Byl bych opravdu vděčný za každou radu díky moc.
Hry píšou kritické chyby!
Moderátor: Baneshee
- Nil
- Začátečník

Hry píšou kritické chyby!
Zdar "Pařmeni" potřebuju se zeptat jestli nevíte jak odstranit problém který mám.Moje sestava AMD Athlon XP 2600+,deska ASUS A7N8X-E DELUXE,RAM 512MB 400Mhz,hadr Seagate 80Gb 8MB S-ATA(nový) a OS Windows XP bez SP.Kdykoliv když hraju třeba Call of Duty tak se mě objeví modrá obrazovka a tam je napsané že něco selhalo nebo tak nějak,u Maxe Payna 2 se to po chvíli taky restartuje stejně tak i u NFS Underground.A u Postal 2 to napíše hlášku Critical Error
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mas problem aj v samotnom systeme....., alebo sa problem vyskituje len v hrach....?
Osobne doporucujem ... memtest, prime.... atd
Ine verzie ovladacov, pre cipovu sadu, grafiku, zvuk si skusal...?
Aspon vylucis mozne zdroje problemu.....!
Osobne doporucujem ... memtest, prime.... atd
Ine verzie ovladacov, pre cipovu sadu, grafiku, zvuk si skusal...?
Aspon vylucis mozne zdroje problemu.....!
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Nil
- Začátečník

- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S tou grafikou to není nic neobvyklého. Viděl sem na ní hrát i dooma 3, sice 640/480 ale hrálo toNil píše:Jediné kdy mě to ještě spadlo tak to bylo když jsem sledoval film,a to bylo jen jednou!Zvuk jede v pořádku,zapoměl jsem na grafiku tu mám Geforce4 mx 440 ovladače forceware 6.14.10,ovladače na čipovou sadu má jen ty co jsem dostal k zakladovce ale s těmi problemi nejsou.
Ale počkat. Aha ono to taky v klidu může bejt že se kousne grafika a systém ji resetuje a už nenahodí
- Nil
- Začátečník

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- tovr1203
- Začátečník

Měl jsem podobný problém. Vyřešil jsem to, tím, že v Biosu jsem zakázal funkci biosu shadow, nebo tak nějak, aby se neukládal na disk (až to restartuju tak se mrknu na přesný název). A zvětšil jsem velikost stránkovacího souboru a zvětšil ramku. Teď je to úplně v poho.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
konzole: PS5
- Nil
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Nil
- Začátečník

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nil
- Začátečník

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud byly Win instalovany na pametech, ktery delaly pres 200 chyb v memtestu, tak bych jim asi neverilNil píše:Tak jsem tu RAMku byl dnes reklamovat!Dali mi novou,vrazil jsem ji do kompu a pro jistotu jsem ji skontroloval memtestem,je v pohodě ale hry dělají totéžteda přesnějc už se pc nerestartuje ale hra vyjede jen do windowsu!Tak jak se toho zbavím
?
To znamená reinstalaci, nez aby ses celej den trapil a hledal resení problemu, tak by to reinstalace vyresila rychleji.. Kdyz das spravny ovladace, pokud mas stabilni CPU - tak to potom uz bude konečne v pohode
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Nil
- Začátečník

Zkusil jsem se zamyslet
nad radou tovra1203 a pohrabal se v biose,a našel jsem v Avancend Chipset Features pod položkou Memory Frequency nastavený parametr BY SPD!Pak byl na výběr ještě AUTO,tak jsem si řekl že když dám AUTO bios dá hodnoty nastavené výrobcem a povedlo se
Hry se nesekají,ale zajímalo by mě jak se to mohlo přepnout když jsem s tou položkou nikdy "nehýbal"!