Need for speed : Undeground 2 - DEMO!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Stoobi píše:SAKRA!!! Já bych to tak rád zkusil, ale stahovat se mi to nechce....to bych musel nechat kompa přes noc stahovat....

Tak bych to chtěl zkusit...proč to musej mít tak velký?
Alespoň se můžem vzájemně vyplakat na ramenou a tiše závidět těm, kterým pán bůh nadělil rychlé připojení.... :old9:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Roxyman píše:
Stoobi píše:SAKRA!!! Já bych to tak rád zkusil, ale stahovat se mi to nechce....to bych musel nechat kompa přes noc stahovat....

Alespoň se můžem vzájemně vyplakat na ramenou a tiše závidět těm, kterým pán bůh nadělil rychlé připojení.... :old9:
tj...ale fakt mě to prudí, ještě mě to nalákalo víc, když jsem viděl screeny a četl, že tam je naprostná volnost pohybu...JÁ TO CHCI ZKUSIT!!!!! :old9: :old9: :old9: :comp: :jaw: :jaw:
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Bomba píše:Taky jsem vyzkoušel a můžu říct, že ta grafika (stejná jako u pvního dílu) se mi taky moc nelíbí (NFS 5 je opravdu lepší), ale myslím, že je to o zvyku a názoru. Naopak co se mí velice líbí jsou zvuky (ty chci taky ve svojí škodárně) :lol:
Někdo se ptal jak to chodí? Tak na mojí nesmrtelné GF3 (v popisu) v 1024X768X32 detaily full (auto, okolí, odlesky), vypnuté takové ty: fog, motion blur, antializing, filtrování ... tedy většina of jenom ty detaily full
(a musím říct, že se mi to líbí víc bez těchto rozmazávacích ......)
no a chodí to: PARÁDNĚ! :) naprosto plynule!! 8-)
Takže hurá na tuto arkádu! NFSU 2 (U=unrealistic) :lol: :lol:
Je hezké, že to píšeš ty o tom motion blur. Nebo GF3 to snad umí ? ;-) Hrál jsem to bez těchto efektů a i s nima, pokazde je ten zazitek naprosto jiny a uprimne rikam, ze s MB a ostatnima efektama to bylo pro mne zajímavější. Proč to ale píšu ---- hodnoť jen to co znáš a ne to co jsi si odůvodnil, že není hezké, protože ti to nefunguje. :-)))
---
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

pac tam mas mapu skoro celeho mesta
0118 999 881 999 119 7253
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

tak jsem to konečně zapačil a musím uznat, že je to lepší než ednička, i když arkádovka je to pořád stejná. Na druhou stranu se při tom člověk skvěle odreaguje.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

lidi co ten drifting? ja nejsem schopnej udelat ani 20k bodu :cry:
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

podelany upc s moji 64bit lajnou nez to stahnu, to na to kaslu, 15 hodin to stahovat se mi nechce, tak si zahraju az za tejden no.
Ale sem na to docela zvedavej, asi to bude hodne dobry, jednicku sem hral asi 4x, takze myslim ze na par tejdnu mam o zabavu postarano :)
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

cool.user píše:lidi co ten drifting? ja nejsem schopnej udelat ani 20k bodu :cry:
No jedničku jsi asi nehrál...tipuju...
Je to, jak to napsat...."technika smykování"....jde o to udělat co možná nejvíc smyků v kuse za sebou....čím delší smyk ve vymezeném prostoru uděláš, tím víc bodíků získáš...
Takhle to bylo v prvním dílu a tady to myslím nebude jiné :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Roxyman píše:
cool.user píše:lidi co ten drifting? ja nejsem schopnej udelat ani 20k bodu :cry:
No jedničku jsi asi nehrál...tipuju...
Je to, jak to napsat...."technika smykování"....jde o to udělat co možná nejvíc smyků v kuse za sebou....čím delší smyk ve vymezeném prostoru uděláš, tím víc bodíků získáš...
jezis nejsem lama, jednicku jsem samozrejme hral a drift tam byl supr, akorat ze tady (v demu ->quick race -> drifting) se uz nedriftuje na uzavrene trati ale na silene blby otevreny trati a proste nejsem schopnej to nejak usmykovat.

//edit: ono se na temer rovnem useku celkem blbe driftuje :roll:
Naposledy upravil(a) Coololooser dne stř 27. říj 2004, 23:19, celkem upraveno 1 x.
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Tak sem to taky stahl, rozbaloval a napsalo me to ze soubor je poskozeny (v 70%)!!! :blee: :jaw: :stupid: :devil: :evil: Kdybyste nekdo vedeli co muzu udelat, aby to jelo tak SZ pls...
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Bomba píše:Je hezké, že to píšeš ty o tom motion blur. Nebo GF3 to snad umí ? ;-) Hrál jsem to bez těchto efektů a i s nima, pokazde je ten zazitek naprosto jiny a uprimne rikam, ze s MB a ostatnima efektama to bylo pro mne zajímavější. Proč to ale píšu ---- hodnoť jen to co znáš a ne to co jsi si odůvodnil, že není hezké, protože ti to nefunguje. :-)))
Tak ty co píšeš o tom sqvělém motion blur mi radši odůvodni proč by mi to "nepodporovala grafika" :) :lol:
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

cool.user píše:
Roxyman píše:No jedničku jsi asi nehrál...tipuju...
jezis nejsem lama, jednicku jsem samozrejme hral a drift tam byl supr, akorat ze tady (v demu ->quick race -> drifting) se uz nedriftuje na uzavrene trati ale na silene blby otevreny trati a proste nejsem schopnej to nejak usmykovat.

//edit: ono se na temer rovnem useku celkem blbe driftuje :roll:
Teď jsem si teprve pořádně přečetl na co si se ptal.... :oops: . Nějak se mi tam vklínilo : co je to ten drifting? Sakra promiň, lamou bych Tě nenazval ani v nejmenším...já se jen překouknul....

Jinak bych ani nereagoval, protože bohužel nemám tu možnost vyzkoušet tohle nářezové demíčko... :( . Tudíž se stahuju do ústraní a jen počkám kdo Ti na to co poradí...neb tohle bude zřejmě oříšek... :?
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

110k 8) ...ale pořád málo :roll: ...taky mně to nejdřív nešlo na poprvý sem dal jenom 40k...ale pak sem to nějak sladil a už to docela de..... nejvíc se těšim na drag...to je největšá adrenalin.....chce to vííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííc NO2 :twisted:
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Taky taky. Teď jsem zajel ten drift myslím, že kolem 115=hrůza a byl jsem jen těsně první (střední obtížnost). Možná, že to bude tou 350Zkou, protože má náhon na zadní kola=nevyužiješ tolik ruční brzdu. Jak jsem jezdil první díl tak jsem na drift bral zásadně auta s náhonem na přední kola nebo na všechny.
Velká škoda, že do dema nedali drag!! ten by byl lepší! ale vynahrazuje to ten free mod, kde můžeš vyzvat jakéhokoliv drivera- a musíš mu ujet těch 300m (jednoho než jsem chytl a předjel-snad 10minut)! :lol: to se mi fakt líbí 8)
pzn.: NO2 je vždy málo! :twisted:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jelikož jste mě tak nalákali, tak to taky stahuju, za tři hodiny jsem stáhnul 14% (rychlost 4,6kB/s), takže si ještě počkám, ale doufám, že to do večera bude a pak budu hrát....

jej, já se těším!!! :twisted: :twisted: :twisted: Obrázek
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Tak jsem stáhl a jen s otevřenou klapačkou zíral na tu nádheru. Zvuk mě doslova uchvátil :o na motion blur pěkně zapracovali, je takový jiný....
Zkoušel jsem na A64 3200 + 1024MB RX800 na high detail nádhera....na axp 2600+ 512MB R9800 to jede na high taky celkem slušně...ale měl jsem při tom vypnutý "light trials" docela mě to při jízdě vadí. Na hře se mi líbí změněný drift z nudného okruhu na rovnou trasu.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
stebloo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stebloo »

to vite ze ty auta se houpou a skacou jak ty HIP HOP kary z tech cernoskej filmu....proste to ma hydraulicky tlumce a da se skakat jednou stranou.. a predkem a zadkem proste mrdaaa

EDIT: myslim tohle http://stebloo.wz.cz/jump.avi

:-D :-D :-D :-D
Naposledy upravil(a) stebloo dne pát 29. říj 2004, 10:44, celkem upraveno 1 x.
Intel c2d E6850, Asus P5K Premium, 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Seagate 160 GB 8MB+Seagate Sata 160GB 8mb, ENERMAX PRO82+ 425W, DVD+-RW LG GSA H10N, Gainward 7600GS Golden sample 500@575, 1200@1500, WRT-311
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

takze, prisel jsem na to cim to bylo ze jsem nemohl slusne zajet ten drift.
1) drift se da jet celkem slusne az od cca 40-50fps
2) nesnazte se vyuzit kazdou zatacku na drift a radejs ji projedte abyste nabrali rychlost do dalsi
3)muj rekor zatim 113k :-D
4) nejdelsi povedeny drift byl 35k
stebloo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stebloo »

Ten drift mi na volantu moc nejde :sad: :(
Intel c2d E6850, Asus P5K Premium, 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Seagate 160 GB 8MB+Seagate Sata 160GB 8mb, ENERMAX PRO82+ 425W, DVD+-RW LG GSA H10N, Gainward 7600GS Golden sample 500@575, 1200@1500, WRT-311
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Taky jsem to teď nakopal do kompu ale mam tam tmu jako ostatní a vidim pouze zadní světla a lampy.....co s tim....už jste to nějak pořešili?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“