Problém s Radeon 9800Pro
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jája
- Středně pokročilý

Jo zdroj, a taky by možná neškodilo upně odinstalovat všechny ovladače od grafiky a čipsetu (když jasi psal že si tam měl předtím nVidiu) restart a znovu nainstalovat, nebo nakonec novej win.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- ManCZE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
aha, no tak si sezen poradnou 350, protoze to co si ta karta pro sebe taha, ten zdroj urcite nezvlada... leda by to byl enermax... (coz se vsadim ze neni)ManCZE píše:Zdroj mám 250W.
Ovladače od nVidie jsem odinstaloval, ještě když tam byla. Pak jsem tam dal Radeona a ovladače. Když chci odinstalovat drivery od Radeona, tak nejde - on je jak rakovina - odinstaluju všechny drivery, kartu a pak restartuju, ale on drivery zase někde najde a instaluje.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24692
+ reinstall woken
- Ricardo
- Začátečník

-
- Boin
- Začátečník

-
[quote="ManCZE"]kabel jsem otocil - kdyby byl nahodou naopak
a nepomohlo to
.
Ovladače jsem teď přeinstaloval a jsem rád, že semhle píšu, protože to je tak nestabilní...skoro každej load woken je doprovázen VCU Recoverem a celkově to furt padá.
Nedávno jsem kámošovi skládal komp taky s R9800SE ale s 350W a stejně byly u CAT 3.8 problémy typu chyby XY u VGA Recover, a hlavně u her typu FAR CRY, CoD to způsobovalo padání a samovolné resety.
Tak jsem zkoušel vypnout VGA Recocer+FAST WRITE+AGP4, a problémy přetrvávaly...tak se znovu zapojily kabely a daly se tam CAT 4.5 a nechalo se vše zapnutý a zatim to jede bez problémů, takže uvidíme...
Ovladače jsem teď přeinstaloval a jsem rád, že semhle píšu, protože to je tak nestabilní...skoro každej load woken je doprovázen VCU Recoverem a celkově to furt padá.
Nedávno jsem kámošovi skládal komp taky s R9800SE ale s 350W a stejně byly u CAT 3.8 problémy typu chyby XY u VGA Recover, a hlavně u her typu FAR CRY, CoD to způsobovalo padání a samovolné resety.
Tak jsem zkoušel vypnout VGA Recocer+FAST WRITE+AGP4, a problémy přetrvávaly...tak se znovu zapojily kabely a daly se tam CAT 4.5 a nechalo se vše zapnutý a zatim to jede bez problémů, takže uvidíme...
- ManCZE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Není značka jako značka...ManCZE píše:A 300 to neutáhne? já jsem si to totiž moc nepamatoval a zase rozdělávat case se mi nechtělo...no prostě to je 300W.
Já jsem z hrůzou zjistil, že můj OEM forttron od EC neutáhne moji sestavu (viz podpis), s tím, že místo comba tam mám z důvodu reklamace AOpen DVD a SCSI historickou Yamaha 6/4/16+ řadič. S ATI R9000 to sice bylo na první pohled stabilní, ale při bootování byly na logu WXP artefakty (při 166FBS), když jsem dal 133FBS zmizeli, teď když mi došla GF4Ti (nemám k ní chlazení- proto není v podpise)mi při 166FBS nebootuje do WXP vůbec a w98SE se zaseknou dřív než je načtená plocha s ikonama. V okamžiku, když dám 133FBS je vše OK
A čím to je, že?
Předtím (než šlo combo na reklamaci a než jsem prodal R9000) to bylo 12h 100% Prime stable nataktovaný tak jak v podpise.
Poohlížím se ponňečem pořádným- asi nějakou solidní 400W (případné typy pište na SZ)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Jendator
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jednoznacny...
Zrovna dneska jsem si prinesl z Alzasoftu svoji novou raketu R9800PRO od Sapphiru, samozrejme s 256-bit. sbernici. Slape jako blazen, vsechny testy zatim na jednicku, trochu to brzdi moje sestava, ale karta je viditelne velice naslapla. Doporucuji 
Intel Core2 Duo E6420 (Conroe) 4MB L2 cache 1066Mhz FSB, AC Freezer 7Pro, MB Asus P5B Intel P965/ICH8, Intel HDA 7.1, 2x 1GB A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 800Mhz CL4, ASUS EN8800GTS/320MB HDTP, HDD Western Digital 2500AAJS 8MB 7.200RPM 250GB, Zalman ZM-2HC2 passive heatpipe HDD 5.25", PSU Chieftec 560W (3x12V sum. 52A), LCD BenQ FP95G 19" 6ms 700:1, REPRO Cambridge Soudworks 4.1, Card Reader 3.5", DVD/RW LG GSA-H30N