Je lepší myš zapojená v USB 2.0 nebo v PS/2 ?
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je lepší myš zapojená v USB 2.0 nebo v PS/2 ?
mam krysu Microsoft IntelliMouse Optical do USB a byla k ní aj redukce na PS/2...Je to jedno do kterého portu to zapojim nebo ma nejaky vyhodu? Diky
Naposledy upravil(a) Wixe dne ned 5. čer 2005, 20:40, celkem upraveno 5 x.
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Když máš myš s USB rozhraním, tak jí zapoj do USB a neřeš to...Wixe píše:tak co teda ? TomV, karf vs. JanoS![]()
ja bych zustal u toho USB, ale JanoS ma opacny nazor
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jednoznacne USB .... prenos dat je rychlejsi .... mys sa da odpajat a pripajat za chodu ....., jedina nevihoda je mierne vyssie zatazanie systemu pri praci s USB ......( ale na modernich PC je to naozaj zanezbatelne....... ) .... jednoznacne USB .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jám mám PS/2 myšku nastavenou na 200 a za USB bych ji nevyměnil. Pravda, USB portů nemám na rozdávání a počítač taky není nejrychlejší, ale neplánuju to ani do budoucna.
Že by byla USB myš rychlejší jsem nezaznamenal a tu možnost mám a taky zatěžuje trošku i CPU, je ale fakt, že na 3GHz Pentiu člověk nic nepozná, jenže já mám 1,3 Tuleně a počítám každý takt a kolikrát za rok potřebuju vytáhnout myš ze zapnutýho PC. U svýho vůbec, takže maximálně u těch co stavím.
Že by byla USB myš rychlejší jsem nezaznamenal a tu možnost mám a taky zatěžuje trošku i CPU, je ale fakt, že na 3GHz Pentiu člověk nic nepozná, jenže já mám 1,3 Tuleně a počítám každý takt a kolikrát za rok potřebuju vytáhnout myš ze zapnutýho PC. U svýho vůbec, takže maximálně u těch co stavím.
Bathory
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: PS/2
Já som si toho všimol tiež. Pak jsem nahodil PS/2 a jede to lépe (btw. mám takový lepší pocit s ps/2, ale nevím čím toJanoS píše:Ja som si napr. všimol kým som mal myš na USB že pri pohybe trhá keď je hodne zaťažený systém.
Nejlepší asi bude když to vyzkoušíš a sám si vybereš...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- miho
- Čestný člen

-
Ja jsem pro PS/2 podle pravidla kdyz to funguje tak proc si komplikovat zivot? Abych musel v DOSu resit problemy s nejakym legacy rezimem? Nebo abych nemohl mysovat kdyby se zblaznil ovladac USB?
PS/2 se da "pretaktovat" na 200Hz takze rychlost odpada. Co myslite tim P&P? Jako ze se PS/2 neda vymenit za chodu? Popravde jsem to jeste nezkousel tak nevim
ale docela mne to prekvapuje 
PS/2 se da "pretaktovat" na 200Hz takze rychlost odpada. Co myslite tim P&P? Jako ze se PS/2 neda vymenit za chodu? Popravde jsem to jeste nezkousel tak nevim
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

- Jája
- Středně pokročilý

Vyměnit za chodu se dá, aspoň mi to vždycky šlo když jsem něco testoval. Jenom když při zapnutí pc a následnym postu biosu neni nějaká myš do ps2 zapojená tak se port vubec nezinicializuje a pak už ti pozdější připojení nepomuže a musíš resetovat.miho píše:PS/2 se da "pretaktovat" na 200Hz takze rychlost odpada. Co myslite tim P&P? Jako ze se PS/2 neda vymenit za chodu? Popravde jsem to jeste nezkousel tak nevimale docela mne to prekvapuje
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- Wixe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no mam to porad v USB a žadnych problemu co tu nekteri popisuji jsem si nevšiml ani s tim mirnym zatizeni CPU (barton 2500+), takže to v tom USB asi necham...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus