Je čistíci DVD skutečně takové zlo?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- spajk
- Začátečník

Je čistíci DVD skutečně takové zlo?
Omlouvám se za ten dotaz ale vsechny clanky co jsem cetl na netu pisou o cisticich kitech,cdech,dvdech.... a na druhou stranu pisou lidi ze jestli chcu ten dvd prehravac vyhodit tak to cistici medium tam mam strcit.Tak mi prosim jednou provzdy poradte jak to bezpecne vycistit.Doufám ze to nebudu muset rozdelavat
Je to klasicky domaci kino od Yamahy nejakej ten rok stary.Omlouvam se hlavne adminum ktery asi budou nastvani ze to sem vubec pisu.Sorry 
Nic
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tohle je regulerní dotaz, tak proč by měl někdo být naštvanej?
Nevím, jak to tvoje čistidlo vypadá, ale jestli je to stejný jako u CD, tak pryč s tím!!!
Pořád platí klasika a to čistej líh. Řeči o tom, že ti poleptá čočku jsou kravina.
Jestli se k čočce nedostaneš špejlí, tak prostě DVD rozdělej, alespoň zbavíš prachu i ostatní součástky okolo čočky, takže se ti tak rychle nezapráší.
Je potřeba důsledně dodržovat pravidlo, že médium nikdy nepokládám jinam, než do krabičky a ukládám ho vždy do krabičky! Ten prach se ti mimo jiné do mechaniky dostává právě přes médium a otevřená dvířka. Taky je dobrý občas i krabičku zbavit prachu.
Nevím, jak to tvoje čistidlo vypadá, ale jestli je to stejný jako u CD, tak pryč s tím!!!
Pořád platí klasika a to čistej líh. Řeči o tom, že ti poleptá čočku jsou kravina.
Jestli se k čočce nedostaneš špejlí, tak prostě DVD rozdělej, alespoň zbavíš prachu i ostatní součástky okolo čočky, takže se ti tak rychle nezapráší.
Je potřeba důsledně dodržovat pravidlo, že médium nikdy nepokládám jinam, než do krabičky a ukládám ho vždy do krabičky! Ten prach se ti mimo jiné do mechaniky dostává právě přes médium a otevřená dvířka. Taky je dobrý občas i krabičku zbavit prachu.
Bathory
- spajk
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Přijde na to. Znám lidi, co čistí čočku každý 3 měsíce. Já mám víc než 2 a 1/4 roku nečištěnýho TEACa CD W540E a 2 roky nečištěnýho Pioneera DVD-106S. Vlastně jsem ty mechaniky nečistil, co jsem je koupil a ani zatím není důvod.
Ona taky aktivní matka, milenka, družka či manželka s prachovkou dokáže napáchat velký škody.
Ona taky aktivní matka, milenka, družka či manželka s prachovkou dokáže napáchat velký škody.
Bathory
- spajk
- Začátečník

- Shit
- Odborník PCT

- spajk
- Začátečník

Jeste me napadlo jestli neni mozny ze se mohlo neco stat poustenim vypalenych dvd s optikou?Protoze u cd jsem slysel ze kdyz SORRY OPRAVA poustis cd ktery jsou vypalovany vysokou rychlosti na věži tak ti ten laser casem odejde.Jen jsem to slyel muze to byt absolutni blabol.
Naposledy upravil(a) spajk dne ned 31. říj 2004, 10:03, celkem upraveno 1 x.
Nic
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: