Jaky LCD 19" ????
Moderátor: maXXmilian
- koroz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaky LCD 19" ????
Ahooj, prosim poradte jaky bych mel koupit LCD 19"? Chtel bych jej na hry, filmy, windows, proste normalni praci. Vsechny maji odezvu vetsinou 20 - 25 ms, neni to moc - nebudou videt dusi? Hodne me posledni dobou zaujal Samsung, ma nekdo s temito monitory zkusenosti. Diky moc
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- koroz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ale i tak je o dva palce vetsi
no jo, ale i tak je o dva palce vetsi ... a dva palce jsou dva palce ... a taky, musi byt ten monitor ve windows v nativnim rozliseni? co jsem koupil do prace otci AOCcko 17", taky to nema v nativnim rozliseni (bylo to na nej vsechno moc male) a vypada to velice dobre ...bigbalu píše:a proč nejít do 17" LCD, mají stejné max. rozlišení a mnohem kratší odezvu, což je na gamesy mnohem ideálnější a hlavně je to taky levnější
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dávám zde, to co tobě v SZ:
to sice jo, ale rozhodně bude rozlišení 1280*1024 vypadat lépe na 17" než na 19" LCD
víc ti ta 19" nezvládne a pokud jo, tak bude brutálně drahá
já bych si osobně raději koupil nějakou hodně solidní 17" LCD s velmi kvalitním obrazem a parametry než nějakou obyč až špatnou 19" LCD jen pro ten pocit, že mám o 2" více
a za ty peníze, co by mi zbyly bych dokoupil něco do PC, nemyslíš si, že je to lepší varianta
to sice jo, ale rozhodně bude rozlišení 1280*1024 vypadat lépe na 17" než na 19" LCD
já bych si osobně raději koupil nějakou hodně solidní 17" LCD s velmi kvalitním obrazem a parametry než nějakou obyč až špatnou 19" LCD jen pro ten pocit, že mám o 2" více
a za ty peníze, co by mi zbyly bych dokoupil něco do PC, nemyslíš si, že je to lepší varianta
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
napsáno v SZ:
Jo oči semtam bolí, máš nastaveno více než 85Hz?
možná to bude super, ale víc na ní nenastavíš, alespoň né u těch levnějších.koroz píše:takže myslíš, že víc nepůjde na té 19" nastavit? hmmm ...bigbalu píše:to sice jo, ale rozhodně bude rozlišení 1280*1024 vypadat lépe na 17" než na 19" LCD![]()
já bych si osobně raději koupil nějakou hodně solidní 17" LCD s velmi kvalitním obrazem a parametry než nějakou obyč až špatnou 19" LCD jen pro ten pocit, že mám o 2" více![]()
myslím si, že za dvacet litrů to bude obyč až špatná 19" ... s DVI to přece musí být super
pc mám v pohodě, ale jsem už strašně naštvaný na svítící monitor, ze kterého mám oči v prd**** ... a je to hodně dobrý sony trinitron
- koroz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo mám 85Hz nebo třeba i víc, ale když do toho člověk hledí hodně dlouho, tak to prostě šíleně svítí a oči bolí bolí....comp mám zaplý většinou po nocích, takže všude tma, jen záře od monitoru ... takhle už x let ... moje očka jsou už prostě chudáci ... LCD chci!!!bigbalu píše:napsáno v SZ:
možná to bude super, ale víc na ní nenastavíš, alespoň né u těch levnějších.koroz píše: takže myslíš, že víc nepůjde na té 19" nastavit? hmmm ...
myslím si, že za dvacet litrů to bude obyč až špatná 19" ... s DVI to přece musí být super
pc mám v pohodě, ale jsem už strašně naštvaný na svítící monitor, ze kterého mám oči v prd**** ... a je to hodně dobrý sony trinitron
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- megawir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmm
no já bych šel do tohohle..lépe řečeno jen čekám, až tady bude k dostání..
sony uvadi na trh tento model
http://www.dealtime.com/xPO-Sony_Sony_S ... Flat_Panel
jinak info o něm je i tady:
http://www.grafika.cz/art/hw/clanek1090970946.html
to by mohl být slušný lcd 19" na hry i video..
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
...24" Dell UltraSharp U2410...
...24" Dell UltraSharp U2410...
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: hmm
no tak to potom jo, do toho bych šel taky, ale těch peněz co si za to účtujoumegawir píše:no já bych šel do tohohle..lépe řečeno jen čekám, až tady bude k dostání..
- johny128
- Začátečník

- koroz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
je pravda ze za tu cenu - 17 000 Kč .. nevim jestli to bude dobre ...johny128 píše:no ja tiez vo velmi blizkej dobe planujem nakup 19" lcd a moj hlas ziskal relisys 966
s tou istou radou,ale iba mensie rozlisenia, cize 766 a 565(toto posledne som si nie moc isty, proste 17" a 15" ) mam priam vynikajuce skusenosti, tak snad ma ta 19" nesklame
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- koroz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
myslis ze nejake LCDcko s DVI bude mit hrubou mrizku ... ja si myslim, ze by tam oproti CRT nemusel byt takovy rozdil ...ICE píše:hmmm... kupovat 19" s mizernym rozlisenim by se mi teda nechtelo... raci dobrou 17" a byt spokojeny, nez vecne cucet na hrubou mrizku atd... uz se to tu jednou resilo... a 25ms je mooooooooooc
kde se to resilo, rad bych si to precetl, mozna jsem to nekde prehlidl
25ms - jo hodne to je, ale snad to takova katastrofa nebude a kdyztak jde koupit i panel s 20ms a to uz by mohlo byt supr
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

sory, ale toto co vravis je blbost...ja sam mam 25ms a nenasiel som hru ci film ktorej by to nestacilo, kludne doom3, alebo nejaky super film, ms v hokeji, dvd verzia som na tom kukal a ked tak rychlo bruslili, stale to stacilo, takze povedal by som ze 25ms staci, presvedc ma o opaku!ICE píše:a 25ms je mooooooooooc
- koroz
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
a zkousel jsi na tom nejakou strategii - to je na duchy nejnachylnejsi - treba age of empires?johny128 píše:sory, ale toto co vravis je blbost...ja sam mam 25ms a nenasiel som hru ci film ktorej by to nestacilo, kludne doom3, alebo nejaky super film, ms v hokeji, dvd verzia som na tom kukal a ked tak rychlo bruslili, stale to stacilo, takze povedal by som ze 25ms staci, presvedc ma o opaku!ICE píše:a 25ms je mooooooooooc
jaky mas monitor - 19" - je tam nejak moc patrna mrizka, vadi rozliseni 1280 x 1024
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ICE: sorry, jsem slepej jako patrona

na velikosti zalezi a preci jen to laka, mit neco vetsiho, kdyz ten financni rozdil je este lidsky a navic ta velikost, no proste je to o velikostipodle mě ok. ale co máte všichni s těmi 19", když máš stejné rozlišení i na 17" ???
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a třeba někdo tou velikostí něco kompenzujeChaindler píše:ICE: sorry, jsem slepej jako patrona![]()
na velikosti zalezi a preci jen to laka, mit neco vetsiho, kdyz ten financni rozdil je este lidsky a navic ta velikost, no proste je to o velikostipodle mě ok. ale co máte všichni s těmi 19", když máš stejné rozlišení i na 17" ???![]()
já si myslím, že není rozdíl mezi 17" a 19" LCD, stejné rozlišení, jen na 19" je mřížka více roztažená, tudíž nevypadá tak dobře a je více drahá.