AMD Sempron 3100+

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

AberF píše:
cool.user píše: ono to bude taky mozna tim ze je to zatim jen beta verze :wink:
Ehmm, Win XP 64bit Edition jsou beta??? Tak to je dobrej žert. Bráška děla u MS a podle jejich příručky jsou (osobně se zaručím jelikož je mám doma) tyhle XP už nějakej ten pátek "venku". Souhlasim s tim že nejsou dostupný, ale jde o to jen správně shánět :wink:
no ja ti verim ze tvuj bracha dela u ms, ale pochybuju o tom ze se dostal nekdy k pc :lol:

mrkni sem http://www.microsoft.com/windowsxp/64bi ... grade.mspx :wink:
0118 999 881 999 119 7253
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

neználek píše:Můj kolega chce koupit děckám počítač na HRY. Rozhoduje se mezi Athlon XP 3000+ Barton a Sempron 3100+. Jde jen o to vybrat procesor z hlediska výkonu, neberte v potaz možnosti upgradu. Pomozte nám rozhodnout. :worship: Díky.
Z hlediska vykonu i pripadneho upgradu na 64bit CPU je lepsi ten Sempron. Zvazil bych ale jestli radsi rovnou nepridat jeste 1k na A64 3000+
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

neználek píše:Můj kolega chce koupit děckám počítač na HRY. Rozhoduje se mezi Athlon XP 3000+ Barton a Sempron 3100+. Jde jen o to vybrat procesor z hlediska výkonu, neberte v potaz možnosti upgradu. Pomozte nám rozhodnout. :worship: Díky.
V podstatě Sempron (kvůli možnosti upgradu na socketu), ale když nechceš upgradovat tak postačí Athlon. :twisted:
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

cool.user píše:
AberF píše: Ehmm, Win XP 64bit Edition jsou beta??? Tak to je dobrej žert. Bráška děla u MS a podle jejich příručky jsou (osobně se zaručím jelikož je mám doma) tyhle XP už nějakej ten pátek "venku". Souhlasim s tim že nejsou dostupný, ale jde o to jen správně shánět :wink:
no ja ti verim ze tvuj bracha dela u ms, ale pochybuju o tom ze se dostal nekdy k pc :lol:

mrkni sem http://www.microsoft.com/windowsxp/64bi ... grade.mspx :wink:
Ty si jak magor :jaw: Umíš anglicky? Tak si to přelož a zjistíš že jde pouze o trial verzi :stupid:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

AberF píše:
Ty si jak magor :jaw: Umíš anglicky? Tak si to přelož a zjistíš že jde pouze o trial verzi :stupid:
o testovaci trial verzi :wink:
a priste si prosimte urazej sam sebe :wink:

//edit: to JD: provedeno
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pon 25. říj 2004, 12:46, celkem upraveno 1 x.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

to AberF: drz se please tema threadu, zadne 64-bit XP se zatim neprodavaji, k dispozici je zatim jen to na co upozornoval cool.user

to oba: zkracujte ty citace :x
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

cool.user píše:
AberF píše: Ty si jak magor :jaw: Umíš anglicky? Tak si to přelož a zjistíš že jde pouze o trial verzi :stupid:
o testovaci trial verzi :wink:
a priste si prosimte urazej sam sebe :wink:
Tak když to víš, tak co to tady kua skoužíš :evil:
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Jiri Drak píše:to AberF: drz se please tema threadu, zadne 64-bit XP se zatim neprodavaji, k dispozici je zatim jen to na co upozornoval cool.user

to oba: zkracujte ty citace :x
OK, ale ty XP jsou nedílnou součástí 64bit procesorů. Jo a nikdo tady neříká že se prodávají :roll: :wink:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

AberF píše:OK, ale ty XP jsou nedílnou součástí 64bit procesorů.
Ale v tomto threadu se resi 32bitovy sempron.
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Jiri Drak píše:
Ale no tak to snad ne? Sempron 3100 je procesor vycházející z architektury Athlonu 64 s jádrem NewCastle, pouze se zmenšenou L2 cache pamětí na 256 KB a bez podpory 64-bitových instrukcí. To znamená že je 64 bit, ale bez 64bit instrukcí :twisted:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

AberF píše:
Jiri Drak píše:
Ale no tak to snad ne? Sempron 3100 je procesor vycházející z architektury Athlonu 64 s jádrem NewCastle, pouze se zmenšenou L2 cache pamětí na 256 KB a bez podpory 64-bitových instrukcí. To znamená že je 64 bit, ale bez 64bit instrukcí :twisted:
je to presne opacne jak pises :roll:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

AberF píše:
Jiri Drak píše:
To tedy znamena, ze vsechny procesory jsou 64bitove, akorat nektere nemaji 64bitove instrukce :lol:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

AberF píše:
Jiri Drak píše:
a co je tedy na nem 64bitoveho kdyz neumi zpracovat 64b instrukce? :roll:
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Ehmm, Win XP 64bit Edition jsou beta??? Tak to je dobrej žert. Bráška děla u MS a podle jejich příručky jsou (osobně se zaručím jelikož je mám doma) tyhle XP už nějakej ten pátek "venku". Souhlasim s tim že nejsou dostupný, ale jde o to jen správně shánět :wink:

Tak na to, že tvuj bráška dělá u MS, máš DOST špatný info. Ty 64bit XPéčka, co jsou teď k mání jsou skutečně jen beta verzí určenou k testování. Když projedeš nějaký stránky, tak to najdeš. Až si vzpomenu, tak sem hodim link, proptože zrovna včera jsem si o tom čet na netu a je tam srovnávací test 64bit CPU + 64bit XP, 64bit CPU + 32bit XP, 32bit CPU + 32bit XP. Zkusim to najít, co nejdřív, ať mě nemáš za lháře.

EDIT: Tady je to:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... 0276#20276
Naposledy upravil(a) tovr1203 dne pon 25. říj 2004, 18:08, celkem upraveno 1 x.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tovr1203 píše:

Tak na to, že tvuj bráška dělá u MS, máš DOST špatný info. Ty 64bit XPéčka, co jsou teď k mání jsou skutečně jen beta verzí určenou k testování. Když projedeš nějaký stránky, tak to najdeš. Až si vzpomenu, tak sem hodim link, proptože zrovna včera jsem si o tom čet na netu a je tam srovnávací test 64bit CPU + 64bit XP, 64bit CPU + 32bit XP, 32bit CPU + 32bit XP. Zkusim to najít, co nejdřív, ať mě nemáš za lháře.
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1665 :roll:
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

tovr1203 píše:

EDIT: Tady je to:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... 0276#20276
Já tě za lháře nemám, nicméně až se dostanu k tomu manuálu dostanu znovu tak ti to oskenuju a hodim ti to sem.
Já taky nejsem lhář 8-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to já bych bral semprona 3100+....protože je na tom v poměru cena/výkon lépe než Barton... :wink:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Semprona....jednoznačne 3100+..... :wink:
AberF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AberF »

Všem co jsem odporoval se moc omlouvám
:oops: :oops: Měl toho Semprona půjčenýho a skutečně to 64bit není :oops: :oops:
Četl sem spoustu recenzí a dokonce i na Alzasoftu je prezentován jako 64bit a já debil jim věřil.
Ještě jednou velká omluva
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

ver nam a ne alzaci :roll: :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“