Autocad 2000

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Autocad 2000

Příspěvek od orange_juice »

jak nastavit aby mi když otáčím kolečkem na myši autocad zoomoval místo toho aby posouval výkres?Normálně mi to fungovalo,nic jsme nenastavoval ale dneska mi místo zoomu posouvá výkres a nemůžu přijít kde se to nastaví...jestli to teda vůbec jde :?
MAMAL
Nováček
Nováček

Příspěvek od MAMAL »

Pokud se pamatuju, řesil jsem to spíš v ovladaci k mysi ... funkce třetího tlačítka a kolečka zároveň.

Jinak v TOOLS > OPTIONS > USER PREFERENCES se dá taky lecos vyřešit ... třeba jak má fungovat pravé tlačítko myši.

Š
Lopikus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lopikus »

Mno tohle může bejt nastavení přimo ovladačů na myši....U geniusek je to přepnutí na nějakej 98-čkovej mod, Nebo zkus přímo v autocadu napsat MBUTTONPAN a jeho hodnota je buď 1 nebo 0 tak dej tu druhou....je to přímo nastavení scrollovátka v cadu...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

jakou máš myš? máš nainstalované ovladače od výrobce že? taky jsem měl myš - od A4tech a když jsem nainstaloval jednu z těch stupidních utilitek, tak se posouvalo.
Asi před 2 roky jsem si koupil MSIE3 a občas - ne vždy se mi stalo,že se výkres místo zoomu posouval. Zabrousil jsem do nastavení myši a bylo tam něco na způsob řešní problému s myší, tak jsem dal vyřešit problém s aplikací acad.exe a najednou v poho.
Určitě to neni chyba aCADu ale softu pro myš.

//Edit: a mpbuttonpan neřeší zoom vs posun nýbrš posun při stisknutém prostředním tlačítku - neplést
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“