LOGITECH MX 1000 Laser, USB/PS2
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
LOGITECH MX 1000 Laser, USB/PS2
nasel jsem ji v jednom shopu nemate s ni nejake zkusenosti?
....ze by to byl MELOUN
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kašpy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Bezdrát - ale měla by mít fakt rychlé spojení, takže bych to jako mínus neviděl...A ta cena taky není špatná...za takovou špičkovou myšKašpy píše:asi bude fakr kvělá jako jediné minus považuji bezdrát!
pokud udělají i dratovou variantu tak jdu doní
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tady nejde o rychlost spojení, jde o to, že se to musí nabíjet. A nechci vidět, kolik vydrží ty baterky...prf.KuBA píše:Bezdrát - ale měla by mít fakt rychlé spojení, takže bych to jako mínus neviděl...A ta cena taky není špatná...za takovou špičkovou myšKašpy píše:asi bude fakr kvělá jako jediné minus považuji bezdrát!
pokud udělají i dratovou variantu tak jdu doní
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- MiKu
- Nováček

ad bezdrát
s myškama od logitechu zkušenosti nemám, ale bezdrát od MS (Wireless optical mouse 2.0, ta s výklopným kolečkem ) mi na původní alkalický baterky vydržel cca půl roku (samozřejmě sem s tím nedělal 24 hodin denně, ale tak 4...), teďko tam mám 2 NIMH 1800 už asi měsíc a zatím ukazuje plnou kapacitu
s myškama od logitechu zkušenosti nemám, ale bezdrát od MS (Wireless optical mouse 2.0, ta s výklopným kolečkem ) mi na původní alkalický baterky vydržel cca půl roku (samozřejmě sem s tím nedělal 24 hodin denně, ale tak 4...), teďko tam mám 2 NIMH 1800 už asi měsíc a zatím ukazuje plnou kapacitu
Michal
Athlon64 3000+, MSI K8T NEO FIS2R, 512 MB DDR A-DATA 400 MHZ (CLK2,5), ASUS GF 5700 425/550@ 500/630, 80 GB SATA SEAGATE 8MB cache, 350 W ENERMAX, TV karta, DVD vypalovačka, EIZO L788
Athlon64 3000+, MSI K8T NEO FIS2R, 512 MB DDR A-DATA 400 MHZ (CLK2,5), ASUS GF 5700 425/550@ 500/630, 80 GB SATA SEAGATE 8MB cache, 350 W ENERMAX, TV karta, DVD vypalovačka, EIZO L788
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já měl vobyčejnou myšku bezdrát, optická nic moc značka a baterka je v (%|%) za 4 dny ... takhle to odhadnout nejde, musíme si počkat až vyjde někde test ... ale neřikejte mi že jí už někde v zahraničí netestili? google, google, google...MiKu píše:mi na původní alkalický baterky vydržel cca půl roku (samozřejmě sem s tím nedělal 24 hodin denně, ale tak 4...), teďko tam mám 2 NIMH 1800 už asi měsíc a zatím ukazuje plnou kapacitu
Francie ... sladká Francie
- register
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

I tak..no a co...tak si jednou za nějakej měsíc nabiju přez noc baterky..strašnej problém
A co se týče hmotnosti..tak ta zase přispívá ke stabilitě a myš působí robusněji - když je težší.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
...mno je otazka, estli to "pusobeni robusnejsim dojmem" prispiva k lepsi presnosti pri mireni ve hrach, ci ne... Ja bych asik svou dratovou MX510 jen tak za nic nemenil a rozhodne ne za baterkovou mys - ale muzu se mylit a muze to byt s materkama super???

"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- honny
- Středně pokročilý

To v sobe ma Li-ION akumulator, kterej (nekde sem to cetl) vydrzi cca 40 dni. Ale nerucim za spravnost udaju 
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- KOFis
- Mírně pokročilý

- KOFis
- Mírně pokročilý

- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tahle myš bude opravdu super, alespoň podle těch recenzí...
Škoda, že jsem si nedávno pořídil MS Intellimouse 4.0E...no co se dá dělat. Alespoň jí mezitím lidi pořádně otestujou než si jí za pár let pořídím

Škoda, že jsem si nedávno pořídil MS Intellimouse 4.0E...no co se dá dělat. Alespoň jí mezitím lidi pořádně otestujou než si jí za pár let pořídím
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- johny128
- Začátečník

no zatial tu link na pct myslim nepadol, tak ho dam ja, http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=20135
2pavel: moja prva opticka myska, intelli mouse explorer, kupoval som si ju ked opticke mysky akurat zacinali na slovensku, 2500Sk s dph
ale sluzi verne doteraz
(ale bola to samozrejme hlupost, za dalsiu mysku som uz viac ako 800sk nedal
)
2pavel: moja prva opticka myska, intelli mouse explorer, kupoval som si ju ked opticke mysky akurat zacinali na slovensku, 2500Sk s dph
- Thellwin
- Administrátor

Luxus to teda byl, já jsem navíc přecházel ještě z kuličkovky, takže to je moje první optika ... ale pro člověka, kterej už nějakou MX je tenhle kousek vcelku zbytečnej. Já doufám, že mi moje MX510 pár let vydrží ...KOFis píše:ja teda mam mx500 a kazdy kdo mel predtim obyc mys a zkusil tuhle nebo podobnou tak vi ze je to luxus ktery stoji za to. ale 2 litry za mx1000 se mi zdaji taky moc, hlavne je to asi kvuli tomu bezdratu. dratova verze by mohla mit uz prijatelnejsi cenu.
Goldnoob team proud member!
- Lemmy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mam ji ted pujcenou 4 dny zitra bych ji mel vratit nebo si ji koupit....no musim uznat, ze se fakt povedla...hned jsem si na ni zvyknul...a zatim to vypada ze si ji asi uz necham i kdyz ty skoro 2litry....
Ve hrach uplne super, rychla, neutrhnes ji...akorat trosku tezsi...ale to si myslim neni na skodu...
Jinak baterka nejde vyndat bez uplneho rozebrani, pri rozebrani se ztraci zaruka...v navodu pisou ze rozebirat jen pri likvidaci mysi a ekologicke likvidaci baterie
Zaruka 5let
Ve hrach uplne super, rychla, neutrhnes ji...akorat trosku tezsi...ale to si myslim neni na skodu...
Jinak baterka nejde vyndat bez uplneho rozebrani, pri rozebrani se ztraci zaruka...v navodu pisou ze rozebirat jen pri likvidaci mysi a ekologicke likvidaci baterie
Zaruka 5let