Je nutno pouzit pastu pod chladic?
Moderátor: morke
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Je nutno pouzit pastu pod chladic?
Zdravim chtel bych se zeptat jestli je nutne aby byla pod chladicem pasta, chci si udelat pasivy na pameti pro grafarnu, ale nevim jestli tam musi bejt nebo ne 
- mhl
- Středně pokročilý

-
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mhl
- Středně pokročilý

-
tohle ti podle me moc nepomuze, protoze to nebude mit zadny zebra...tudis se to nebude skoro vubec ochlazovatAllatutti píše:Ja to mam myslene ze by to vypadalo jako U a ty chladice by tam drzeli samy a dotykali by se pameti, to ucko by melo rozmery 60x25x15 (d x s x v)a mezera by bylo 5 mm a nasunulo by se to na ty pameti z boku
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ty oboustraný pásky mají na www.tntrade.czm.h.l píše:no musis to tam necim prilepit takže se prodava takovej teplovodivej lepici prouzek...nereknu ti kde ale pamatuju si ze tady na foru uz o tom byla rec -hledej... nebo bych tam dal trosiknu pasty a na krajich prilepil sekundakem(s citem)
Na sekundáč bacha
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- el_Barto
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jen aby pak sla dat dolu, kdyz treba pujde karta na reklamaci ...... bacha na to ....
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hlinikova paska snad pujde, a pod kazdej chladic patri troska ArcticSilveru, aby se vyrovnaly nepresnosti povrchu cipu a spodku chladicu... 
Extremisti jako ja ty pametove cipy jeste lapuji a zmensuji, aby se dostali bliz core - chip je uvnitr jakoby obracenej, takze muzete hoblovat, nez budete mit uprostred cipu medenou plosku - tak to bude chladit nejlepe - pozor, ta ploska neni moc tlusta a ze spodni strany se naleza uz napareny integrovany obvod - nase mila pamet - takze i hoblovani s mirou

Extremisti jako ja ty pametove cipy jeste lapuji a zmensuji, aby se dostali bliz core - chip je uvnitr jakoby obracenej, takze muzete hoblovat, nez budete mit uprostred cipu medenou plosku - tak to bude chladit nejlepe - pozor, ta ploska neni moc tlusta a ze spodni strany se naleza uz napareny integrovany obvod - nase mila pamet - takze i hoblovani s mirou
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Buddha
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyz to prilepis vterinakem, pude to blbe dolu, kdyz to prilepis paskama, nemusi to drzet a tak dobre chladit.
zkus neco jako ja: http://budha.wz.cz/obr/pasivy286.jpg
zkus neco jako ja: http://budha.wz.cz/obr/pasivy286.jpg
CPU:AMD Barton2500+,chladič PrimeCooler HyperCooling II+, MB: Soltek 75-FRN2-L, RAM: 512MB DDR400 VM dual (11:3:3:2), HDD:Hitachi Deskstar 120GB/8MB + Segate Barracuda 80GB + IBM 40GB (rámeček), GK: GeForce 4 Ti4200 Abit Siluro 128MB DDR + modded Titan D3TB, SB Audigy ES Player, DVD±R/RW LG 4163B, CD-RW Samsung 24x10x48x, IBM P260 21" flat trinitron, homemade: stereo zesik do 5 1/4, regul. 3x fan + osvetleni R/G/B do 5 1/4, big tower mod 350W
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz to mam namontovany ale byl jsem na dovolene takze jsem to nemel cas poradne otestovat, ta hlinikova paska je supr perfektne odvadi teplo, ale u grafarny jsem skoncil s pametmi na 479 vic kdyz dam tak to haze artefakty skusim k tomu pridelat jeste vetracek snad to pude lip
, jestli se mi povede tak sem hodim fotku, co se tyce ty pasky skusenost mam s ni takovou ze drzi FEST, jelikoz je ta karta z
Monimy
, reklamace je ...
, no jo co se da delat 
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš aspontrochu nějaký elektro vzdělání, nebo někoho takovýho znáš tak ať zjistí jakej je na kartě stabilizátor napětí pro paměti a pak doporučuju zkusit vmem modAllatutti píše:...ale u grafarny jsem skoncil s pametmi na 479 vic kdyz dam tak to haze artefakty skusim k tomu pridelat jeste vetracek snad to pude lip ...
Jinak pokud z toho máš strach, používej néjakej taktovací rpogram co umí změnit časování pamětí, minimální ztráta výkonu bude vykoupena vyšší možností taktovat
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsem sformatoval disk a nahodil vse na novo, dal jsem novy ovladace a taktoval, vyjel jsem na 480 a v 3Dmakru 01a03 mi to nehodilo ani jeden artefakt, ale kdyz jsem zapnul NHL 2004 tak se mi tam objevily
´, taky v riva tueru mam nastevene 280/480, ale u infa v 3Dmarku ma jenom 278.5/486.5, muze to byt tak rozdilny?