ICQ a Pager!! Upozorneni......

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ICQ a Pager!! Upozorneni......

Příspěvek od DewiL »

Jenom bych chtel upozornit ty co maji ICQ..... Zapl sem ICQ, a obevilo se mi pod contactama nejaky pager... Tak sem na to klikl, byl tam odkat, klikl sem a byly tam 2 viry... Takze si dejte pozor :wink:

Posilam to sem, protoze ne vsichni maji antivirak :? ... ze Krevety?? :wink:
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

To je nejaky renonc. ICQ je nazev nejakeho komunikacniho protokolu. Nechapu jak se da komunikacni protokol spustit? :?

Nemel jsi spis na mysli, ze jsi spustil ICQ klienta? Pak ale musis napsat jakeho protoze jich existuje desitky. A pokud mozno take verzi.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

miho píše:To je nejaky renonc. ICQ je nazev nejakeho komunikacniho protokolu. Nechapu jak se da komunikacni protokol spustit? :?

Nemel jsi spis na mysli, ze jsi spustil ICQ klienta? Pak ale musis napsat jakeho protoze jich existuje desitky. A pokud mozno take verzi.
Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Dewil píše:
miho píše:To je nejaky renonc. ICQ je nazev nejakeho komunikacniho protokolu. Nechapu jak se da komunikacni protokol spustit? :?

Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...
tak radej spoustej jineho klienta :)
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

ICE píše:
Dewil píše: Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...
Snažil jsem se Dewila konvertovat na JAJC, ale marně. JAJC není pro lamy ;) :) Ne, ale fakt....ICQ suxxx.
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

ICE píše:
Dewil píše: Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...
jsem linej na to neco instalovat.... Navic sem si zvykl na clasic ICQ... Vim, ze ICQ neni moc bezpecny no, ale co se da delat :) - sem proste lenora

BTW. :offtopic:
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“