POMOOC plsssss
Moderátor: CageJ
- alpetr
- Nováček

-
POMOOC plsssss
V compu jsem vyměnil zdroj a od té doby nešlape ani int. zvukovka ani gameport - jinak je vše OK. Přeinstaloval jsem Win, nahrál nový ovladače - všechny zvukový soubory mi to přehrává, ale neni nic slyšeeeeeeeet. Poradíte pls někdo? Může to být zdrojem nebo se mi odpálila zvukovka? Díííík 
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co je to za zvukárnu, desku, zrdoj. Máš vše opravdu správně zapojené? Nemá ta zvukovka nějaké napájení navíc? Kdyby nefungovala, tak by nejspíš neměla ani nahrané drivery a tím pádem by nešlo ani přehrávat - spustit přehrávání.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- alpetr
- Nováček

-
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- alpetr
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To asi těžko. A co zapnutý MUTE neboli ztlumení hlasitosti v panelu hlasitostí, není náhodou nějaký políčko zaškrtnutý?alpetr píše:Žádná kolize, nikde žádnej problém,jen není z repráků nic slyšet - okamžik.....jo mám je zapnutý - a nemůže to být tím zdrojem?než jsem ho tam narval, takl vše běhalo v pohodě
A v tom správci zařízení, ovladače od zvukovky jsou nainstalovaný?
Připojený repráky do zvukovky taky jsou? Když se takhle šachuje s bednou, mohls je náhodou povytáhnout.
Bathory
- alpetr
- Nováček

-
- Butch
- Středně pokročilý

Koukni se do seznamu PCI zařízení(PCI device listing...) jestli tam bude nějaké
Multimedia device
Ten seznam se objevuje po tabulce s disky po startu PC.
Jsou tam obsaženy všechny karty v PC včetně integrovaných síťovek i zvukovek.
Pokud tam nic nebude, je to jasný. Zvukovka je odpálená.
Multimedia device
Ten seznam se objevuje po tabulce s disky po startu PC.
Jsou tam obsaženy všechny karty v PC včetně integrovaných síťovek i zvukovek.
Pokud tam nic nebude, je to jasný. Zvukovka je odpálená.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- alpetr
- Nováček

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- alpetr
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Když se mu zvukovka hlásí, tak asi odpálená nebude. Nešlo by mu ani přehrávání, ikdyž nic neslyší, to by došlo k chybě.
A v tom biosu je opravdu povolená?
Ještě bych ji zkusil odebrat ze zprávce zařízení. Kompletně všechno z mutimédií a her vymaž, restartuj a v biosu resetni konfiguraci. Jmenuje se to RESET CONFIGURATION DATA, dej na enabled, ono se to pak samo vrátí na disabled. Mělo by to být pod položkou PnP OS nebo BIOS. Potom všechny ovladače nainstaluj zpět a vyzkoušej zvuk.
Předpokládám, že ovladače k základní desce jsi nainstaloval. Na tom stejném CD po spuštění, je i instalace AC97 driverů, tak se podívej, jestli je tato volba rozsvícená (v tom případě použij instalaci z CD) nebo zhasnutá.
A v tom biosu je opravdu povolená?
Ještě bych ji zkusil odebrat ze zprávce zařízení. Kompletně všechno z mutimédií a her vymaž, restartuj a v biosu resetni konfiguraci. Jmenuje se to RESET CONFIGURATION DATA, dej na enabled, ono se to pak samo vrátí na disabled. Mělo by to být pod položkou PnP OS nebo BIOS. Potom všechny ovladače nainstaluj zpět a vyzkoušej zvuk.
Předpokládám, že ovladače k základní desce jsi nainstaloval. Na tom stejném CD po spuštění, je i instalace AC97 driverů, tak se podívej, jestli je tato volba rozsvícená (v tom případě použij instalaci z CD) nebo zhasnutá.
Bathory
- alpetr
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak se ještě podívej do správce zařízejí na ten ovladač od zvukovky v řadičích zvuku, videa ......... klepni na něj pravým myšítkem, potom vlastnosti a koukni na stav zařízení, mělo by tam být, že pracuje správně. Projdi takhle všechny ovladače v těhle řadičích a zkontroluj je.alpetr píše:Tak jsem zkontroloval všechny kablíky - bez problému, prošel jsme BIOS - bez problému, naformátoval disk, znovu nainstaloval Win, ovladače k desce, ke zvukovce a pořááááááááááád nic
Bathory
- alpetr
- Nováček

-
- alpetr
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: