Posilam to sem, protoze ne vsichni maji antivirak
ICQ a Pager!! Upozorneni......
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ICQ a Pager!! Upozorneni......
Jenom bych chtel upozornit ty co maji ICQ..... Zapl sem ICQ, a obevilo se mi pod contactama nejaky pager... Tak sem na to klikl, byl tam odkat, klikl sem a byly tam 2 viry... Takze si dejte pozor
... ze Krevety?? 
- miho
- Čestný člen

-
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...miho píše:To je nejaky renonc. ICQ je nazev nejakeho komunikacniho protokolu. Nechapu jak se da komunikacni protokol spustit?![]()
Nemel jsi spis na mysli, ze jsi spustil ICQ klienta? Pak ale musis napsat jakeho protoze jich existuje desitky. A pokud mozno take verzi.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak radej spoustej jineho klientaDewil píše:Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...miho píše:To je nejaky renonc. ICQ je nazev nejakeho komunikacniho protokolu. Nechapu jak se da komunikacni protokol spustit?![]()
Nemel jsi spis na mysli, ze jsi spustil ICQ klienta? Pak ale musis napsat jakeho protoze jich existuje desitky. A pokud mozno take verzi.
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Snažil jsem se Dewila konvertovat na JAJC, ale marně. JAJC není pro lamyICE píše:tak radej spoustej jineho klientaDewil píše: Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jsem linej na to neco instalovat.... Navic sem si zvykl na clasic ICQ... Vim, ze ICQ neni moc bezpecny no, ale co se da delatICE píše:tak radej spoustej jineho klientaDewil píše: Promin... Spustil sem ICQ2003b, pod contact listem se mi obevilo nejaky pager... na to sem klikl... obevila se tabulka, ve ktere bylo neco napsanyho, spolu s odkazem.... na ten odkaz sem klikl a hned jak se stranka nacetla, tak me avast! upozornil, ze ve slozce, kde je cookies z opery jsou 2 viry.... DOufam, ze ted je to dobre...
BTW.