wifi adaptér, nakonfiguroval jsem IP adresu. Ping funguje, ale nevidí se. Tak jsem zkusil Hamachi, do sítě se připojím, ale nemohu ji procházet ani z jednoho PC. Když se pokouším z domácího do pracovního, tak to po mě chce uživ. jmého a heslo, ovšem to které používám pro přihlášení do PC nefunguje.