Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Wiruz píše:lidi neblaznete, tak super ta hra zase neni
no jak pro koho,me to mega chytlo:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

bonovox píše:Ahoj,mám pro změnu takový malý problém,mám sestavu ATHLON xp 2500+ barton Asusu A7N8XE-Deluxe 2x512 Mb ram SAMsung pc3200,disk 120gb a tuto grafiku RAdeon 9800pro,kdyžsem začal hrát tuto hru,tak začátek byl v pořádku ,chodil jsem po stanici a žádný cukání prostě nic,ale jakmile se začali lidi přemněňovat v démony tak to začalo,pokaždé když na mě mělo něco vyběhnout,nebo vyběhlo,tak se hra v tu chvíli šíleně cukne a do té doby než na mě vletí něco jiného tak je to v poho.Zkoušel jsem taktovat procesor a kartu,ale výsledek byl minimálně rozdílný,myslim ve FPS.Tak sem zkoušel rozbalit ty PAK soubory,ale hra byla ještě pomalejší,v možnostech to mám nastavený na medium,zkoušel sem i low,ale cukání bylo furt stejný,rozlišení jsem také měnil z 1024x768 na 800x600 i na 640x480,ale zase nic......
prosím,nemáte někdo stím zkušenosti????
Co defragmentace? Co máš za drivery? Kolik máš vysledek v time demu?
Mě to jelo na stejný configuraci 1280x1024 High detail s 1024Ram v pohodě.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

mr_sheen píše:
Wiruz píše:lidi neblaznete, tak super ta hra zase neni
no jak pro koho,me to mega chytlo:)
Kvuli tomuhle nema smysl se tady hadat, probihalo to tu uz na nekolika stranach, nekomu se DIII libi, nekomu proste ne.

Já osobne to taky povazuju za sračku desetiletí, ale komu se ta tma tmoucí líbí, at to klidne hraje :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

smartys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smartys »

Mám taky menší problém.Po chvíli celkem pohodovýho hraníse to na chvíli kousne a pak vše kurevsky ztmavne.Potom se musí hra restartovat.Někdy je to třeba hodinu dobrý,jindy se to podělá za deset minut.Ovladače na grafiku mám nový a DirectX mám z CD hry.
Docela mi to vadí ale nevím si rady :x
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

smartys píše:Mám taky menší problém.Po chvíli celkem pohodovýho hraníse to na chvíli kousne a pak vše kurevsky ztmavne.Potom se musí hra restartovat.Někdy je to třeba hodinu dobrý,jindy se to podělá za deset minut.Ovladače na grafiku mám nový a DirectX mám z CD hry.
napis co mas za sestavu,mas ta kartu taktovanou?
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
jonyferrari
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s 5.1

Příspěvek od jonyferrari »

To bude ono zapni ten surround sond!Ja mam taky Audigy 2ZS platinum pro propojenou s AV Recievrem sony STR 870QS a Repro sony pascal a zvuk je good.hodne se lekam u toho dooma 3!!!! :shock:
MB DFI NF4 SLI-Dr,CPU AMD Athlon 64 3700+ San Diego,RAM Crosair 2x515MB 400MHZ cas 2,5,GPU MSI 7800GT,HDD 2xMaxtor Diamond 200GB SATA,Audio sond blaster audigi 2 zs platinum pro+AV Reciver SONY 870QS,Repro sony Pascal
smartys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smartys »

mr_sheen píše:
smartys píše:Mám taky menší problém.Po chvíli celkem pohodovýho hraníse to na chvíli kousne a pak vše kurevsky ztmavne.Potom se musí hra restartovat.Někdy je to třeba hodinu dobrý,jindy se to podělá za deset minut.Ovladače na grafiku mám nový a DirectX mám z CD hry.
napis co mas za sestavu,mas ta kartu taktovanou?

Mám AMD XP 2000+ ;512 MB DDR ;GF4 TI 4200 64MB a rychlý disk s 8 MB.Ty soubory "pak" sem rozbalil na disk a smazal ale jinak sem nic nenastavoval a vse sem nechal na autodetekci.
Nic pretaktovanýho nemám.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

smartys píše:
mr_sheen píše: napis co mas za sestavu,mas ta kartu taktovanou?

Mám AMD XP 2000+ ;512 MB DDR ;GF4 TI 4200 64MB a rychlý disk s 8 MB.Ty soubory "pak" sem rozbalil na disk a smazal ale jinak sem nic nenastavoval a vse sem nechal na autodetekci.
Nic pretaktovanýho nemám.
skus nove ovladace na grafiku,a kdyz to nepomuze tak reinstall hry.
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

Poradte mi niekto ako mam zabit alebo co mam urobit na konci dooma kde je ta velka prisera a diera aj v zemi aj v strope. Ako mam znicit pekelnu branu? Poradte pls.
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

ako mam ukoncit posledny level dooma? Neviem co s tou priserou, nejde zabit.
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Máš to napsaný v tomhle threadu!!!!Zkus číst!
Soul Cube!!! Jde to do 3minut :lol: :lol: :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

No tak uz som to dohral, tiez mi mohlo napadnut ze to bude v tej soul cube... :?
Takze celkovy dojem:
Grafika sa mi celkom pozdava, az na tie niektore textury, ale to sa da prezit. Uplne najkrajsie je to v HELL, tak to je ozaj atmosfera ako sa patri :twisted: A celkovo mozem povedat ze po grafickej stranke aj napriek chybickam, splnila tato hra moje ocakavania.Zvuk sa mi vcelku lubil a hudba mi vobec nechybala. Co sa tyka hratelnosti, do urovne HELL sa mi to pacilo, lebo to bolo vyvazene a prisery neboly tak nahusto ako v hell a potom az do konca. To uz sa mi nelubilo, lebo pri konci to uz bola len pusta strielacka bez deja.

A co sa mi nelubi?
Prisery sa po zasahu neprirodzene rozkladaju...
Prostredie je slabo zapajane do fyzikalnych vlastnosti. To uz stary Duke Nukem bol na tom lepsie. Strelim do notebooku a nic :( ale hlavne ze ked prijdem k pisoaru tak sa ozve voda... Dalej demonicke objavovanie priser je uz po case malo atraktivne a okukane. Impovia su v hre od zaciatku do konca a su uz nudny...

Ale ked hodnotim hru ako celok tak sa mi vcelku paci. Takze asi tolko :-D
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Newim newim, jsem zklaman, víckrat to hrat nebudu :sad:
časy se mění a my s ním
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

wit píše:Newim newim, jsem zklaman, víckrat to hrat nebudu :sad:
Víckrát ?? Tohle ?? To asi opravdu jen ti nejtvrdší vytvrdlíci z tvrdych a vyznavači SM praktik :wink:

Me osobne to stalo moooc premahani abych to dohral aspon jednou (Je to prece Dooom - to jsem si musel porad opakovat :) )
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Sentenced píše:
wit píše:Newim newim, jsem zklaman, víckrat to hrat nebudu :sad:
Víckrát ?? Tohle ?? To asi opravdu jen ti nejtvrdší vytvrdlíci z tvrdych a vyznavači SM praktik :wink:

Me osobne to stalo moooc premahani abych to dohral aspon jednou (Je to prece Dooom - to jsem si musel porad opakovat :) )
presne tak, dohral jsem to jen proto, abych videl zaverecnou animaci (ktera stala za hovno) 8) :twisted:
časy se mění a my s ním
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
exzi
Nováček
Nováček

Příspěvek od exzi »

FUUUUJJJJJ :? JAK TO BOŽE NEKDO MÚŽE HRÁT???VEĎ TO MÁ GRAFIKU
AKO QUAKE 2!!!!!!!!!!. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AMD Athlon XP 2500+@2800+ BARTON 1,87@2,1 Ghz, 512 DDRAM PC333 , MSI GeForce FX 5700LE 64bit 128 MB DDR ,Hitachi 80GB HDD 2MB cache, MIDI TOWER 300W,
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

exzi píše:FUUUUJJJJJ :? JAK TO BOŽE NEKDO MÚŽE HRÁT???VEĎ TO MÁ GRAFIKU
AKO QUAKE 2!!!!!!!!!!. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No některým méně majetným to určitě udělalo radost.
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

tak to si nemyslel vážně viď!!!!
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

exzi a co mas za rozliseni 300*200 ??? :lol: :lol: di si s tim flamem do ).) ;)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“