Autocad 2000
- orange_juice
- Začátečník

-
Autocad 2000
jak nastavit aby mi když otáčím kolečkem na myši autocad zoomoval místo toho aby posouval výkres?Normálně mi to fungovalo,nic jsme nenastavoval ale dneska mi místo zoomu posouvá výkres a nemůžu přijít kde se to nastaví...jestli to teda vůbec jde 
- MAMAL
- Nováček

-
- Lopikus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jakou máš myš? máš nainstalované ovladače od výrobce že? taky jsem měl myš - od A4tech a když jsem nainstaloval jednu z těch stupidních utilitek, tak se posouvalo.
Asi před 2 roky jsem si koupil MSIE3 a občas - ne vždy se mi stalo,že se výkres místo zoomu posouval. Zabrousil jsem do nastavení myši a bylo tam něco na způsob řešní problému s myší, tak jsem dal vyřešit problém s aplikací acad.exe a najednou v poho.
Určitě to neni chyba aCADu ale softu pro myš.
//Edit: a mpbuttonpan neřeší zoom vs posun nýbrš posun při stisknutém prostředním tlačítku - neplést
Asi před 2 roky jsem si koupil MSIE3 a občas - ne vždy se mi stalo,že se výkres místo zoomu posouval. Zabrousil jsem do nastavení myši a bylo tam něco na způsob řešní problému s myší, tak jsem dal vyřešit problém s aplikací acad.exe a najednou v poho.
Určitě to neni chyba aCADu ale softu pro myš.
//Edit: a mpbuttonpan neřeší zoom vs posun nýbrš posun při stisknutém prostředním tlačítku - neplést
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64