Chci si stahnout ovladace ke zvukovce. Na strankach creative.com je několik nabídek, nevím co si vybrat.
Např: SB live! 5.1 digital (bulk)
SB live! 5.1 digital (dell)
SB live! 5.1 digital
Co znamenají ty dodatky v závorkách???
Je to přímo tady:
http://cz.europe.creative.com/support/d ... elcome.asp
Dík za radu
SB live! 5.1 - který ovladač?
Moderátor: CageJ
- chami
- Nováček

- zombux
- Odborník PCT

- goelr
- Začátečník

já být tebou, tak si tam dám nejnovější kx project ovladače, jsou z roku 2004, oproti ovladačům od creative na soundblaster 5.1, dle mého názoru, o 100% lepší....mám je taky
a zvukovka už mi tak "neprská"....creative se pěkně vys*al na podporu soundblasterů....
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- chami
- Nováček

Faktem je, že mě to teď prská hodně, právě proto jsem chtěl ovladače aktualizovat. Kdysi jsem tam uz KX měl, ale něco mě tam furt nefachalo, tak jsem je dal pryč. Možná to zkusím znovugoelr píše:já být tebou, tak si tam dám nejnovější kx project ovladače, jsou z roku 2004, oproti ovladačům od creative na soundblaster 5.1, dle mého názoru, o 100% lepší....mám je takya zvukovka už mi tak "neprská"....creative se pěkně vys*al na podporu soundblasterů....
- chami
- Nováček

Mám 5.1, ale repro nemam digital. Mám Genius 5.1HTzombux píše:ty máš 5.1 Digital? na bulk verzi myslím v pohodě sednou ovladače jako na 5.1 Digital. Dell je asi nějaká speciální verze, to netuším co to je, ale jestli nemáš PC od Dellu tak to neřeš.
jestli nemáš 5.1 Digital tak by ti měly sednout drivery na SB Live 5.1 Player
- zombux
- Odborník PCT

ee, jde o to že SB Live 5.1 a SB Live 5.1 Digital jsou různý karty. je třeba zjistit přesně jakej máš modelchami píše:Mám 5.1, ale repro nemam digital. Mám Genius 5.1HTzombux píše:ty máš 5.1 Digital? na bulk verzi myslím v pohodě sednou ovladače jako na 5.1 Digital. Dell je asi nějaká speciální verze, to netuším co to je, ale jestli nemáš PC od Dellu tak to neřeš.
jestli nemáš 5.1 Digital tak by ti měly sednout drivery na SB Live 5.1 Player
ignorelist: kremrole a dezoláti