Scan porty, poradte
Moderátor: Don
- Návštěvník
-
Scan porty, poradte
Mam takovy problem, behem cca 2 hodin me navstivilo 6 scan portu. Mam se nejak zvlastne znepokojovat?
- Tri .com, jeden .net a 2 .cz. Predem diky za jakoukoliv radu.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no, záleží co máš za firewall, když máš kerio personal, tak se tam dá nastavit citlivost, pokud je ta nejvyšší, tak je to jeden portscan za druhým
takže, pořádnej firewall a můžeš být klidný (zavřený porty si můžou vesele scanovat), ale stejně bych se přes WHOIS mrkl na to, kdo se tak snaží
takže, pořádnej firewall a můžeš být klidný (zavřený porty si můžou vesele scanovat), ale stejně bych se přes WHOIS mrkl na to, kdo se tak snaží
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Návštěvník
-
Mam kerio personal firewall 4.0 a nejvetsi citlivost. Tak to bude mozna tim. Kerio automaticky zavira vsechny porty, krome tech co jsem povolil? A nezna nekdo nejakej link na web, ktery skryva moje IP a stranky bych tudiz navstevoval anonymne? Kamos na nejakej narazil, ale kdyz jsem se ho ptal, tak uz nevedel co to bylo za server
Ale jsem uz klidnejsi, ikdyz whois.we4... rika ze se jedna o domeny neznameho puvodu
//:edit jiny whois mi to nasel, a zda se to ok, nic zvl. az na jeden, musim si dat pozor
Ale jsem uz klidnejsi, ikdyz whois.we4... rika ze se jedna o domeny neznameho puvodu
//:edit jiny whois mi to nasel, a zda se to ok, nic zvl. az na jeden, musim si dat pozor
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
používat kerio v režimu nejvyšší citlivosti je blbost, takže je to tím na 100%
nastavil bych střední citlivost, stejně nejlepší firewall podle mě je straej dobrej NAT a basta, co si explicitně neforwardnu, tak je prostě z povahy věci closed a nazdar
nastavil bych střední citlivost, stejně nejlepší firewall podle mě je straej dobrej NAT a basta, co si explicitně neforwardnu, tak je prostě z povahy věci closed a nazdar
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Návštěvník
-