Scan porty, poradte

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Návštěvník

Scan porty, poradte

Příspěvek od Návštěvník »

Mam takovy problem, behem cca 2 hodin me navstivilo 6 scan portu. Mam se nejak zvlastne znepokojovat? :oops: - Tri .com, jeden .net a 2 .cz. Predem diky za jakoukoliv radu.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no, záleží co máš za firewall, když máš kerio personal, tak se tam dá nastavit citlivost, pokud je ta nejvyšší, tak je to jeden portscan za druhým

takže, pořádnej firewall a můžeš být klidný (zavřený porty si můžou vesele scanovat), ale stejně bych se přes WHOIS mrkl na to, kdo se tak snaží
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Návštěvník

Mam kerio personal firewall 4.0 a nejvetsi citlivost. Tak to bude mozna tim. Kerio automaticky zavira vsechny porty, krome tech co jsem povolil? A nezna nekdo nejakej link na web, ktery skryva moje IP a stranky bych tudiz navstevoval anonymne? Kamos na nejakej narazil, ale kdyz jsem se ho ptal, tak uz nevedel co to bylo za server :sad:
Ale jsem uz klidnejsi, ikdyz whois.we4... rika ze se jedna o domeny neznameho puvodu :shock:

//:edit jiny whois mi to nasel, a zda se to ok, nic zvl. az na jeden, musim si dat pozor :oops:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

používat kerio v režimu nejvyšší citlivosti je blbost, takže je to tím na 100%
nastavil bych střední citlivost, stejně nejlepší firewall podle mě je straej dobrej NAT a basta, co si explicitně neforwardnu, tak je prostě z povahy věci closed a nazdar
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Návštěvník

Tak to smaz(te), at to tu nezavazi.Diky za informace.

//lemra: přesunuto z Programů

//pavel.minarik: proč smažte, dyť to je inteligentní thread, kde se něco řeší
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“