Ahoj,
kamarad mne pozadal abych mu postavil pocitac.
Jeden z pozadavku byl, ze chce mit pocitac v jedne mistnosti a presouvat monitor do druhe.
Aby nerusil deti nebo aby deti nerusily jeho.
Reseni ktere hledam je rozdvojeni kabelu, aby pri presunu nebylo nutne vest kabel.
Zaroven resim, zda nebude treba neustale menit nastraveni monitoru.
Strucne: Jde rozdvojit kabel k monitoru?
Ondrej42
Presouvani monitoru, rozdvojeni kabelu
Moderátoři: morke, Walker1134
- Ondra42
- Nováček

-
- Mican
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Presouvani monitoru, rozdvojeni kabelu
Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.Ondra42 píše:Strucne: Jde rozdvojit kabel k monitoru?
- Ondra42
- Nováček

-
To je dobraz zprava.Mican píše:Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.Ondra42 píše:Strucne: Jde rozdvojit kabel k monitoru?
Sel jsem tedy hledat kde ho prodavaj.
Bohuzel jsem podobnou vec nenasel aniv Krupu, ktery jsem povazoval za nejlepsi ohledne kabelu.
Ondrej42
- Butch
- Středně pokročilý

Takovej kabel neexistuje. Musis si ho vyrobit.Ondra42 píše:To je dobraz zprava.Mican píše: Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.
Bohuzel jsem podobnou vec nenasel aniv Krupu, ktery jsem povazoval za nejlepsi ohledne kabelu.
Ondrej42
Nebo koupit krabicku prepinac VGA a upravit tak, aby to neprepinalo ale rozdvojovalo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Butch
- Středně pokročilý

Takovej kabel neexistuje. Musis si ho vyrobit.Ondra42 píše:To je dobraz zprava.Mican píše: Jde, pokud nebude chtít současně připojit monitor na oba konce. Ať ale počítá s výrazným snížením kvality obrazu, protože do těch dlouhejch kabelů se naindukuje kdeco.
Ondrej42
Nebo koupit krabicku prepinac VGA a upravit tak, aby to neprepinalo ale rozdvojovalo.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Návod
Koukni se na http://www.mcu.cz/modules/news/article.php?storyid=237 tam to je popsaný
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ