Pořád se mi vypíná HDD a nevím co s tím...
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Renee
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Pořád se mi vypíná HDD a nevím co s tím...
Zdravím, pořád se mi na noteboku vypíná HDD i když mám nastaveno vypnutí až po 15 minutach. Prostě se disk po minutě vypne a vůbec ho nezajímá co mám kde nastaveno, přeinstaloval jsem kvůli tomu i WinXP Pro a žádná změna, v bios vypínání nastavit nejde a už jsem bezradný. Pokud by se jednalo o provoz na baterii tak by mi to nevadilo ale pokud používám trafo tak mi ta dvou sekundová prodleva než se disk roztočí dost vadí. Poraďte mi prosím nějakou možnost jak nechat disk v chodu nebo nějaký program či řešení. Dík
Celeron 2@2,6 GHz, RAM 512, Geforce4 64 MB, HDD 160 GB 7200/8 MB cache, monitor 17" IBM Trinitron, DVD-RW Nec 2510A.
- Trax
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Foton
- Nováček

-
- Trax
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Renee
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Co je thčko? so je sth? a co je DNR?Trax píše:Tak přehoď thčko a spoj to do sth a ve windowsech nastav DNR a pak mi napiš co se s tim stalo.
Celeron 2@2,6 GHz, RAM 512, Geforce4 64 MB, HDD 160 GB 7200/8 MB cache, monitor 17" IBM Trinitron, DVD-RW Nec 2510A.
- Trax
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to přibrzdi, kamaráde. Považuju se za poměrně dost zkušenýho uživatele / technika / admina, IT obor studuju na VŠ a dokonce v něm i pracuju, ale ten tvůj předchozí příspěvek jsem taky nepobral. Nevím, co s tím má dělat základka, tam nás neučili ani formátovat diskety. Tak přestaň dělat machra a radši nám to přelož do srozumitelného jazyka...Trax píše:Tak to se vrať na základku.
To Renee : Koukni v BIOSu, jestli to tam nemáš nastavený natvrdo v Power Managementu na moc krátký čas. PM v BIOSu má většinou vyšší prioritu, než PM v systému, proto se to řídí jím a windowsí nastavení to ignoruje.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Renee
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problém je právě v tom, že v bios toto nastavení vůbec neníTomV píše:To Renee : Koukni v BIOSu, jestli to tam nemáš nastavený natvrdo v Power Managementu na moc krátký čas. PM v BIOSu má většinou vyšší prioritu, než PM v systému, proto se to řídí jím a windowsí nastavení to ignoruje.Trax píše:Tak to se vrať na základku.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A vůbec - co to je zač ?Renee píše:Problém je právě v tom, že v bios toto nastavení vůbec neníOno vůbec v tom biosu je strašně málo položek. Mám i novou verzi bios pro ten notebook ale mám strach to zkusit vyměnit
mám ten noteboook teprve týden
The problem has been eaten.

- Renee
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
TomV píše:A vůbec - co to je zač ?Renee píše:Problém je právě v tom, že v bios toto nastavení vůbec neníOno vůbec v tom biosu je strašně málo položek. Mám i novou verzi bios pro ten notebook ale mám strach to zkusit vyměnit
mám ten noteboook teprve týden
Je to HP nx9020