Zapojení do RAID
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Martin Veselý
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Spectral
- Středně pokročilý
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Spectral
- Středně pokročilý
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Spectral
- Středně pokročilý
-
To nic, podle mě jsou si ten Max a WD JB tak zhruba rovni, ale aspoň si teď nemusím připadat jako idiot, když jsem tvrdil, že DM+9 je někdy rychlejší a každý mě stíral, že nemám pravdu... (viz http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 02e209973e)ICE píše:hmm, holt je v tomhle testu tvuj disk asi rychlejsi...
Veterán
- KuKla
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- hadr
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Nic si z toho nedelej Ice, ja mam s 80JB take velmi podobny vysledek. Netvrdim ze to implikuje, ze je to tak spravne. Ale at na to koukam jak na to koukam porad nevidim co se na tom Kukle a hadrovi nelibi. 13.3 ms seek je myslim ok a 40.5MB/s average cteni je myslim take v norme.
Nestrili si z nas nahodou?
Nestrili si z nas nahodou?
- KuKla
-
seek je ok ( i když hitachi má lepší )
cpu util a plynulost grafu je taky good
ovšem to čtení je fakt málo...read min by mělo být tak 26mb/s, read avg tak 43mb/s a read ma by mělo být skoro 60mb/s. právě proto si myslim, že by mohl jet jen na ata66, že nedosáhne těch 60mb/s na začátku disku...
ooops. teď jsem si to přečetl pořádně - ty ho máš na integr. raid řadiči ? zkoušels ho dát na normální řadič ?
ovšem to čtení je fakt málo...read min by mělo být tak 26mb/s, read avg tak 43mb/s a read ma by mělo být skoro 60mb/s. právě proto si myslim, že by mohl jet jen na ata66, že nedosáhne těch 60mb/s na začátku disku...
ooops. teď jsem si to přečetl pořádně - ty ho máš na integr. raid řadiči ? zkoušels ho dát na normální řadič ?
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
nene.. mam to na normalnim integr. radici. Raid na desce nemam.KuKla píše:seek je ok ( i když hitachi má lepší )
- ahila
- Nováček
-
Vyreklamoval som WD 20GB. Rovnaky uz nemali, tak som doplatil do ST 80 GB SATA, lebo uz jeden mam. Kupil som ho ked odisiel WD. Ja som tiez rozmyslal o RAID ale o RAID1. Dost ma nasralo ked odisiel disk aj ked si veci zalohujem. Raid som este neskusil. Zda sa mi to plytvanim miesom na zrkadliacom disku, ale zrkadlenie sa robi asi preto, ze na primarnom disku je OS. Ja mam systemovy disk WD 80 GB. Mohol by som vyuzit RAID1 aj keby ostal WD ATA 100 nadalej systemovy ? Ohlaste sa kto uz s RAID1 robil a co si o tom mysli.
caf ahila
caf ahila