NHL 2005

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

No tak jako mě se ta hra líbí, sice je to mlátička, ale taky to má něco do sebe :) Alespoň už nejsou všechny stadiony stejné...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Po grafické stránce je to opravdu nejlepší hokej co kdy vyšel (pokud pominu nesmyslně velké tyčky a puk při opakovačce :-)), ale jinak je to jedna nekompatibilita vedel druhé.

Ad. stíny ..... ano, toto se děje na některých grafikách a vyřeší to u GF poslední ovladače 61.77.

Ad. Gamepad .... žádný patch nevyšel

Ad. klávesnice .... objevil jsem novou nekompatibilitu, nemám to ale ještě zcela ověřeno, jen se nám to prostě u kamoša zatím nepodařilo rozchodit a to na bezdrátové klávesnici Logitech. Po zmačknutí přihrávky se prostě přepne na jiného hráče a tím pádem se to dá hrát velice těžko, když ani přihrát nejde :-)))

Hlavní je neztrácet naději .... třeba bude NHL2006 lepší :-D.
---
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

jo a zase čekat další rok, no to už ne. Proč to prostě nedotáhli do finálního konce a trošku více si s tím nepohráli.

asi prozatím zůstanu u NHL2004 a pokud se mi naskytne ta možnost si vyzkoušet NHL2005, tak to zkusím, ale podle toho, co si všude čtu dávám zatím ruce pryč
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Pár hotfixů, oprav... Downloady:

http://www.online-hockey.de/site_downloads.html
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

tak jsem to zkusil, už to mám doma (konečně :oops: ) a docela mě to chytlo. Asi je to tím, že je to trošku pozměněna 2004 a nějakou změnu už to chtělo.

Jen si trošku zvyknout na to ovládání, což je docela zmatek, a bude to

první zápas jsem potupně prohrál, ale to ovládání je fakt děs, nevím, jak si to nastavit. Nefunguje mi při nastavení klávesa F pro střelu a to je konec. Mohli to nastavování ovládání taky více promakat.
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

bigbalu píše:tak jsem to zkusil, už to mám doma (konečně :oops: ) a docela mě to chytlo. Asi je to tím, že je to trošku pozměněna 2004 a nějakou změnu už to chtělo.

první zápas jsem potupně prohrál, ale to ovládání je fakt děs, nevím, jak si to nastavit. Nefunguje mi při nastavení klávesa F pro střelu a to je konec. Mohli to nastavování ovládání taky více promakat.
Já jsem si to nastavil jako na Fifě a je to naprosto v pohodě (WASD, speciality:QER). Akorát mě zarazily ty tyčky, že jsou jakoby "otlučené", možná se mi to zdálo, ale takové hnusné tyče v NHL nevedou :roll:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

prf.KuBA píše:
bigbalu píše:tak jsem to zkusil, už to mám doma (konečně :oops: ) a docela mě to chytlo. Asi je to tím, že je to trošku pozměněna 2004 a nějakou změnu už to chtělo.

Já jsem si to nastavil jako na Fifě a je to naprosto v pohodě (WASD, speciality:QER). Akorát mě zarazily ty tyčky, že jsou jakoby "otlučené", možná se mi to zdálo, ale takové hnusné tyče v NHL nevedou :roll:
mohl bys mi to ovládání popsat detailněji, jak to máš nastaveno, pošli mi to třeba na SZ, dikes :oops:
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak tohle NHL je zatim fakt provar :( The best sux
Prosim nekoho, kdo ma na to nervy a naladu, a dokázal z toho udelat NHL ala všechny předchozí díly, kdy jsem si dokazál i zábavně zahrát, udělat (Hlavně to stupidní ovládání a dementní AI) TAK AT SE MI OZVE na ICQ nebo SZ.

Rád si od někoho vezmu savy... jinak to cédéčko přelomim a hodim do koše :fear:

Předem děkuji za kladné vyřízení objednávky 8-)
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Adamsquare píše:Tak tohle NHL je zatim fakt provar :( The best sux
Prosim nekoho, kdo ma na to nervy a naladu, a dokázal z toho udelat NHL ala všechny předchozí díly, kdy jsem si dokazál i zábavně zahrát, udělat (Hlavně to stupidní ovládání a dementní AI) TAK AT SE MI OZVE na ICQ nebo SZ.
připojuju se k tobě, kdyby někdo přišel na seriózní nastavení AI, tak ať mi píše na SZ 8-)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jo a jen tak... vsude se pise, nebo pisete ze nejde menit ovladani nebo co? :? Já ho mám normálně nestavený na mezeník CXY, ale celý to nák idioti překopaly tak to nák reaguje jinak :x
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Adamsquare píše:jo a jen tak... vsude se pise, nebo pisete ze nejde menit ovladani nebo co? :? Já ho mám normálně nestavený na mezeník CXY, ale celý to nák idioti překopaly tak to nák reaguje jinak :x
nastavení kláves jde měnit v poho, ale né všech, což je trošku problém, třeba já bych si to navolil úplně jinak a hraje se mi to blbě, zatím, než si na to zvyknu 8-)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Přesně tak, spousta lidí je zvyklá používat vedle mezerníku třeba ALT, já teda rozhodně! :sad:
Bathory
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Bathory píše:Přesně tak, spousta lidí je zvyklá používat vedle mezerníku třeba ALT, já teda rozhodně! :sad:
no ale už jsem si trošku zvyknul, existuje nějaký path, který by umožňoval navolit všechny klávesy dle vlastních představ :(

Docela by se to hodilo
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

jo a už jsem přišel na další chybu ve hře, zkusím to popsat, snad to pochopíte:

hraju v oslabení, on útočí. Já ho zahákuju, rozhodčí hlásí, že se bude vylučovat na mé straně, čili bych měl hrát oslabení 5:3. Ale dá mí gól a jen vyjede ten můj z trestné a rozhodčí vůbec nepotrestá toho mojeho, co hákoval v tom oslabení. Podle normal pravidel bych měl hrát nové oslabení 5:4, ale hraje se normal 5:5, což bylo sice v tu chvíli fajn, ale je to chyba.

Setkal se už s tím taky někdo, nebo objevili jste ještě něco podobného?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

bigbalu píše:no ale už jsem si trošku zvyknul, existuje nějaký path, který by umožňoval navolit všechny klávesy dle vlastních představ :(

Docela by se to hodilo
Jasně že existuje, určitě ho tu najdeš :)
Bathory
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Bathory píše:Přesně tak, spousta lidí je zvyklá používat vedle mezerníku třeba ALT, já teda rozhodně! :sad:
Naštěstí hraju NHL na defaultní nastavení od 2002, protože na to moje se to fakt už nedalo. Přijdu ke kámošovi a musim nastavovat :(

TO BIGBALU: Teď to mám: A - bodyček, S - přihrávka, D - táhlá střela, W - "sprint", Q - přepneš se na jiného hráče a v okamžik kdy chceš ti přihraje, E - ta druhá vychytávka, R - to co zbylo (nepoužívám), mezerník - střela...kdo hraje Fifu tak je za vodou :D ->>Ostatní věci jako hráč bez puku se nastaví automaticky podle tohoto nastavení...
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jestli fakt nekdo dokaze mi to spachat tak jako to bylo u mě dycky tzn.

Mezerník - střela
C - přihrávka
X - rychlobruslení
Y - speciálka (kličky a tak...)

A bude to fungovat taky jako dycky tak ostane odemne velkou pusu :-D

Jinak to fakt hrat nebudu, a ten wrestling misto hokeje uz me taky pjekne štve!
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Adamsquare píše:Jestli fakt nekdo dokaze mi to spachat tak jako to bylo u mě dycky tzn.

Mezerník - střela
C - přihrávka
X - rychlobruslení
Y - speciálka (kličky a tak...)

A bude to fungovat taky jako dycky tak ostane odemne velkou pusu :-D

Jinak to fakt hrat nebudu, a ten wrestling misto hokeje uz me taky pjekne štve!
Příští díl se bude asi taky ovládat jinak než "CXY" :( Prostě se na tenhle systém vyprdni a nauč se nový :wink: Jinak tě to bude štvát...tady okolo "ASDW" máš mnoho kláves, takže není v ničem problém...
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

prf.KuBA píše:Příští díl se bude asi taky ovládat jinak než "CXY" :( Prostě se na tenhle systém vyprdni a nauč se nový :wink: Jinak tě to bude štvát...tady okolo "ASDW" máš mnoho kláves, takže není v ničem problém...
No jo, ale já víc kláves nepotřbuju a nechci, ve Fifě je to dobrý, ale hokej a fotbal je něco jinýho... prostě chci moje ovládání a hotovo!!! :x :)
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Adamsquare píše:
prf.KuBA píše:Příští díl se bude asi taky ovládat jinak než "CXY" :( Prostě se na tenhle systém vyprdni a nauč se nový :wink: Jinak tě to bude štvát...tady okolo "ASDW" máš mnoho kláves, takže není v ničem problém...
No jo, ale já víc kláves nepotřbuju a nechci, ve Fifě je to dobrý, ale hokej a fotbal je něco jinýho... prostě chci moje ovládání a hotovo!!! :x :)
Nevěřím že nenajdeš kompromis :roll: Tak si tu řadu kláves YXC nastav o řadu víš...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“