SB live! 5.1 - který ovladač?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
chami
Nováček
Nováček

SB live! 5.1 - který ovladač?

Příspěvek od chami »

Chci si stahnout ovladace ke zvukovce. Na strankach creative.com je několik nabídek, nevím co si vybrat.
Např: SB live! 5.1 digital (bulk)
SB live! 5.1 digital (dell)
SB live! 5.1 digital
Co znamenají ty dodatky v závorkách???

Je to přímo tady:
http://cz.europe.creative.com/support/d ... elcome.asp

Dík za radu
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ty máš 5.1 Digital? na bulk verzi myslím v pohodě sednou ovladače jako na 5.1 Digital. Dell je asi nějaká speciální verze, to netuším co to je, ale jestli nemáš PC od Dellu tak to neřeš.

jestli nemáš 5.1 Digital tak by ti měly sednout drivery na SB Live 5.1 Player
ignorelist: kremrole a dezoláti
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

já být tebou, tak si tam dám nejnovější kx project ovladače, jsou z roku 2004, oproti ovladačům od creative na soundblaster 5.1, dle mého názoru, o 100% lepší....mám je taky :D a zvukovka už mi tak "neprská"....creative se pěkně vys*al na podporu soundblasterů....
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
chami
Nováček
Nováček

Příspěvek od chami »

goelr píše:já být tebou, tak si tam dám nejnovější kx project ovladače, jsou z roku 2004, oproti ovladačům od creative na soundblaster 5.1, dle mého názoru, o 100% lepší....mám je taky :D a zvukovka už mi tak "neprská"....creative se pěkně vys*al na podporu soundblasterů....
Faktem je, že mě to teď prská hodně, právě proto jsem chtěl ovladače aktualizovat. Kdysi jsem tam uz KX měl, ale něco mě tam furt nefachalo, tak jsem je dal pryč. Možná to zkusím znovu :wink:
chami
Nováček
Nováček

Příspěvek od chami »

zombux píše:ty máš 5.1 Digital? na bulk verzi myslím v pohodě sednou ovladače jako na 5.1 Digital. Dell je asi nějaká speciální verze, to netuším co to je, ale jestli nemáš PC od Dellu tak to neřeš.

Mám 5.1, ale repro nemam digital. Mám Genius 5.1HT
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

chami píše:
zombux píše:ty máš 5.1 Digital? na bulk verzi myslím v pohodě sednou ovladače jako na 5.1 Digital. Dell je asi nějaká speciální verze, to netuším co to je, ale jestli nemáš PC od Dellu tak to neřeš.

Mám 5.1, ale repro nemam digital. Mám Genius 5.1HT
ee, jde o to že SB Live 5.1 a SB Live 5.1 Digital jsou různý karty. je třeba zjistit přesně jakej máš model :wink: na kartě bejvá číselnej kód (tuším CTxxxx) podle toho to poznáš
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“