SB Audigy - digitální výstup
Moderátor: CageJ
- nicom
- Nováček

-
SB Audigy - digitální výstup
Rád bych se zeptal:
mám SB AUDIGY (1) propojenou s AV-receivrem HARMAN KARDON AVR1550 pres koaxialni digitalni vstup. V surround mixeru nastaveno 5.1 kanalu a Digital output only a vystupni signal je PCM stereo. Vypnu-li difitalni vystup tak prislusne analogove vystupy vydavaji to co maji - predni L/R, zadni L/R, centr/bass. Tento jev pozoruji pod Win 98 i XP, takze ovladaci to asi nebude.
Pokud tusite, kde je problem, tak predem dekuji za odpoved
mám SB AUDIGY (1) propojenou s AV-receivrem HARMAN KARDON AVR1550 pres koaxialni digitalni vstup. V surround mixeru nastaveno 5.1 kanalu a Digital output only a vystupni signal je PCM stereo. Vypnu-li difitalni vystup tak prislusne analogove vystupy vydavaji to co maji - predni L/R, zadni L/R, centr/bass. Tento jev pozoruji pod Win 98 i XP, takze ovladaci to asi nebude.
Pokud tusite, kde je problem, tak predem dekuji za odpoved
- Thor
- Nováček

-
- Jája
- Středně pokročilý

Já myslím že jestli to umí nForce tak Audigy určitě taky 
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Thor
- Nováček

-
- Jája
- Středně pokročilý

Hele na 100% to tvrdit nemůžu protože sem to nezkoušel to je fakt, ale kamoš má zvukovku TRUST s čipem CMI 8xxx a má ji propojenou do receiveru optickým kabelem a všechny filmy mu vpohodě hrajou prostorově - receiver hlásí něco jako AC3 procesing.
CMI je nejrozšířenější čip na integr. zvk. a zvládne to takže ta audigyna to musí umět taky, vždit i starý live1024 umělo pro-logic
CMI je nejrozšířenější čip na integr. zvk. a zvládne to takže ta audigyna to musí umět taky, vždit i starý live1024 umělo pro-logic
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Thor
- Nováček

-
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thor
- Nováček

-
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Digitální vstup? Cotoje? Jak se teda zapojí těch šest repráků do 6.1 zvukovky, když tam má jenom 5 výstupů.
1. Line in
2. Mic
3. Predni repro
4. Zadni repro
5. postraní repro?????
Fakt se v tom moc neviznam, Kolik IN kabelů má třeba ta soustava 6.1???
Napšte mi please všechno o tom jak to funguje....
1. Line in
2. Mic
3. Predni repro
4. Zadni repro
5. postraní repro?????
Fakt se v tom moc neviznam, Kolik IN kabelů má třeba ta soustava 6.1???
Napšte mi please všechno o tom jak to funguje....
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Manji
- Začátečník

Recivier je zosilovač ktorý má audio a video vstupy a výstupy prip. FM tuner.Lipfeather píše:Co je ten Recivier a koaxialní výstup a vstup???
Existuju 2 digitalne vstupy,výstupy koax-je štandartný tienený kábel podobný anténnemu káblu. Optický je to isté ale namiesto kablu sa používa sklenne vlakno (optokábel).
A zabudol som. Každý z nich prenaša zakódovaný zvuk.
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
- cabman
- Středně pokročilý

Ta audigi skutečně AC3/2.1 kódovat do spdif neumí. To pro mě bylo zděšení, že zvukovka nforce2 má mnohem lepší nastavení než audigi. PROTO MUSIM KONSTATOVAT ŽE AUDIGI JE SHIT.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- mbaz
- Začátečník

- cabman
- Středně pokročilý

Kdybych měl tipnout, tak jo. Zjistíš to v dokumentaci na stránkách výrobce. Poznáš to podle toho, že na těch obrázkách se zapojením je ten čtyřpinový jack a je popsaný tak že má přední, zadní, sub+cent zvlášť.mbaz píše:Ako je to s Audigy 2? Takisto len 2 kanaly?
Jinak také scháním informace o zvuku a zjišťuji že je to bída.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.