ATI Radeon Saphire 9500Pro 128MB

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
cardy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ATI Radeon Saphire 9500Pro 128MB

Příspěvek od cardy »

Prosím o radu (postup) jak z grafiky dostat maximu.Popřípadě nějaké zkušenosti s takováním, upgrade biosu popř. odkaz na nějaké utiltiky.

Předem dík.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

tak si hlavne precti FAQ a hromadu threadu okolo a verim ze tam najdes vsechny potrebne informace :-)
....ze by to byl MELOUN
cardy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cardy »

ňák nejsem s toho tady všeho moc moudrej potřeboval bych radu ušitou přesně tuhle kartu r9500 Pro Saphire.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

nainstaluj program ATI tool, ten ti zjisti maximalni frekvence graficke karty a potom si s tim staci uz jen trosku pohrat. Popripade Rivatuner.

Jo jeste zalezi jake mas drivery
....ze by to byl MELOUN
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

cardy píše:ňák nejsem s toho tady všeho moc moudrej potřeboval bych radu ušitou přesně tuhle kartu r9500 Pro Saphire.
To se takhle nedá říct, každý kousek je trochu jiný :wink: Musíš prostě testovat a hrát si s tím dokud nenajdeš optimum...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Nestačí ti už výkon? No mě se ATItool moc neosvědčil....já voliím RIVATUNER+testy (3D MARK03, DOOM3+FAR CRY) myslim že takhle dostaneš spolehlivé frekvence bez artefatků :)
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Boin píše:Nestačí ti už výkon? No mě se ATItool moc neosvědčil....já voliím RIVATUNER+testy (3D MARK03, DOOM3+FAR CRY) myslim že takhle dostaneš spolehlivé frekvence bez artefatků :)
Přesně, ve verzi "PRO" už máš 8 pipek, takže už jenom OC :wink: Samozřejmě by šlo ještě něco, ale to by už asi byo zbytečně...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
cardy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cardy »

Díky za všechny názory a rady.Po výkendu dám určitě vědět jak jsem uspěl.
cardy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cardy »

Zdravím a prosím o radu

Tak jsem si přes výkend postavil komp.

ale stále se mi nedaří taktnout garfiku :x :x :x

Zkoušel jsem prográmek atitool. Ale po spuštění mi pořát hlásí :

A Radeon 9500PRO has ben detected in your system.

Some of these card are bios locked against overclocking.

If overclocking does not work properly, download a modified bios from http://bios.techpowerup.com

Moc dobrej anglán nejsem ale pochopil jsem a vlez na tento odkaz stahnul bios a pálil jenže ... výsledek je stejnej.nejde taktnout.jedinýho co na tý grafice je - takovej malej přepínač ale.... nevim k čemu tam je.
MB: ASUS P5Q Deluxe, CPU: Intel Core 2 Duo E8400, RAM: Corsair 2x2GB DDR2 800 MHz XMS DHX CL4, VGA: Sapphire HD 4870 TOXIC 1GB DDR5 PCIE dual DVI-I, HDD: 3x Samsung SpinPoint F1 HD322HJ - 320GB SATA II, , LG GH22LS30, OS: Windows 7, CASE: Asus VENTO 7700
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“