ATI Radeon Saphire 9500Pro 128MB
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- cardy
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ATI Radeon Saphire 9500Pro 128MB
Prosím o radu (postup) jak z grafiky dostat maximu.Popřípadě nějaké zkušenosti s takováním, upgrade biosu popř. odkaz na nějaké utiltiky.
Předem dík.
Předem dík.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cardy
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

To se takhle nedá říct, každý kousek je trochu jinýcardy píše:ňák nejsem s toho tady všeho moc moudrej potřeboval bych radu ušitou přesně tuhle kartu r9500 Pro Saphire.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Boin
- Začátečník

-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Přesně, ve verzi "PRO" už máš 8 pipek, takže už jenom OCBoin píše:Nestačí ti už výkon? No mě se ATItool moc neosvědčil....já voliím RIVATUNER+testy (3D MARK03, DOOM3+FAR CRY) myslim že takhle dostaneš spolehlivé frekvence bez artefatků
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- cardy
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- cardy
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a prosím o radu
Tak jsem si přes výkend postavil komp.
ale stále se mi nedaří taktnout garfiku
Zkoušel jsem prográmek atitool. Ale po spuštění mi pořát hlásí :
A Radeon 9500PRO has ben detected in your system.
Some of these card are bios locked against overclocking.
If overclocking does not work properly, download a modified bios from http://bios.techpowerup.com
Moc dobrej anglán nejsem ale pochopil jsem a vlez na tento odkaz stahnul bios a pálil jenže ... výsledek je stejnej.nejde taktnout.jedinýho co na tý grafice je - takovej malej přepínač ale.... nevim k čemu tam je.
Tak jsem si přes výkend postavil komp.
ale stále se mi nedaří taktnout garfiku
Zkoušel jsem prográmek atitool. Ale po spuštění mi pořát hlásí :
A Radeon 9500PRO has ben detected in your system.
Some of these card are bios locked against overclocking.
If overclocking does not work properly, download a modified bios from http://bios.techpowerup.com
Moc dobrej anglán nejsem ale pochopil jsem a vlez na tento odkaz stahnul bios a pálil jenže ... výsledek je stejnej.nejde taktnout.jedinýho co na tý grafice je - takovej malej přepínač ale.... nevim k čemu tam je.
MB: ASUS P5Q Deluxe, CPU: Intel Core 2 Duo E8400, RAM: Corsair 2x2GB DDR2 800 MHz XMS DHX CL4, VGA: Sapphire HD 4870 TOXIC 1GB DDR5 PCIE dual DVI-I, HDD: 3x Samsung SpinPoint F1 HD322HJ - 320GB SATA II, , LG GH22LS30, OS: Windows 7, CASE: Asus VENTO 7700