Mobile Athlon 2500MHz a Mark05 - CPU test
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Asimov
- Začátečník

Mobile Athlon 2500MHz a Mark05 - CPU test
Mám Mobile Athlon 2600+@2500MHz a v Marku 05 - CPU testu mi to háže 1660 bodů, což je hodnota tak pro Duron 1600. Tenhle procesor má atakovat 4000 bodů v tom CPU testu. Nesetkal se s tím už někdo? protože ten procesor reálně má výkon v pořádku, zkoušel jsem komprimace RAR, Sandru atd a všude jsou výsledky OK. Jen mark05 mi háže hovadiny a i s mojí 9800PRO mám výsledné score cca 1300.
- Boin
- Začátečník

-
- Asimov
- Začátečník

- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no a nepřehřívá se ti moc při tom testování? Pak by mohl snížit uměle fakt nebo vkládat jiné ïnstrukce a to by možná i odpovídalo.Asimov píše:Neregistrovaná verze jinak než default ani nejede, nějaké jiné nápady ? Nemusíte mě zkoušet z nastavování BIOSu atd
Jaké hodnoty dosahuješ dejme tomu na 2400MHz?
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Asimov
- Začátečník

bigbalu píše:no a nepřehřívá se ti moc při tom testování? Pak by mohl snížit uměle fakt nebo vkládat jiné ïnstrukce a to by možná i odpovídalo.Asimov píše:Neregistrovaná verze jinak než default ani nejede, nějaké jiné nápady ? Nemusíte mě zkoušet z nastavování BIOSu atd
To sem si taky říkal, teplota je pořád 46 v klidu a 51 při zátěži. Ještě mě napadlo, jestli to není tím, že deska detekuje UNKNOWN PROC 2500 MHz. I ten mark hlásí neznámý procesor, jen sandra ví, že to mobile athlon. Novej BIOS není na moji desku zatim žádnej.
- samantino
- Nováček

myslím, že tím to nebude. A nejsou nějaké problémy v nastavení grafiky?Asimov píše:bigbalu píše: no a nepřehřívá se ti moc při tom testování? Pak by mohl snížit uměle fakt nebo vkládat jiné ïnstrukce a to by možná i odpovídalo.
Ještě mě napadlo, jestli to není tím, že deska detekuje UNKNOWN PROC 2500 MHz. I ten mark hlásí neznámý procesor, jen sandra ví, že to mobile athlon.
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník

-
Když tě nemusíme zkoušet na nastavování Biosů, tak bys mohl vědět že XP-M se ve všech desktopech v Biosu značí jako K7 UNKNOWN....Asimov píše:Ještě mě napadlo, jestli to není tím, že deska detekuje UNKNOWN PROC 2500 MHz. I ten mark hlásí neznámý procesor, jen sandra ví, že to mobile athlon. Novej BIOS není na moji desku zatim žádnej.bigbalu píše: Jaké hodnoty dosahuješ dejme tomu na 2400MHz?
Ale to ti výkon nesráží......viděl bych to ovladače.
- samantino
- Nováček

jj, třeba špatně nastavení grafika. A nebo taky může být problém v úplně něčem jiném (paměti). a nehází to nějký problém e Správci zařízení?Boin píše:Když tě nemusíme zkoušet na nastavování Biosů, tak bys mohl vědět že XP-M se ve všech desktopech v Biosu značí jako K7 UNKNOWN....Asimov píše: Ještě mě napadlo, jestli to není tím, že deska detekuje UNKNOWN PROC 2500 MHz. I ten mark hlásí neznámý procesor, jen sandra ví, že to mobile athlon. Novej BIOS není na moji desku zatim žádnej.
Ale to ti výkon nesráží......viděl bych to ovladače.
- Asimov
- Začátečník

Zkoušel jsem 2000-2500 MHz a pořád cca 1600 bodů celkový skóre. Asi to bude chtít reinstal, přeci jen tam byl předtím thoroughbred, 5 různých grafik a ty wokna maj tak rok od instalace. Všechno se tváří korektně, žádnej problém ten systém nemá, jen ten výkon v marku05 a mám dojem, že i doom3 se začal hůř hejbat. Akorát si nepamatuju přesně kolik fps to jelo před výměnou procesorů.
- soundstorm
- Začátečník

-
pani akoze nic v zlom ale urcite sa tu bavite o 3DMarku 2005?!
Lebo v 3DMArku 2005 ti henten procesor urcite nebude hadzat score 4000!!!!
Skor mi to pripada ako keby si sa bavil o 3DMark03!!!!!!!!!!!!!!!!
Score 4000 dosahuju masiny s X800Pro atd
Nejak sa mi to nezda kamo o com to rozpravas
Lebo v 3DMArku 2005 ti henten procesor urcite nebude hadzat score 4000!!!!
Skor mi to pripada ako keby si sa bavil o 3DMark03!!!!!!!!!!!!!!!!
Score 4000 dosahuju masiny s X800Pro atd
Nejak sa mi to nezda kamo o com to rozpravas
MB: LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: Opteron 146@FX-57 + TT Big TyphoonRAM:2x512GB 500MHz ADATA VGA: Gainward Bliss 7900GT@640/1860 Volt mod +Zalman VF900 AUDIO: SB Audigy 2 Platinum EX + Logitech X-530 5.1 HDD: 2xHitachi SATA 160GB + Hitachi IDE 7K250 120GB & Barracuda 40GB CDROM: LG 4163B DVD-+RW TV Card: Aver Hybrid TV+FM Card Case: Thermaltake Armor Silver
- Asimov
- Začátečník

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Zkus jine (nejnovejsi) ovladace na grafiku, jinak reinstal. Mel bys mit kolem 2500k celkove a 3500-4000 CPU skore.Asimov píše:Ty si riadne prečítaj o čom sa tu hovoríBavíme se o CPU TESTu, kterej je součástí marku05, nikoliv o celkovým score........ jinak jdu reinstalovat právě, tak snad.....se zadaří.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- Asimov
- Začátečník

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ono to CPU skore neni uplne nezavisle na grafice, tak to radsi jeste testni s tema pipkama.Asimov píše:Po reinstalu woken, mám s 9800SE bez zaplých pipek celkové score 1541, což už odpovídá, ale to CPU score jen 2541 a to sem zkusil 2200-2500 MHz. V podstatě se výsledek houpe kolem 2540 bodů. No haluz, jdu to zaspat.
- Boin
- Začátečník

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Asimov
- Začátečník

Patch jsem už dal taky. Grafika už svoji práci dělá dobře, v testech, kde jde o grafickej výkon je to OK, ale ten procesor prostě bída. Když dám komprimace RARem a různý početní testy, tak to jede jako blázen, ale jak je tam grafika, tak se tomu nechce, zkusim ještě silnější zdroj a pak už fakt nevim. Třeba by to fakt chtělo novej BIOS, protože třeba instalace WIN jela otřesně..................
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Zkus treba Aquamark, kolik ti to da v CPU i GPU testu, pokud to bude OK, tak by nejakej 3Dmark05, ktere je stejne celkem o nicem neresil.Asimov píše:Patch jsem už dal taky. Grafika už svoji práci dělá dobře, v testech, kde jde o grafickej výkon je to OK, ale ten procesor prostě bída. Když dám komprimace RARem a různý početní testy, tak to jede jako blázen, ale jak je tam grafika, tak se tomu nechce, zkusim ještě silnější zdroj a pak už fakt nevim. Třeba by to fakt chtělo novej BIOS, protože třeba instalace WIN jela otřesně..................