To ti možná řeknu přesně.Dzin píše:Zajímalo by mě o kolik ten foťák prodražuje cenu mobilu?
Alcatel OT535 = 3700 Kč
Alcatel OT735 = 6200 Kč
modely jsou úplně stejné, liší se právě jen foťákem, ničím navíc.

Tak to je docela dost ne?zombux píše:To ti možná řeknu přesně.Dzin píše:Zajímalo by mě o kolik ten foťák prodražuje cenu mobilu?
Alcatel OT535 = 3700 Kč
Alcatel OT735 = 6200 Kč
modely jsou úplně stejné, liší se právě jen foťákem, ničím navíc.

to je smutny... at jim rekne ze fotak v mobilu je pro deckaDzin píše:Je to fakt kravina! Moje neteř ktetý je 14 má mobil bez foťáku a kamarádky se jí nejen smějou ale nechtěj se sní ani bavit! To je síla!ICE píše: jak rikam... kdyz s tim chteji prorazit na trh, tak t musi mit uplne vsichni... proste masova zalezitost...
Zajímalo by mě o kolik ten foťák prodražuje cenu mobilu?

Tak tady jsou ještě nějaký foto který jsi chtěl.karf píše:![]()
Já bych rád víc ukázek!
2Dzin: můžeš vyfotit mašinu tím "foťíákem"
A co ostatní? To máte jen masový T610? Co 6230 a pod?
Jasně že foťák v mobilu nanehradí třeba 4Mpix C750 s 10xopt zoomem ale když se prostě ten foťák vejde do kapsy u kalhot a je možný prakticky komukoliv na světě fotky poslat hned z místa činu, tak proč ne. Ostatně Je to rok, dva? Co je u nás MMS použitelné a foťíky se trochu zlešili. 320x240 - > 640x480, video...

JJ lidi jsou ku*vy!ManchesterUnited píše:To Dzin: To je mi lito. Ty lidi si nedaj pokoj![]()
Jinak ty fotky z S65 vypadaj o dost lip nez ty co sem tu videl. Ja se taky chystam do mobilu a asi pudu do toho co ma ButchNejradsi bych dal pryc ten fotak z toho telefonu!!!