jo to mi taky delalo, jdi do OPTIONS, DISPLAY, CUSTOMIZE DISPLAY SETTING, a tam vypni LIGHTS TRAILS (musi bejt OFF)Boin píše:Taky jsem to teď nakopal do kompu ale mam tam tmu jako ostatní a vidim pouze zadní světla a lampy.....co s tim....už jste to nějak pořešili?
Need for speed : Undeground 2 - DEMO!
Moderátor: Baneshee
- stebloo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Intel c2d E6850, Asus P5K Premium, 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA, Seagate 160 GB 8MB+Seagate Sata 160GB 8mb, ENERMAX PRO82+ 425W, DVD+-RW LG GSA H10N, Gainward 7600GS Golden sample 500@575, 1200@1500, WRT-311
- Boin
- Začátečník

-
- mooroo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm tak ja si to nezahraju 
Sem to vcera stahoval, jenze sem omezenej na 64, už sem to skoro mel, byl sem v 83% a pak se to posralo, tak musim pockat na pristi tejden
Sem to vcera stahoval, jenze sem omezenej na 64, už sem to skoro mel, byl sem v 83% a pak se to posralo, tak musim pockat na pristi tejden
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.worthplaying.com/article.php ... ad&order=0
stahuju to odsud (mirror 3 USA) a letí to kolem 30kB/s spíš jsem limitovanej svým připojením.
stahuju to odsud (mirror 3 USA) a letí to kolem 30kB/s spíš jsem limitovanej svým připojením.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to stahl, nastavil sem nejvetsi detaily (myslel sem ze to pojede dobre, kdyz tady nekdo rikal ze to ma grafiku jako NFSU1-to me totiz slapalo na max. detaily paradne) a ve hre sem mel 20FPS, tak sem stahl detaily na nejmensi a jede mi to kolem 60-ti, nekdy to dosahne i 70.... Mereno Frapsem 2.0... Doufam, ze plnou nejak vychytaji, abych mohl aspon trosku zvysit detaily.... Jinak mam ze hry dobry pocit- uz aby byla plna

- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, hral sem to na max. detaily a dal sem max. 40kcool.user píše:takze, prisel jsem na to cim to bylo ze jsem nemohl slusne zajet ten drift.
1) drift se da jet celkem slusne az od cca 40-50fps
Rikal sem si jaks to mohl dat, ale snizil sem detaily a tim zvysil plynulost a 150k http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... at=0&pos=3cool.user píše:3)muj rekor zatim 113k![]()
toto sem taky nechapal, ale uz sem to dokazal taky... 35kcool.user píše:4) nejdelsi povedeny drift byl 35k
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bomba
- Začátečník

- Coolik
- Nováček

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cool.user píše:jo lidi u driftovani, zkuste se zadni casti vozu dostat na sterk (chodnik nebo obrubnik) dostava te pak mnohem vic bodu![]()
btw: zatim rekord 124,500
//edit: new rekord 161k a nejdelsi drift se posunul na 49k
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Boin
- Začátečník

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
je to super.
nemam rad lidi co si stezujou ze je to arkada. ale ta hra je delana jako arkada. kdo se realnou hru at si koupi Liveforspeed. po nekolika hodina liveforspeed je NFSU proste uzasny odreagovani protoze konecne muzu pravouhlou zatacku proletet 200 pod plnym plynem jenom s lehkym pribrzdenim.
beha mi to na 1024*768 na max uplne plynule coz se ale od fx5950u ocekava
jenom doufam ze drag bude konecne ovladatelnej volantem protoze v 1 se z lane do lane muselo proste prejizdet gamepadem protoze volantem se muselo otocit na max . stejne tak drift.
nemam rad lidi co si stezujou ze je to arkada. ale ta hra je delana jako arkada. kdo se realnou hru at si koupi Liveforspeed. po nekolika hodina liveforspeed je NFSU proste uzasny odreagovani protoze konecne muzu pravouhlou zatacku proletet 200 pod plnym plynem jenom s lehkym pribrzdenim.
beha mi to na 1024*768 na max uplne plynule coz se ale od fx5950u ocekava
jenom doufam ze drag bude konecne ovladatelnej volantem protoze v 1 se z lane do lane muselo proste prejizdet gamepadem protoze volantem se muselo otocit na max . stejne tak drift.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem to taky stáhnul a musím říct, že jsem asi čekal víc, uvidíme jaká bude fullverze! Ale na mojí sestavě mi to jeden na 1024x768 na plný detaily úplně čistě, takže jsem docela překvapenej...
Ale musím se zeptat, podařilo se vám nějak koupit něco v tom žlutým shopu? Já tam mám všechno zamčený, zkoušel jsem odjet nějaký zavody, abych si na to vydělal, ale pořád nic...jak se tam nakupuje? Díky a sorry za lama dotaz...
Ale musím se zeptat, podařilo se vám nějak koupit něco v tom žlutým shopu? Já tam mám všechno zamčený, zkoušel jsem odjet nějaký zavody, abych si na to vydělal, ale pořád nic...jak se tam nakupuje? Díky a sorry za lama dotaz...
- Coolik
- Nováček

Me to taky nejdeStoobi píše:Tak už jsem to taky stáhnul a musím říct, že jsem asi čekal víc, uvidíme jaká bude fullverze! Ale na mojí sestavě mi to jeden na 1024x768 na plný detaily úplně čistě, takže jsem docela překvapenej...
EDIT/ kolik ste z toho auta vytahly nejvíc ? ? ? ja 294 KM/H
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, muzes akorat v modrym menit par karek (resp. tuningu Zka)..Coolik píše: Me to taky nejdeasi asi je to v demu zamceny vsechno
k AA: je to bug u ATi, na zadny atine to nepojede s FSAA.. (asi protoze EA-the way it's meant to be played.. maj od nvidie Quadra a kdovico este a nvidia ma za to todle
ASUS F3T