MaWa píše:byl ve vlhku ? nebo v zimě a pak najednou do tepla a puštěný ? pokud na jednu z těchto otázek odpovíš ano, tak to do týdne přejde. pokud ne, tak bych počkal týden, a když to nepřejde tak reklamace...i když záleží kde jsi to kupoval

...urcite bych takovou pitomost neudelal... ja vim, ze se jen ujistujes
Jinak kupoval jsem jej v PVS Computers & Elektro ...asi nebudes znát (Ostrava - Mariánské hory) ...s reklamacema se to snad celkem da... mam od nich Epoxe 8RDA3+ (a skoro vsechno co mam nyni v kompu) a jak jsem na tehle desce skladal komp, zlobily RAMky - hazelo to bluescreeny, Memtest psal tisice chyb. Vzal jsem cely komp, zanesl na prodejnu, tam se na to podivali, vzali RAMky na reklamaci (delaly to obe nezavisle - bylo mi to ale divny, navic jsou to Kingstony). Me podezreni, ze to neni RAMkama se potvrdilo doma, kdyz jsem testnul Memtestem ten jejich nahradni modul co mi dali na dobu reklamace. Prvni co mne napadlo bylo, ze je nejak poskozeny BIOS z vyroby. Provedl jsem flash na novou verzi (coz byla osudova chyba - na nestabilnim systemu flashovat BIOS je pitomost prvni tridy

) a po restartu jsem mel misto pocitace drahou sirenu

....ted to beru s usmevem, ale tenkrat jsem nadcenej nebyl. Na reklamacku jsem odnesl teda desku, pry to sjeli na programatoru a za tyden jsem to mel spatky ve 100% stavu, takze ten BIOS byl zrejme precejen vadny. Pochopitelne jsem jim nerekl, ze jsem to flashoval, ale jen ze to proste takhle jednou najelo a ted to nefunguje

...vubec mne z niceho nepodezrivali

a beztak by te to muselo dat do poradku programatorem. Jinac ty reklamace zrejme vyrizuje Abacus - protoze od nich berou zbozi. Sami mi rekli, ze to posilaji do Abacusu. Nastesti ma Abacus pobocku v Ostrave, takze to maji vlastne "za rohem". ....leda ze bys mel nejake spatne zkusenosti s Abacusem...