LOGITECH MX 1000 Laser, USB/PS2

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

LOGITECH MX 1000 Laser, USB/PS2

Příspěvek od Lord »

nasel jsem ji v jednom shopu nemate s ni nejake zkusenosti?
....ze by to byl MELOUN
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

tak zatim asi nikdo
....ze by to byl MELOUN
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

vypadá naprosto rulozně ale zkušenosti s ní nemám
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

asi bude fakr kvělá jako jediné minus považuji bezdrát!
pokud udělají i dratovou variantu tak jdu doní
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Kašpy píše:asi bude fakr kvělá jako jediné minus považuji bezdrát!
Bezdrát - ale měla by mít fakt rychlé spojení, takže bych to jako mínus neviděl...A ta cena taky není špatná...za takovou špičkovou myš :roll:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

prf.KuBA píše:
Kašpy píše:asi bude fakr kvělá jako jediné minus považuji bezdrát!
Bezdrát - ale měla by mít fakt rychlé spojení, takže bych to jako mínus neviděl...A ta cena taky není špatná...za takovou špičkovou myš :roll:
Tady nejde o rychlost spojení, jde o to, že se to musí nabíjet. A nechci vidět, kolik vydrží ty baterky...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
MiKu
Nováček
Nováček

Příspěvek od MiKu »

ad bezdrát

s myškama od logitechu zkušenosti nemám, ale bezdrát od MS (Wireless optical mouse 2.0, ta s výklopným kolečkem ) mi na původní alkalický baterky vydržel cca půl roku (samozřejmě sem s tím nedělal 24 hodin denně, ale tak 4...), teďko tam mám 2 NIMH 1800 už asi měsíc a zatím ukazuje plnou kapacitu
Michal

Athlon64 3000+, MSI K8T NEO FIS2R, 512 MB DDR A-DATA 400 MHZ (CLK2,5), ASUS GF 5700 425/550@ 500/630, 80 GB SATA SEAGATE 8MB cache, 350 W ENERMAX, TV karta, DVD vypalovačka, EIZO L788
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

MiKu píše:mi na původní alkalický baterky vydržel cca půl roku (samozřejmě sem s tím nedělal 24 hodin denně, ale tak 4...), teďko tam mám 2 NIMH 1800 už asi měsíc a zatím ukazuje plnou kapacitu
já měl vobyčejnou myšku bezdrát, optická nic moc značka a baterka je v (%|%) za 4 dny ... takhle to odhadnout nejde, musíme si počkat až vyjde někde test ... ale neřikejte mi že jí už někde v zahraničí netestili? google, google, google... :wink:
Francie ... sladká Francie
register
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od register »

na CC mate recenzi :wink:
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

I tak..no a co...tak si jednou za nějakej měsíc nabiju přez noc baterky..strašnej problém :lol: A co se týče hmotnosti..tak ta zase přispívá ke stabilitě a myš působí robusněji - když je težší.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

...mno je otazka, estli to "pusobeni robusnejsim dojmem" prispiva k lepsi presnosti pri mireni ve hrach, ci ne... Ja bych asik svou dratovou MX510 jen tak za nic nemenil a rozhodne ne za baterkovou mys - ale muzu se mylit a muze to byt s materkama super??? :? :roll:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

To v sobe ma Li-ION akumulator, kterej (nekde sem to cetl) vydrzi cca 40 dni. Ale nerucim za spravnost udaju :)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ta mys je fakt brutal! uz se tesim az trochu zlevni a budu ji moct vymenit za svou mx500
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

tak sem si prave prectl tu recenzi a doufam ze bude brzo dratova verze abych uz mohl upgradovat :)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Tahle myš bude opravdu super, alespoň podle těch recenzí...
Škoda, že jsem si nedávno pořídil MS Intellimouse 4.0E...no co se dá dělat. Alespoň jí mezitím lidi pořádně otestujou než si jí za pár let pořídím :roll: :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

pánové, dát za myš víc než 2 litry bez DPH mi přijde jako nesmysl
to by musela být o 800% lepší než obyčejnej optickej myšák za 250,-
tak do litru je to podle mě akceptovatelný, ale víc?!
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

ja teda mam mx500 a kazdy kdo mel predtim obyc mys a zkusil tuhle nebo podobnou tak vi ze je to luxus ktery stoji za to. ale 2 litry za mx1000 se mi zdaji taky moc, hlavne je to asi kvuli tomu bezdratu. dratova verze by mohla mit uz prijatelnejsi cenu.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

no zatial tu link na pct myslim nepadol, tak ho dam ja, http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=20135

2pavel: moja prva opticka myska, intelli mouse explorer, kupoval som si ju ked opticke mysky akurat zacinali na slovensku, 2500Sk s dph :oops: ale sluzi verne doteraz :-D (ale bola to samozrejme hlupost, za dalsiu mysku som uz viac ako 800sk nedal :) )
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

KOFis píše:ja teda mam mx500 a kazdy kdo mel predtim obyc mys a zkusil tuhle nebo podobnou tak vi ze je to luxus ktery stoji za to. ale 2 litry za mx1000 se mi zdaji taky moc, hlavne je to asi kvuli tomu bezdratu. dratova verze by mohla mit uz prijatelnejsi cenu.
Luxus to teda byl, já jsem navíc přecházel ještě z kuličkovky, takže to je moje první optika ... ale pro člověka, kterej už nějakou MX je tenhle kousek vcelku zbytečnej. Já doufám, že mi moje MX510 pár let vydrží ...
Goldnoob team proud member!
Lemmy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lemmy »

Mam ji ted pujcenou 4 dny zitra bych ji mel vratit nebo si ji koupit....no musim uznat, ze se fakt povedla...hned jsem si na ni zvyknul...a zatim to vypada ze si ji asi uz necham i kdyz ty skoro 2litry....
Ve hrach uplne super, rychla, neutrhnes ji...akorat trosku tezsi...ale to si myslim neni na skodu...
Jinak baterka nejde vyndat bez uplneho rozebrani, pri rozebrani se ztraci zaruka...v navodu pisou ze rozebirat jen pri likvidaci mysi a ekologicke likvidaci baterie :)
Zaruka 5let
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“