utilita na prepinani rezimu ATA ma maxtor 9
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
utilita na prepinani rezimu ATA ma maxtor 9
zdravim, potreboval bych utilitu na prepnuti rezimu disku ze serie 9 160GB, nejakou starsi jsem to prepnul na ATA66 kvuli starsi desce ale ted bych to potreboval prepnout z5 na ATA133. Neco jsem cetl tady ale bohuzel bez odpovedi. Predem diky 
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
tou hitachi feature tool by to mělo jet...nebo jsem měl taky utilitu přímo od maxtoru někde na disku ale to bych musel vědět kde nebo alespoň jak se to jmenovalo
vim že jsem ten soft tenkrát našel přes google, ale teď mě nenapadá co tam zadat aby to vyplivlo nějaký použitelný výsledek
vim že jsem ten soft tenkrát našel přes google, ale teď mě nenapadá co tam zadat aby to vyplivlo nějaký použitelný výsledek
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
pokud to s ní šlo na 66, tak to s ní musí jít i zpět na 100, ne ? rozdíl 100 vs 133 je nulajda píše:tim jsem to zkousel ale bohuzel nefunguje, jeste testu, ta utilita se jmenopvala 66to100.exe, prepinat to jde do ruznych rezimu, ale bohuzel jen do ATA100 a navic to je pro starsi radu disku. I tak diky
on i rozdíl 66 vs 100 je dost malej...max 5%...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
to je sice pravda ale 100 nebo 133 vypada porad lip nez 66MaWa píše:pokud to s ní šlo na 66, tak to s ní musí jít i zpět na 100, ne ? rozdíl 100 vs 133 je nulajda píše:tim jsem to zkousel ale bohuzel nefunguje, jeste testu, ta utilita se jmenopvala 66to100.exe, prepinat to jde do ruznych rezimu, ale bohuzel jen do ATA100 a navic to je pro starsi radu disku. I tak diky![]()
on i rozdíl 66 vs 100 je dost malej...max 5%...
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jda
- Nováček