no jak pro koho,me to mega chytlo:)Wiruz píše:lidi neblaznete, tak super ta hra zase neni
Doom 3
Moderátor: Baneshee
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Co defragmentace? Co máš za drivery? Kolik máš vysledek v time demu?bonovox píše:Ahoj,mám pro změnu takový malý problém,mám sestavu ATHLON xp 2500+ barton Asusu A7N8XE-Deluxe 2x512 Mb ram SAMsung pc3200,disk 120gb a tuto grafiku RAdeon 9800pro,kdyžsem začal hrát tuto hru,tak začátek byl v pořádku ,chodil jsem po stanici a žádný cukání prostě nic,ale jakmile se začali lidi přemněňovat v démony tak to začalo,pokaždé když na mě mělo něco vyběhnout,nebo vyběhlo,tak se hra v tu chvíli šíleně cukne a do té doby než na mě vletí něco jiného tak je to v poho.Zkoušel jsem taktovat procesor a kartu,ale výsledek byl minimálně rozdílný,myslim ve FPS.Tak sem zkoušel rozbalit ty PAK soubory,ale hra byla ještě pomalejší,v možnostech to mám nastavený na medium,zkoušel sem i low,ale cukání bylo furt stejný,rozlišení jsem také měnil z 1024x768 na 800x600 i na 640x480,ale zase nic......
prosím,nemáte někdo stím zkušenosti????
Mě to jelo na stejný configuraci 1280x1024 High detail s 1024Ram v pohodě.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Kvuli tomuhle nema smysl se tady hadat, probihalo to tu uz na nekolika stranach, nekomu se DIII libi, nekomu proste ne.mr_sheen píše:no jak pro koho,me to mega chytlo:)Wiruz píše:lidi neblaznete, tak super ta hra zase neni
Já osobne to taky povazuju za sračku desetiletí, ale komu se ta tma tmoucí líbí, at to klidne hraje
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- smartys
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napis co mas za sestavu,mas ta kartu taktovanou?smartys píše:Mám taky menší problém.Po chvíli celkem pohodovýho hraníse to na chvíli kousne a pak vše kurevsky ztmavne.Potom se musí hra restartovat.Někdy je to třeba hodinu dobrý,jindy se to podělá za deset minut.Ovladače na grafiku mám nový a DirectX mám z CD hry.
Docela mi to vadí ale nevím si rady
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- jonyferrari
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s 5.1
To bude ono zapni ten surround sond!Ja mam taky Audigy 2ZS platinum pro propojenou s AV Recievrem sony STR 870QS a Repro sony pascal a zvuk je good.hodne se lekam u toho dooma 3!!!! 
MB DFI NF4 SLI-Dr,CPU AMD Athlon 64 3700+ San Diego,RAM Crosair 2x515MB 400MHZ cas 2,5,GPU MSI 7800GT,HDD 2xMaxtor Diamond 200GB SATA,Audio sond blaster audigi 2 zs platinum pro+AV Reciver SONY 870QS,Repro sony Pascal
- smartys
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mr_sheen píše:napis co mas za sestavu,mas ta kartu taktovanou?smartys píše:Mám taky menší problém.Po chvíli celkem pohodovýho hraníse to na chvíli kousne a pak vše kurevsky ztmavne.Potom se musí hra restartovat.Někdy je to třeba hodinu dobrý,jindy se to podělá za deset minut.Ovladače na grafiku mám nový a DirectX mám z CD hry.
Docela mi to vadí ale nevím si rady
Mám AMD XP 2000+ ;512 MB DDR ;GF4 TI 4200 64MB a rychlý disk s 8 MB.Ty soubory "pak" sem rozbalil na disk a smazal ale jinak sem nic nenastavoval a vse sem nechal na autodetekci.
Nic pretaktovanýho nemám.
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus nove ovladace na grafiku,a kdyz to nepomuze tak reinstall hry.smartys píše:mr_sheen píše: napis co mas za sestavu,mas ta kartu taktovanou?
Mám AMD XP 2000+ ;512 MB DDR ;GF4 TI 4200 64MB a rychlý disk s 8 MB.Ty soubory "pak" sem rozbalil na disk a smazal ale jinak sem nic nenastavoval a vse sem nechal na autodetekci.
Nic pretaktovanýho nemám.
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poradte mi niekto ako mam zabit alebo co mam urobit na konci dooma kde je ta velka prisera a diera aj v zemi aj v strope. Ako mam znicit pekelnu branu? Poradte pls.
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ako mam ukoncit posledny level dooma? Neviem co s tou priserou, nejde zabit.
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak uz som to dohral, tiez mi mohlo napadnut ze to bude v tej soul cube...
Takze celkovy dojem:
Grafika sa mi celkom pozdava, az na tie niektore textury, ale to sa da prezit. Uplne najkrajsie je to v HELL, tak to je ozaj atmosfera ako sa patri
A celkovo mozem povedat ze po grafickej stranke aj napriek chybickam, splnila tato hra moje ocakavania.Zvuk sa mi vcelku lubil a hudba mi vobec nechybala. Co sa tyka hratelnosti, do urovne HELL sa mi to pacilo, lebo to bolo vyvazene a prisery neboly tak nahusto ako v hell a potom az do konca. To uz sa mi nelubilo, lebo pri konci to uz bola len pusta strielacka bez deja.
A co sa mi nelubi?
Prisery sa po zasahu neprirodzene rozkladaju...
Prostredie je slabo zapajane do fyzikalnych vlastnosti. To uz stary Duke Nukem bol na tom lepsie. Strelim do notebooku a nic
ale hlavne ze ked prijdem k pisoaru tak sa ozve voda... Dalej demonicke objavovanie priser je uz po case malo atraktivne a okukane. Impovia su v hre od zaciatku do konca a su uz nudny...
Ale ked hodnotim hru ako celok tak sa mi vcelku paci. Takze asi tolko
Takze celkovy dojem:
Grafika sa mi celkom pozdava, az na tie niektore textury, ale to sa da prezit. Uplne najkrajsie je to v HELL, tak to je ozaj atmosfera ako sa patri
A co sa mi nelubi?
Prisery sa po zasahu neprirodzene rozkladaju...
Prostredie je slabo zapajane do fyzikalnych vlastnosti. To uz stary Duke Nukem bol na tom lepsie. Strelim do notebooku a nic
Ale ked hodnotim hru ako celok tak sa mi vcelku paci. Takze asi tolko
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Víckrát ?? Tohle ?? To asi opravdu jen ti nejtvrdší vytvrdlíci z tvrdych a vyznavači SM praktikwit píše:Newim newim, jsem zklaman, víckrat to hrat nebudu
Me osobne to stalo moooc premahani abych to dohral aspon jednou (Je to prece Dooom - to jsem si musel porad opakovat
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne tak, dohral jsem to jen proto, abych videl zaverecnou animaci (ktera stala za hovno)Sentenced píše:Víckrát ?? Tohle ?? To asi opravdu jen ti nejtvrdší vytvrdlíci z tvrdych a vyznavači SM praktikwit píše:Newim newim, jsem zklaman, víckrat to hrat nebudu![]()
Me osobne to stalo moooc premahani abych to dohral aspon jednou (Je to prece Dooom - to jsem si musel porad opakovat)
časy se mění a my s ním
- Zdenek Teska
- Začátečník

- exzi
- Nováček

-
- Zdenek Teska
- Začátečník

- kuavik
- Mírně pokročilý