kdo ma s touto kartou zkusenosti tak pls poradte nebo napiste na icq....
predem diky

musíš to zkomprimovat a ne ukládat nekomprimovaný MPEGOrist píše:Leadtek WinFast Deluxe
potreboval bych dalsi radu s nahravanim....
kdyz to nahravam v mpeg2 tak snad kazda vterina ma 1MB takze je to video strasne velke,jak to optimalne nastavit,aby film cca 90 min se vesel na 1 cd? a ne aby to melo nekolik GB...
ozvete se klidne na icq...

Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nicOrist píše:a dalsim problemem je teletext co mi nejde a pritom by mel,nevite cim to jest ??

Mam tuhle kartu a teletext mi bezi v pohode, jeom jsem si ainstaloval ovy ovladaceDzin píše:Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nicOrist píše:a dalsim problemem je teletext co mi nejde a pritom by mel,nevite cim to jest ??

Tak jsem zavítal po dlouhé době do tohoto threadu, a co nevidím ....Dzin píše:Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nic