http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=40 Chceš ještě napsat link, nebo to takhle stačíGeeker píše:No nenasel jsem nic. Ani na PCT ani na OC
Windows XP SP2 CZ - diskuse, problémy, postřehy a rady
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Shit
- Odborník PCT
- Geeker
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT
- zombux
- Odborník PCT
nee, myslim tohleShit píše:Myslíš tohlezombux píše:technickej dotaz - ve vlastnostech systému je karta Automatické aktualizace. na obou PC kam jsem nainstaloval SP2 ji teď mám dvakrát - čím to?
http://tydyt.borec.cz/pct/zombik.gif
http://bud-net.org:50003/pct/system.JPG
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Shit
- Odborník PCT
- zombux
- Odborník PCT
no jasně, mě to nevadí, stejně to mám povypínaný jen mě zarazilo že se to chová stejně na dvou dost odlišných PC (i když jsem na ně pustil svoji standardní odlehčovací kůru) - asi jsem někde něco blbě vytweakoval... zajímalo by mě jestli se to ještě někomu nestaloShit píše:Ten obrázek je defakto stejnej (až na tu záložku ) To u mě není Mám to furt vypnutý Tohle smrdí formátem, nebo se s tím smířit
Pfizer & Moderna inside
- Shit
- Odborník PCT
Já mám - neříkám problém - .... http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 8430a1f7c8 ten update tam nedám - vždy "kous" a reset...Napadlo mě, jestli to nemaká pouze na čistý WXPSP2 a né na upgrady (Ale i bez patche mě to chodí OK ) V podsvětí píšou, že to dělá i u německé verze
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mam jednu vec k SP2 ... Pred instalací bylo vše v pohode a ted "trpim" timhle
http://www.zive.cz/h/Viryabezpecnost/AR.asp?ARI=118633
problemem
(pri kopirovani textu pres schranku se na zacatek vklada kopice nesmysl. znaků.)
Zaridim to, ale štve me, ze se to zjevilo po instalci SP2
problemem
(pri kopirovani textu pres schranku se na zacatek vklada kopice nesmysl. znaků.)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Slezman
- Středně pokročilý
pro ty, co to dělá i na W2000 (aha, vlastně pro všechny) :Sentenced píše:(pri kopirovani textu pres schranku se na zacatek vklada kopice nesmysl. znaků.)
http://support.microsoft.com/?kbid=823559
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
U MĚ SE TO ZDÁLO NAPROSTO V POHODĚ ASI DEN. POTOM ŠOK JAKO ZE SCIFI FILMU:
Nejprve jsem si všiml, že mi zmizely z dolní lišty ikony připojení k netu (takový ty dvě blikající televizky). Jsou nutné, když chceš vědět jak je na tom síť, klikneš na ně, pak do vlastností a už jedeš. Tak jsem skočil do síťových nastavení a koukám jako blázen: IKONA SÍŤOVÉHO PŘIPOJENÍ KE KARNEVALU JE FUČ TAKY, OKNO ZCELA PRÁZDÝ - jak teď budu nastavovat připojení? Ale NET jede ....... no to mě pos-er. Kráčím do ovl. panely-systém-správce zařízení, abych omrkl stav síťové karty ..... SÍŤOVÁ KARTA NIKDE, přitom net pořád jede!!!! Zkouším nainstalovat ovladače, ale PC se tváří, že žádná síťovka není nalezena !!! Co to? kde je GRAFICKÁ KARTA ....?? NIKDE, PROSTĚ PRYČ, FUČ, HOTOVO, NENÍ V PC ..... tak na co to tedy koukám ....?? A KDE JE ZVUKOVKA ...??? Hry jedou, všechno jede, jen se nic nedá nastavit. Firewall: - nedá se zapnout, pořád to řve a řve, ale nedá se zapnout, NET VŠAK POŘÁD JEDE. Zkouším uninstal SP2, nic nepomáhá. V mém PC prostě síťovka, zvukovka, ani grafika nejsou, přesto VŠE FUNGUJE, NET JEDE JAKO PO MÁSLE. Kouknu do nastavení exploreru - připojení - sekce připojení k síti je deaktivována. Explorer by neměl vůbec najet na NET, protože tam není nic nastaveného, ALE VŠECHNO FACHÁ ........že by U-F-O ....???
FORMAT C: řeší vše ..... teď už týden jede všechno i s SP2 ...... čím se ale stalo TAMTO ..... to ví jen Ripley ...
Nejprve jsem si všiml, že mi zmizely z dolní lišty ikony připojení k netu (takový ty dvě blikající televizky). Jsou nutné, když chceš vědět jak je na tom síť, klikneš na ně, pak do vlastností a už jedeš. Tak jsem skočil do síťových nastavení a koukám jako blázen: IKONA SÍŤOVÉHO PŘIPOJENÍ KE KARNEVALU JE FUČ TAKY, OKNO ZCELA PRÁZDÝ - jak teď budu nastavovat připojení? Ale NET jede ....... no to mě pos-er. Kráčím do ovl. panely-systém-správce zařízení, abych omrkl stav síťové karty ..... SÍŤOVÁ KARTA NIKDE, přitom net pořád jede!!!! Zkouším nainstalovat ovladače, ale PC se tváří, že žádná síťovka není nalezena !!! Co to? kde je GRAFICKÁ KARTA ....?? NIKDE, PROSTĚ PRYČ, FUČ, HOTOVO, NENÍ V PC ..... tak na co to tedy koukám ....?? A KDE JE ZVUKOVKA ...??? Hry jedou, všechno jede, jen se nic nedá nastavit. Firewall: - nedá se zapnout, pořád to řve a řve, ale nedá se zapnout, NET VŠAK POŘÁD JEDE. Zkouším uninstal SP2, nic nepomáhá. V mém PC prostě síťovka, zvukovka, ani grafika nejsou, přesto VŠE FUNGUJE, NET JEDE JAKO PO MÁSLE. Kouknu do nastavení exploreru - připojení - sekce připojení k síti je deaktivována. Explorer by neměl vůbec najet na NET, protože tam není nic nastaveného, ALE VŠECHNO FACHÁ ........že by U-F-O ....???
FORMAT C: řeší vše ..... teď už týden jede všechno i s SP2 ...... čím se ale stalo TAMTO ..... to ví jen Ripley ...
- flukes
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
SP2 & infraport
Nevim jestli jsem spravne, ale kamosovi prestal po instalaci SP2 chodit externi infraport. Stahnul aktualizaci od vyrobce a stale nic. SP2 odinstaloval a opet to chodi? Poradi nekdo?
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: SP2 & infraport
asi nezbude než počkat až výrobce uvolní driver kompatibilní s SP2 a do té doby se bez SP2 obejít - to by neměl být až takový problémflukes píše:Nevim jestli jsem spravne, ale kamosovi prestal po instalaci SP2 chodit externi infraport. Stahnul aktualizaci od vyrobce a stale nic. SP2 odinstaloval a opet to chodi? Poradi nekdo?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- orange_juice
- Začátečník
-
čau dneska jsem taky nainstaloval SP 2.Mám zapnutý automatický aktualizace ve windows tak se mi stáhl automaticky a rovnou nainstaloval...chtěl bych ale vědět kam se mi ale uložil na disku abych si mohl udělat instal cd se service packem.Není to náhodou C:\windows\ServicePackFiles Má velikost zhruba 495MB
Jestli ne tak můžu tenhle adresář smazat?
Potom mám ještě jeden skrytý adresář $NtServicePackUninstall$ ale ten asi smazat nemužu co?
Potom mám ještě jeden skrytý adresář $NtServicePackUninstall$ ale ten asi smazat nemužu co?
- Shit
- Odborník PCT
Jak na boot. CD je ve FAQ. Ty soubory ve složce C:\W\SPF\i386 jsou už "rozcabovaný" a Ty potřebuješ na boot.CD soubory "zacabovaný"......Česky řešeno: Na CD máš třeba tcpip.sy_ , což je soubor tcpip.sys v cab-archívu. A ty potřebuješ na výrobu CD tcpip.sy_ Takže z toho adresáře na HDD neuděláš CD.orange_juice píše:čau dneska jsem taky nainstaloval SP 2.Mám zapnutý automatický aktualizace ve windows tak se mi stáhl automaticky a rovnou nainstaloval...chtěl bych ale vědět kam se mi ale uložil na disku abych si mohl udělat instal cd se service packem.Není to náhodou C:\windows\ServicePackFiles Má velikost zhruba 495MB
Ten "$NtServicePackUninstall$" potřebuješ na případnou odinstalaci, jinak ne.
- wolfstone
- Začátečník
-
Aha tak tohle nebude tim SP2. Mne to dela uz od instalace SP1. Zajimavy jen pokud copiruju text do ICQ, jinak to nedela . Zajimavy. Jinak s SP2 naprosta spokojenost.Sentenced píše:Mam jednu vec k SP2 ... Pred instalací bylo vše v pohode a ted "trpim" timhle
problemem
- orange_juice
- Začátečník
-
a můžu C:\W\SPF\i386 smazat?Shit píše:Jak na boot. CD je ve FAQ. Ty soubory ve složce C:\W\SPF\i386 jsou už "rozcabovaný" a Ty potřebuješ na boot.CD soubory "zacabovaný"......Česky řešeno: Na CD máš třeba tcpip.sy_ , což je soubor tcpip.sys v cab-archívu. A ty potřebuješ na výrobu CD tcpip.sy_ Takže z toho adresáře na HDD neuděláš CD.orange_juice píše:čau dneska jsem taky nainstaloval SP 2.Mám zapnutý automatický aktualizace ve windows tak se mi stáhl automaticky a rovnou nainstaloval...chtěl bych ale vědět kam se mi ale uložil na disku abych si mohl udělat instal cd se service packem.Není to náhodou C:\windows\ServicePackFiles Má velikost zhruba 495MB
Ten "$NtServicePackUninstall$" potřebuješ na případnou odinstalaci, jinak ne.
- Shit
- Odborník PCT
- JanHavlicek
- Středně pokročilý