Problém s Radeon 9800Pro

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jeste me napada... co mas za zdroj...
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Jo zdroj, a taky by možná neškodilo upně odinstalovat všechny ovladače od grafiky a čipsetu (když jasi psal že si tam měl předtím nVidiu) restart a znovu nainstalovat, nebo nakonec novej win.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

Zdroj mám 250W.

Ovladače od nVidie jsem odinstaloval, ještě když tam byla. Pak jsem tam dal Radeona a ovladače. Když chci odinstalovat drivery od Radeona, tak nejde - on je jak rakovina - odinstaluju všechny drivery, kartu a pak restartuju, ale on drivery zase někde najde a instaluje :x .
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ManCZE píše:Zdroj mám 250W.

Ovladače od nVidie jsem odinstaloval, ještě když tam byla. Pak jsem tam dal Radeona a ovladače. Když chci odinstalovat drivery od Radeona, tak nejde - on je jak rakovina - odinstaluju všechny drivery, kartu a pak restartuju, ale on drivery zase někde najde a instaluje :x .
aha, no tak si sezen poradnou 350, protoze to co si ta karta pro sebe taha, ten zdroj urcite nezvlada... leda by to byl enermax... (coz se vsadim ze neni)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24692

+ reinstall woken
Ricardo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ricardo »

Na 90% to vidím na slabý zdroj :?
Intel C2D E4600 2.4GHz, AsRock 4COREDUAL-SATA2, 2x1GB A-DATA DDR, Radeon X1950Pro, Zdroj Nexus NX-4090 (400W), SAMSUNG 226BW, SB Live!, Genius SW-5.1 Home Theater, DVD, atd...
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

[quote="ManCZE"]kabel jsem otocil - kdyby byl nahodou naopak :-D a nepomohlo to :( .
Ovladače jsem teď přeinstaloval a jsem rád, že semhle píšu, protože to je tak nestabilní...skoro každej load woken je doprovázen VCU Recoverem a celkově to furt padá.

Nedávno jsem kámošovi skládal komp taky s R9800SE ale s 350W a stejně byly u CAT 3.8 problémy typu chyby XY u VGA Recover, a hlavně u her typu FAR CRY, CoD to způsobovalo padání a samovolné resety.
Tak jsem zkoušel vypnout VGA Recocer+FAST WRITE+AGP4, a problémy přetrvávaly...tak se znovu zapojily kabely a daly se tam CAT 4.5 a nechalo se vše zapnutý a zatim to jede bez problémů, takže uvidíme... :?
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

A 300 to neutáhne? já jsem si to totiž moc nepamatoval a zase rozdělávat case se mi nechtělo...no prostě to je 300W.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

ManCZE píše:A 300 to neutáhne? já jsem si to totiž moc nepamatoval a zase rozdělávat case se mi nechtělo...no prostě to je 300W.
Není značka jako značka... :wink:
Já jsem z hrůzou zjistil, že můj OEM forttron od EC neutáhne moji sestavu (viz podpis), s tím, že místo comba tam mám z důvodu reklamace AOpen DVD a SCSI historickou Yamaha 6/4/16+ řadič. S ATI R9000 to sice bylo na první pohled stabilní, ale při bootování byly na logu WXP artefakty (při 166FBS), když jsem dal 133FBS zmizeli, teď když mi došla GF4Ti (nemám k ní chlazení- proto není v podpise)mi při 166FBS nebootuje do WXP vůbec a w98SE se zaseknou dřív než je načtená plocha s ikonama. V okamžiku, když dám 133FBS je vše OK :shock:
A čím to je, že? :) Co jinýho než zdroj.
Předtím (než šlo combo na reklamaci a než jsem prodal R9000) to bylo 12h 100% Prime stable nataktovaný tak jak v podpise.

Poohlížím se ponňečem pořádným- asi nějakou solidní 400W (případné typy pište na SZ)
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Jendator
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak to je jednoznacny...

Příspěvek od Jendator »

Zrovna dneska jsem si prinesl z Alzasoftu svoji novou raketu R9800PRO od Sapphiru, samozrejme s 256-bit. sbernici. Slape jako blazen, vsechny testy zatim na jednicku, trochu to brzdi moje sestava, ale karta je viditelne velice naslapla. Doporucuji :wink:
Intel Core2 Duo E6420 (Conroe) 4MB L2 cache 1066Mhz FSB, AC Freezer 7Pro, MB Asus P5B Intel P965/ICH8, Intel HDA 7.1, 2x 1GB A-Data Vitesta Extreme Edition DDR2 800Mhz CL4, ASUS EN8800GTS/320MB HDTP, HDD Western Digital 2500AAJS 8MB 7.200RPM 250GB, Zalman ZM-2HC2 passive heatpipe HDD 5.25", PSU Chieftec 560W (3x12V sum. 52A), LCD BenQ FP95G 19" 6ms 700:1, REPRO Cambridge Soudworks 4.1, Card Reader 3.5", DVD/RW LG GSA-H30N
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“