Nevite někdo, jak udělat, aby byl zvuk modemu při připojování na klasickou dial-up linku slyšet v reproduktorech ze zvukovky, a ne z "blbýho" reproduktorku na modemu?
Před zformátováním PC mi to fungovalo, ale jak a kde to bylo nastaveno to netuším. Je to problém software nebo hardware?
Díky za odpovědi.
zvuk připojování modemu do reproduktorů??? - vyřešeno
Moderátor: CageJ
- kuavik
- Mírně pokročilý

zvuk připojování modemu do reproduktorů??? - vyřešeno
Naposledy upravil(a) kuavik dne pon 18. říj 2004, 10:53, celkem upraveno 1 x.
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1, Musíš mít interní modem
2, Zvukový výstup modemu musíš mít propojený na TAD vstup zvukovky
3, TAD vstup musíš mít povolený v mixéru zvukovky.
4, Musíš mít správně nastavené registry modemu, aby vůbec nějaké zvuky vydával (ATL3M3).
Hezky si ty zvuky užij
U externího modemu je to ještě jednodušší, propoj si kablíkem výstup na sluchátka modemu s linkovým vstupem zvukovky.
2, Zvukový výstup modemu musíš mít propojený na TAD vstup zvukovky
3, TAD vstup musíš mít povolený v mixéru zvukovky.
4, Musíš mít správně nastavené registry modemu, aby vůbec nějaké zvuky vydával (ATL3M3).
Hezky si ty zvuky užij
U externího modemu je to ještě jednodušší, propoj si kablíkem výstup na sluchátka modemu s linkovým vstupem zvukovky.
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: zvuk připojování modemu do reproduktorů???
Ve vlastnostech modemu stačí zaškrtnout zvukový výstup, nebo tak nějak se to jmenuje. Je tam pouze volba zap/vyp. Žádný kabel na spojení se zvukovkou nepotřebuješ. Taky musí být nainstalován onen zvukový ovladač modemu.kuavik píše:Nevite někdo, jak udělat, aby byl zvuk modemu při připojování na klasickou dial-up linku slyšet v reproduktorech ze zvukovky, a ne z "blbýho" reproduktorku na modemu?
Před zformátováním PC mi to fungovalo, ale jak a kde to bylo nastaveno to netuším. Je to problém software nebo hardware?
Díky za odpovědi.
Bathory
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No a ten je součástí driverů k modemu. Já jsem takhle posledně hledal, jak naopak u kamaráda modem z reproduktorů vypnout. Ve vlastnostech modemu to sice zatrhnout šlo, ale zvuk jel dál. Pak jsem našel ovladač v msconfigu/po spuštení, který se automaticky zaváděl po startu OS, takže jsem ho odstavil a pak už bylo ticho.kuavik píše:Aha tak to jsem asi nenainstaloval ten zvukový ovladač, protože zapojení je OK. díky
Bathory
- kuavik
- Mírně pokročilý

vše se vyřešilo updatem ovladače přes WinXP aktualizace. s tím souvidelo i zvšení rychlosti připojení viz. thread http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=18703