GF4 Ti 4200 - karta mi vykresluje na monitor zelený tečky
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Roen
- Nováček

-
GF4 Ti 4200 - karta mi vykresluje na monitor zelený tečky
Mám grafickou kartu znAsus GF4Ti a před několika dny mi začala na monitoru u některých her vykreslovat zelený tečky.Nejdřív jsem si mysell,že jde o chybu DirectX,ale po přeinstalovaní systému,chyba nezmizela.Dokonce když naběhne šetříč,po určité chvilce začínají na monitoru přibejvat zelený tečky.
U hry Mafia to vypadalo,že je chyba v nastavení,protože tečky kopírovaly hrany objektů a když jsem zapnul vyhlazovaní,tak bylo po problémech.Ale nakonec,se tečky v každém případě někde objeví.Karta není přetaktovaná a paměti se nepřehřívaji.Pasiv na nich neni,ale při zátěži nijak nehřejou.Potřeboval vědět zhruba o jaký problém jde.Díky za každou informaci.
U hry Mafia to vypadalo,že je chyba v nastavení,protože tečky kopírovaly hrany objektů a když jsem zapnul vyhlazovaní,tak bylo po problémech.Ale nakonec,se tečky v každém případě někde objeví.Karta není přetaktovaná a paměti se nepřehřívaji.Pasiv na nich neni,ale při zátěži nijak nehřejou.Potřeboval vědět zhruba o jaký problém jde.Díky za každou informaci.
Roen
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Roen
- Nováček

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pacifist
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Asus GF4 Ti 4200
Mám stejnej problém (Asus GF4 Ti 4200), taky zelený tečky na tmavým pozadí a při nabíhání PC barevné vertikální pruhy a prakticky nečitelnej BIOS. Je to v reklamaci takže uvidíme. Vydržela rok, žádné přetaktování.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Z
- Nováček

- Rakosni(CZ)ek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten samej problem (Sparkle G4ti 4200 128MB) .... chlazni nepomohlo, zkusil sem brutalni podtakt, a vsechno bylo ok ... takze karta asi kaput ... tet je na reklamacce, (us je tam dost dlouho) .. tak snad novou nesezenou, a vratijou me penizky
pres 5k za G4 by se siklo 
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Mam podobnej problem se starodavnou GeFo2 GTS
Vobcas se delaj tecky ruznobarevny ve velkym mnozstvi je tam polomrtva pamet a vadi ji kolisani napeti u me to zpusobuje blbej ATX konektor
gdyz ho vytahnu a dam z5 tak to vecinou zase jede (ted sem konektoru trochu pomoh tak snad nakou dobu vydrzi
)
Vobcas se delaj tecky ruznobarevny ve velkym mnozstvi je tam polomrtva pamet a vadi ji kolisani napeti u me to zpusobuje blbej ATX konektor
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- Z
- Nováček

Prave nevim jestli mam tu reklamaci vubec jeste zkouset protoze tu kartu mam neco pres rok a do nedavna slapala uplne bez problemu a brnenska pobocka firmy TS Bohemia je vyhlasena svym pristupem k reklamacim
Zatim zkousim ofukovat paměti vetrackama a podtaktovanim ale zlepseni je minimalni
Kazdopadne bych rad vedel jak s tou reklamaci dopadnes ze bych to pripadne taky zkusil
Zatim zkousim ofukovat paměti vetrackama a podtaktovanim ale zlepseni je minimalni
Kazdopadne bych rad vedel jak s tou reklamaci dopadnes ze bych to pripadne taky zkusil
- Rakosni(CZ)ek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno z TSbohemia mam asi 80% sveho komplu a us od nich 100% nic nekoupimZ píše:Prave nevim jestli mam tu reklamaci vubec jeste zkouset protoze tu kartu mam neco pres rok a do nedavna slapala uplne bez problemu a brnenska pobocka firmy TS Bohemia je vyhlasena svym pristupem k reklamacim![]()
Zatim zkousim ofukovat paměti vetrackama a podtaktovanim ale zlepseni je minimalni![]()
ale zatim vsecko vyreklamovali OK
PS: Na pamti sem taky dal extra 8cku vetrak a nepomohlo to ... a na jadru sem mel vodu .. takze f tom problem urcite nebyl
//EDIT: tetka jedu na S3 4MB ... jak je ten svet kruty
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
- Z
- Nováček

No u me to zacalo tak ze se mi kosalo video pokud nebylo ve fullscreenu ale ted to doslo tak daleko ze se mi to zacina sekat nebo vypadavat obraz uz i v oknech
to uz se na tom neda skoro ani makat...
pProste to vykazuje vsechny znamky toho ze se prehriva a pritom ta karta hreje minimalne... asi zkusim podtaktovat kompletne cely komp protoze uz sem z toho vazne jelen nebo to jednoduse cele vynesu na strechu a shodim na chodnik

pProste to vykazuje vsechny znamky toho ze se prehriva a pritom ta karta hreje minimalne... asi zkusim podtaktovat kompletne cely komp protoze uz sem z toho vazne jelen nebo to jednoduse cele vynesu na strechu a shodim na chodnik
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
kde to prosim bude? se tam stavimZ píše:No u me to zacalo tak ze se mi kosalo video pokud nebylo ve fullscreenu ale ted to doslo tak daleko ze se mi to zacina sekat nebo vypadavat obraz uz i v oknechto uz se na tom neda skoro ani makat...
pProste to vykazuje vsechny znamky toho ze se prehriva a pritom ta karta hreje minimalne... asi zkusim podtaktovat kompletne cely komp protoze uz sem z toho vazne jelen nebo to jednoduse cele vynesu na strechu a shodim na chodnik![]()
jinak...levne znacky casto mivaj blbe nasazene chladice... pripadne tam maj v rozku tunu silikonu a zbytek nic...
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak přesně tohle se mi stalo na staré neznačkové G2MX400. Měl jsem ji blbě nasazenou ve slotu a po pár dnech se na monitoru zobrazovaly zelené tečky ve dvou až čtyřech pruzích. Musel jsem ji reklamovat, ale stejně jsem ji potom vyměnil za Asuse
Nějaké podtaktování, změna chladiče ani nic jiného, co tu lidi radí, ti nepomůže, prostě se jí co nejdříve zbav
Nějaké podtaktování, změna chladiče ani nic jiného, co tu lidi radí, ti nepomůže, prostě se jí co nejdříve zbav
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Z
- Nováček

To me taky napadlo ale v tom chyba rozhodne nebyla zkousel sem ho znova podmaznout pastou ale malem sem ho ani neodlepil... Proste to vypada ze odesly pameti protoze jinak uz si to vysvetlit nedokazu a uz sem toho vyzkousel opravdu hodne
no asi si zacnu vymyslet neco pro reklamacni oddeleni nekde sem slysel ze je nejlepsi poslat tam pritelkyni s naucenyma vetama: Mi to nefunguje. Ja to neinstalovala . Asi je to zkazene.