Presouvani monitoru, rozdvojeni kabelu

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Ondra42
Nováček
Nováček

Presouvani monitoru, rozdvojeni kabelu

Příspěvek od Ondra42 »

Ahoj,
kamarad mne pozadal abych mu postavil pocitac.
Jeden z pozadavku byl, ze chce mit pocitac v jedne mistnosti a presouvat monitor do druhe.
Aby nerusil deti nebo aby deti nerusily jeho.

Reseni ktere hledam je rozdvojeni kabelu, aby pri presunu nebylo nutne vest kabel.
Zaroven resim, zda nebude treba neustale menit nastraveni monitoru.

Strucne: Jde rozdvojit kabel k monitoru?

Ondrej42
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Presouvani monitoru, rozdvojeni kabelu

Příspěvek od Mican »

Ondra42 píše:Strucne: Jde rozdvojit kabel k monitoru?
Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.
Ondra42
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ondra42 »

Mican píše:
Ondra42 píše:Strucne: Jde rozdvojit kabel k monitoru?
Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.
To je dobraz zprava.
Sel jsem tedy hledat kde ho prodavaj.
Bohuzel jsem podobnou vec nenasel aniv Krupu, ktery jsem povazoval za nejlepsi ohledne kabelu.

Ondrej42
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ondra42 píše:
Mican píše: Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.
To je dobraz zprava.
Bohuzel jsem podobnou vec nenasel aniv Krupu, ktery jsem povazoval za nejlepsi ohledne kabelu.

Ondrej42
Takovej kabel neexistuje. Musis si ho vyrobit.
Nebo koupit krabicku prepinac VGA a upravit tak, aby to neprepinalo ale rozdvojovalo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ondra42 píše:
Mican píše: Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.
To je dobraz zprava.

Ondrej42
Takovej kabel neexistuje. Musis si ho vyrobit.
Nebo koupit krabicku prepinac VGA a upravit tak, aby to neprepinalo ale rozdvojovalo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Návod

Příspěvek od €agle »

Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“