poradte jak na Leadtek WinFast Deluxe
- Orist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
poradte jak na Leadtek WinFast Deluxe
koupil jsem si třelevizni kartu Leadtek WinFast Deluxe,nainstaloval software co k tomu je,ale nejde mi radio,nehraje,nejde zvuk...a nevim jak to nastavit... televizi jsem zatim nenastavoval protoze jeste nemam kabel ale urcite budu potrebovat poradit ...
kdo ma s touto kartou zkusenosti tak pls poradte nebo napiste na icq....
predem diky
kdo ma s touto kartou zkusenosti tak pls poradte nebo napiste na icq....
predem diky
- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
- Orist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Orist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Orist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT
musíš to zkomprimovat a ne ukládat nekomprimovaný MPEGOrist píše:Leadtek WinFast Deluxe
potreboval bych dalsi radu s nahravanim....
kdyz to nahravam v mpeg2 tak snad kazda vterina ma 1MB takze je to video strasne velke,jak to optimalne nastavit,aby film cca 90 min se vesel na 1 cd? a ne aby to melo nekolik GB...
ozvete se klidne na icq...
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: teletext
Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nicOrist píše:a dalsim problemem je teletext co mi nejde a pritom by mel,nevite cim to jest ??
- Allatutti
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam tuhle kartu a teletext mi bezi v pohode, jeom jsem si ainstaloval ovy ovladaceDzin píše:Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nicOrist píše:a dalsim problemem je teletext co mi nejde a pritom by mel,nevite cim to jest ??
- jiri9
- Začátečník
Přesně tak, TXT mi taky jede v pohodě, jen to chce novější DRV + APP než máš na instal. CD.
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
- Orist
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
chic se zeptat jeste na jednu vec ohledne toho leadteka: jak funguje "picture in picture" jde mi to maximalne tak, ze si pustim nakej film co mam v PC a v malym okne se mi tam objevi treba Nova, ale kdyz se divam na nejaky tv program tak jak udelam aby se mi v malym okne v tom zobrazil dalsi program ? nebo jde to vubec ?
- harrvy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
Tak jsem zavítal po dlouhé době do tohoto threadu, a co nevidím ....Dzin píše:Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nic
Takže maká OK
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejede a nejede ani s nejnovějšíma driverama kdybych se na hlavu postavil.
Mám jednu z prvních karet, možná to pak opravila novější revize nevím.... ale dost lidí v tu dobu co sem to kupoval tak řvali že teletext nejede.
Ale nejsem jedinej komu nejede. V obchodě co sem jí kupoval jí tam měli na testy a nerozjeli teletext! Jak říkám je mi to jedno teletext sem neviděl tak 4 roky
- Shit
- Odborník PCT
No, jaký drivery od NV na Leadtek TV 2000XP Expert? ( http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=24871 ) Kde je chybička? ( U Nvidie nebo u Leadteku? ). Zatím jsem věrnej 66.72
//EDIT by Shit: Už to maká OK i s drivery 71.24 - nutno zatrhnout v Leadtek driverech volbu "VMR9".
//EDIT by Shit: Už to maká OK i s drivery 71.24 - nutno zatrhnout v Leadtek driverech volbu "VMR9".