GF4 Ti 4200 - karta mi vykresluje na monitor zelený tečky

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Roen
Nováček
Nováček

GF4 Ti 4200 - karta mi vykresluje na monitor zelený tečky

Příspěvek od Roen »

Mám grafickou kartu znAsus GF4Ti a před několika dny mi začala na monitoru u některých her vykreslovat zelený tečky.Nejdřív jsem si mysell,že jde o chybu DirectX,ale po přeinstalovaní systému,chyba nezmizela.Dokonce když naběhne šetříč,po určité chvilce začínají na monitoru přibejvat zelený tečky.
U hry Mafia to vypadalo,že je chyba v nastavení,protože tečky kopírovaly hrany objektů a když jsem zapnul vyhlazovaní,tak bylo po problémech.Ale nakonec,se tečky v každém případě někde objeví.Karta není přetaktovaná a paměti se nepřehřívaji.Pasiv na nich neni,ale při zátěži nijak nehřejou.Potřeboval vědět zhruba o jaký problém jde.Díky za každou informaci.
Roen
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

bud se ti prehrejva jadro nebo ta karta uz tahne do vecny lovist, uprimnou soustrast :(
0118 999 881 999 119 7253
Roen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roen »

Tak to neni potěšující zpráva.jen by to chtělo něco konkrétního.Nemám jí ani dva měsíce.To je v pytli jestli odejde.
Roen
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Roen píše:Tak to neni potěšující zpráva.jen by to chtělo něco konkrétního.Nemám jí ani dva měsíce.To je v pytli jestli odejde.
tohle vypada jednoznacne ja vadne jadro, rikam zkus se podivat na chladic jestli se ti neprehriva, popripade zkus lip vetrat
0118 999 881 999 119 7253
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Roen píše:Tak to neni potěšující zpráva.jen by to chtělo něco konkrétního.Nemám jí ani dva měsíce.To je v pytli jestli odejde.
a záruku nemáš?
ignorelist: kremrole a dezoláti
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

skús ju podtakovat a uvidis

alebo este ci si to nprehnal s FSB - skus dat defaulty - AGP66MHZ - prilis vysoka freq. AGP nerobi karte dobre
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Pacifist
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Asus GF4 Ti 4200

Příspěvek od Pacifist »

Mám stejnej problém (Asus GF4 Ti 4200), taky zelený tečky na tmavým pozadí a při nabíhání PC barevné vertikální pruhy a prakticky nečitelnej BIOS. Je to v reklamaci takže uvidíme. Vydržela rok, žádné přetaktování.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

vycistit od prachu, zkontrolovat vetraky, nacpat novou pastu, vic ofukovat...
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

toto sa m stávalo v iba v gameskách s betaverziami 56.72

stiaholo som 53.03 - 56.72 ofiacial nebolo k dispozicii- a bolo to uz OK

takze vyskúsaj NEW, OFICIAL DRIVERS
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Z
Nováček
Nováček

Příspěvek od Z »

Mam podobny problem jako popisoval Pacifist, mam Sparkle Ti4200 128DDR uz jsem vyzkousel skoro vsechno ale nevim si s tim rady a GK uz nemam v zaruce :(
Rakosni(CZ)ek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(CZ)ek »

Ten samej problem (Sparkle G4ti 4200 128MB) .... chlazni nepomohlo, zkusil sem brutalni podtakt, a vsechno bylo ok ... takze karta asi kaput ... tet je na reklamacce, (us je tam dost dlouho) .. tak snad novou nesezenou, a vratijou me penizky :) pres 5k za G4 by se siklo :)
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jestli tecky pribyvaji, tak se nutne prehriva... sundejte origos chladice a hodte tam neco poradneho...
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Mam podobnej problem se starodavnou GeFo2 GTS :twisted:
Vobcas se delaj tecky ruznobarevny ve velkym mnozstvi je tam polomrtva pamet a vadi ji kolisani napeti u me to zpusobuje blbej ATX konektor :evil: gdyz ho vytahnu a dam z5 tak to vecinou zase jede (ted sem konektoru trochu pomoh tak snad nakou dobu vydrzi :twisted: )
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Z
Nováček
Nováček

Příspěvek od Z »

Prave nevim jestli mam tu reklamaci vubec jeste zkouset protoze tu kartu mam neco pres rok a do nedavna slapala uplne bez problemu a brnenska pobocka firmy TS Bohemia je vyhlasena svym pristupem k reklamacim 8)
Zatim zkousim ofukovat paměti vetrackama a podtaktovanim ale zlepseni je minimalni :(
Kazdopadne bych rad vedel jak s tou reklamaci dopadnes ze bych to pripadne taky zkusil :wink:
Rakosni(CZ)ek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rakosni(CZ)ek »

Z píše:Prave nevim jestli mam tu reklamaci vubec jeste zkouset protoze tu kartu mam neco pres rok a do nedavna slapala uplne bez problemu a brnenska pobocka firmy TS Bohemia je vyhlasena svym pristupem k reklamacim 8)
Zatim zkousim ofukovat paměti vetrackama a podtaktovanim ale zlepseni je minimalni :(
Kazdopadne bych rad vedel jak s tou reklamaci dopadnes ze bych to pripadne taky zkusil :wink:
mno z TSbohemia mam asi 80% sveho komplu a us od nich 100% nic nekoupim :) ... reklamace u nich fakt zazitek .. jak ti tam hyrijou ochotou:)
ale zatim vsecko vyreklamovali OK :? .. jeste ze ta karta byla odjinud 8)
PS: Na pamti sem taky dal extra 8cku vetrak a nepomohlo to ... a na jadru sem mel vodu .. takze f tom problem urcite nebyl :wink: ... cesem me to zacalo hazet aji artefakty v 3DM ... to us sem se definitvne rozhodl pro reklamacku
//EDIT: tetka jedu na S3 4MB ... jak je ten svet kruty :old9: :jaw:
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
Z
Nováček
Nováček

Příspěvek od Z »

No u me to zacalo tak ze se mi kosalo video pokud nebylo ve fullscreenu ale ted to doslo tak daleko ze se mi to zacina sekat nebo vypadavat obraz uz i v oknech :( to uz se na tom neda skoro ani makat...
pProste to vykazuje vsechny znamky toho ze se prehriva a pritom ta karta hreje minimalne... asi zkusim podtaktovat kompletne cely komp protoze uz sem z toho vazne jelen nebo to jednoduse cele vynesu na strechu a shodim na chodnik :roll: :twisted:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Z píše:No u me to zacalo tak ze se mi kosalo video pokud nebylo ve fullscreenu ale ted to doslo tak daleko ze se mi to zacina sekat nebo vypadavat obraz uz i v oknech :( to uz se na tom neda skoro ani makat...
pProste to vykazuje vsechny znamky toho ze se prehriva a pritom ta karta hreje minimalne... asi zkusim podtaktovat kompletne cely komp protoze uz sem z toho vazne jelen nebo to jednoduse cele vynesu na strechu a shodim na chodnik :roll: :twisted:
kde to prosim bude? se tam stavim :lol:

jinak...levne znacky casto mivaj blbe nasazene chladice... pripadne tam maj v rozku tunu silikonu a zbytek nic...
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak přesně tohle se mi stalo na staré neznačkové G2MX400. Měl jsem ji blbě nasazenou ve slotu a po pár dnech se na monitoru zobrazovaly zelené tečky ve dvou až čtyřech pruzích. Musel jsem ji reklamovat, ale stejně jsem ji potom vyměnil za Asuse

Nějaké podtaktování, změna chladiče ani nic jiného, co tu lidi radí, ti nepomůže, prostě se jí co nejdříve zbav
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Z
Nováček
Nováček

Příspěvek od Z »

To me taky napadlo ale v tom chyba rozhodne nebyla zkousel sem ho znova podmaznout pastou ale malem sem ho ani neodlepil... Proste to vypada ze odesly pameti protoze jinak uz si to vysvetlit nedokazu a uz sem toho vyzkousel opravdu hodne :roll: no asi si zacnu vymyslet neco pro reklamacni oddeleni nekde sem slysel ze je nejlepsi poslat tam pritelkyni s naucenyma vetama: Mi to nefunguje. Ja to neinstalovala . Asi je to zkazene. :?
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Nebo je to blbym napetim :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“