chcel by som vas poprosit o radu. aky nazor mate na tieto cpu? oplati sa ist do 64-ky (a dat tych par tisic naviac), alebo brat AMD - M? je medzi nimi az taky priepastny vykonovy rozdiel??? proste klady, zapory, kto by do coho siel...
dik
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Já mám oba.C@esar píše:zdravim vsetkych
chcel by som vas poprosit o radu. aky nazor mate na tieto cpu? oplati sa ist do 64-ky (a dat tych par tisic naviac), alebo brat AMD - M? je medzi nimi az taky priepastny vykonovy rozdiel??? proste klady, zapory, kto by do coho siel...
dik

je mi jasne, ze 64-ky su vykonovo niekde inde... len ci sa oplati do nich ist... predsa je to o nejakych par tisic viac (jak CPU tak MB). AMD-M sa daju perfektne taktovat... u 64-iek neviem... urcite aj tie... pytam sa na nazor skusenejsich... ak by ste isli robit upgrade kompu, do coho by ste sli (ak zohladnime vsetky + a - ???cormack píše:Výkonem jsou jednoznačně lepší A_64, což mohu potvrdit.
V každém případě je Socket A mrtev, takže jdi do 754 a nebo rovnou do 939, což by bylo s ohledem na budoucnost lepší.

Možná, že by bylo lepší počkat až půjde S939 trošku dolů. Pak to bude perspektivní platforma. 754 bude do 3700+ a šmitec, no možná trošku výše, ale je tam strop.C@esar píše:je mi jasne, ze 64-ky su vykonovo niekde inde... len ci sa oplati do nich ist... predsa je to o nejakych par tisic viac (jak CPU tak MB). AMD-M sa daju perfektne taktovat... u 64-iek neviem... urcite aj tie... pytam sa na nazor skusenejsich... ak by ste isli robit upgrade kompu, do coho by ste sli (ak zohladnime vsetky + a - ???cormack píše:Výkonem jsou jednoznačně lepší A_64, což mohu potvrdit.
V každém případě je Socket A mrtev, takže jdi do 754 a nebo rovnou do 939, což by bylo s ohledem na budoucnost lepší.

nic moc navrh?co to meles se podivej na rozdil taky mezi AXP3200+ a a64 3000+ cca 16fps a muzes s klidem tu a64 3000+ nataktovat na 2.3ghz a to jest uz 3600+ a to si za vodou. viz test doom 3:bigbalu píše:2 C@esar: to co máš v podpise ti bude myslím vyhovovat, to XP-M už by ti tak moc nepomohlo.
do S754 bych osobně z 3200+ nešel, výkonostně nic moc navrh a zbytečně měnit MB + CPU
na tvojem místě bych si počkal a našetřil rovnou na s939 + CPU

pochybuju, že s tou jeho 9600PRO bude rozdíl 16fps, to tak možná s tou tvojí X800PRO@XTmr_sheen píše:nic moc navrh?co to meles se podivej na rozdil taky mezi AXP3200+ a a64 3000+ cca 16fps a muzes s klidem tu a64 3000+ nataktovat na 2.3ghz a to jest uz 3600+ a to si za vodou. viz test doom 3:bigbalu píše:2 C@esar: to co máš v podpise ti bude myslím vyhovovat, to XP-M už by ti tak moc nepomohlo.
do S754 bych osobně z 3200+ nešel, výkonostně nic moc navrh a zbytečně měnit MB + CPU
na tvojem místě bych si počkal a našetřil rovnou na s939 + CPU
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-7C8 ... B3181.html

tak sorry, koukal jsem na ten odkaz a musím uznat, že A64 3000+ je fakt dost výkonější než 3200+, ale možná to bude jen tím Doomem3mr_sheen píše: http://www.czechcomputer.cz/art_doc-7C8 ... B3181.html

víte jak to je. Vždy když někdo píše o něčem článek, tak to vychvaluje až do nebes a možná i pár těch fps přidá jen proto, aby si to člověk šel hnedka koupit.tUrbine píše:bigbalu píše:... ale možná to bude jen tím Doomem3to je taky mozny

kdys najdes nekoho kdo ma XP3200+x800xt pe+512ddr klidne snim porovnambigbalu píše:víte jak to je. Vždy když někdo píše o něčem článek, tak to vychvaluje až do nebes a možná i pár těch fps přidá jen proto, aby si to člověk šel hnedka koupit.tUrbine píše:to je taky mozny
Ale praxe vše ukáže, mohl by to někdo porovnat, měl by někdo tu možnost vyzkoušet a porovnat XP3200+ a A643000+?

Mr. Sheen tak kolko ti to dava v D3 non OC? Ma tu este niekto moznost otestovat to na XP 3200+?[/quote]Ale praxe vše ukáže, mohl by to někdo porovnat, měl by někdo tu možnost vyzkoušet a porovnat XP3200+ a A643000+?