poradte jak na Leadtek WinFast Deluxe

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

poradte jak na Leadtek WinFast Deluxe

Příspěvek od Orist »

koupil jsem si třelevizni kartu Leadtek WinFast Deluxe,nainstaloval software co k tomu je,ale nejde mi radio,nehraje,nejde zvuk...a nevim jak to nastavit... televizi jsem zatim nenastavoval protoze jeste nemam kabel ale urcite budu potrebovat poradit ... :roll:
kdo ma s touto kartou zkusenosti tak pls poradte nebo napiste na icq....

predem diky
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Bez anteny toho nejspis moc nevyladis ani na tom radiu a zvuk se predpokladam propojuje na zvukovku, takze musis mit v nastaveni zvuku povoleny line-in.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

antenu mam samozdrejme zapojenou ;-) ...ale jak je to s tim zvukem to nevim,mam tu jeden kabilek s audio in a na druhym koncia udiu out,kdyz to propojim se zvukovkou tak se nic nedeje,te je myslim na televizi....

Proste nevim co jak a kde nastavit aby to fachalo... :-/
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

tak uz sem to vyresil,nemel jsme propojenou kartu se zvukovkou...
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

Leadtek WinFast Deluxe

potreboval bych dalsi radu s nahravanim....

kdyz to nahravam v mpeg2 tak snad kazda vterina ma 1MB takze je to video strasne velke,jak to optimalne nastavit,aby film cca 90 min se vesel na 1 cd? a ne aby to melo nekolik GB...

ozvete se klidne na icq... ;-)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Orist píše:Leadtek WinFast Deluxe

potreboval bych dalsi radu s nahravanim....

kdyz to nahravam v mpeg2 tak snad kazda vterina ma 1MB takze je to video strasne velke,jak to optimalne nastavit,aby film cca 90 min se vesel na 1 cd? a ne aby to melo nekolik GB...

ozvete se klidne na icq... ;-)
musíš to zkomprimovat a ne ukládat nekomprimovaný MPEG :roll:
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

teletext

Příspěvek od Orist »

a dalsim problemem je teletext co mi nejde a pritom by mel,nevite cim to jest ??
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: teletext

Příspěvek od Dzin »

Orist píše:a dalsim problemem je teletext co mi nejde a pritom by mel,nevite cim to jest ??
Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nic :(
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Dzin píše:
Orist píše:a dalsim problemem je teletext co mi nejde a pritom by mel,nevite cim to jest ??
Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nic :(
Mam tuhle kartu a teletext mi bezi v pohode, jeom jsem si ainstaloval ovy ovladace :P
jiri9
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jiri9 »

Přesně tak, TXT mi taky jede v pohodě, jen to chce novější DRV + APP než máš na instal. CD.
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

chic se zeptat jeste na jednu vec ohledne toho leadteka: jak funguje "picture in picture" jde mi to maximalne tak, ze si pustim nakej film co mam v PC a v malym okne se mi tam objevi treba Nova, ale kdyz se divam na nejaky tv program tak jak udelam aby se mi v malym okne v tom zobrazil dalsi program ? nebo jde to vubec ? :oops:
harrvy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harrvy »

Allatuti a Jiri9 ste si isty, ze mate 2000 XP deluxe? Tu istu kartu mam aj ja a teletext mi nejede.. Viem, ze isto bezi na karte TV 2000 XP expert.. Poprosim vas mozte mi napisat link na tie ovladace ktore mate vy...
Dik moc
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

zombux píše:musíš to zkomprimovat a ne ukládat nekomprimovaný MPEG :roll:
Čeče Zombo, můžeš mi vysvětlit pojem "nekomprimovaný MPEG" ? :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Dzin píše:Teletext mi nejede taky a ani nemůže.Měl jet s novýma driverama, ale pak někde problesklo, myslím že na www.tvfreak.cz teletext prostě nepojede. Nepotřebuju ho tak je mi to jednol. Jen jsem zkusil ty nový drivery a nic :(
Tak jsem zavítal po dlouhé době do tohoto threadu, a co nevidím .... :? :?

Obrázek

Takže maká OK :P :roll:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

:roll:
Nejede a nejede ani s nejnovějšíma driverama kdybych se na hlavu postavil.
Mám jednu z prvních karet, možná to pak opravila novější revize nevím.... ale dost lidí v tu dobu co sem to kupoval tak řvali že teletext nejede.
Ale nejsem jedinej komu nejede. V obchodě co sem jí kupoval jí tam měli na testy a nerozjeli teletext! Jak říkám je mi to jedno teletext sem neviděl tak 4 roky :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

No, jaký drivery od NV na Leadtek TV 2000XP Expert? ( http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=24871 ) :oops: Kde je chybička? ( U Nvidie nebo u Leadteku? :oops: ). Zatím jsem věrnej 66.72 :roll:
//EDIT by Shit: Už to maká OK i s drivery 71.24 - nutno zatrhnout v Leadtek driverech volbu "VMR9". :) :roll:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“